Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2686
Творів: 51040
Рецензій: 95785

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 18605, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '3.14.130.24')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Щоденник

Зі смаком яблук

© Іринка , 12-10-2009
  ........Скажи мені, ти хочеш його?  Хочеш спокусити, покласти вологого і невпевненого на ліжко. Спітнілими губами провести по тілу. Тихо прошепотіти ім’я, сказати, як любиш усього без жодного зайвого грама. Хочеш? Я передам йому твої бажання....
     Тиша крізь вікно зазирала холодними гілками  аличі. Торкала скло, дерлася пазурами на волю моєї кімнати. Я не спала. Мені так хотілося до нього, теплого, чистого, вимитого водою. До того, що пах молоком. Ми жодного разу не були удвох ввічливими. Ми не  кохали своїх стосунків. А тому  випадково забули їх у чужих кишенях .       Тепер я грію руки у чорній куртці незнайомця, якого пізнала 8 місяців тому. А він  шукає притулку у нічному місті. Ми нарізно кволо вбиті  єдиним бажанням – викинути сміття у смітник.
    Сміття – це втрачене бажання любити і вірити, жити так , як цього веліла доля. Воно розкидане у головах людей , яким смуток до помагає жбурляти частки свідомості вліво і вправо. Не шкодуючи себе, я викинула і його, усього до єдиного спогаду у  смітник.  Та не забула запах молока і листівок у старому жмуточку.
   Там  дотики його руки  і признання в коханні, якого вже  не має. Якого не поділити на двох. Воно ніколи не належало мені, а я йому.
    Ви знаєте, що таке холодні яблука, зірвані пізньої осені з мокрого дерева? Яблука, прибиті морозом, дощем, налиті останнім сонцем. Воно цілувало їх щодня,  починаючи з квітня. А потім залишило напризволяще.
   Чи хочеш ти яблук, пройтися по їх холодній обгортці, доторкнутися до соку і їсти їх у ліжку?
   Він теж самотній,  теж мріє про холодні яблука, куплені на двох за останні гроші. Згадує останню подорож і тихо кличе до себе  запах тіла чужої людини.  Тієї , чиє сміття досі не винесене за межі свідомості.
Люди, запитують, чому космос забруднений побутовими відходами? Мабуть, треба  спершу  повиносити сміття з власної  душі, а  потім з серця, щоб ставши чистішими смакувати мокрими яблуками, забутими нами самими…..          

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0

Рецензії на цей твір

[ Без назви ]

© WOW!!! Якби я був ним..., 13-10-2009
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.78322720527649 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …