Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 51005
Рецензій: 95752

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 18377, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '3.21.93.44')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Мініатюра

Усама незнаю що...

© Olvia, 02-10-2009
Ранок. Так приємно прокидатися...
Виростають крила із колючої, лускатої спини. Обличчя обростає твердою сірою лускою. На руках зявляються перепонки...
Біль пронизала груди. Я незнаю що твориться... падаю вперед, на руки. Страшенний біль в руках. Вони тепер криві.
Встаю на ноги. Біжу вперед. Моя грива розвівається.
Куди бігти? там стіна і тут стіна.
Я у пастці. Голова впирається у стелю.
Ніколи раніше не помічала що я у пастці завжди жила.
Хтось товстенький з вереском кидається від мене подалі. Здається його звуть мати. Той кого звуть батько дістав товсту палицю. Я необачно кидаюсь на стіл від чого великий біль розноситься по всьому тілу. Стає страшно. Я рву свою клітку хоч тіло від цього ниє. Білі стіни досі стоять непорушно. Це безумно. Батько і мати зжалися десь в темряві. Я вибиваю двері... грудьми. Двері з тріском падають. Мало не викрутила пальці на ногах через цю клітку. Із подряпини витекла кров.
Голова ти моя безумна! Нащо ти ось це зробила...
Ледве вилізла на двір.
Усе так страшенно болить. Мокре-мокре на очах чи з очей...
Потихеньку біль минає.
Ні, не хочу летіти звідси, я хочу залишитися.
Згорнулася клубочком на опалому листі. Може, закрила очі... Спогади мої, ви ж куди поділися? Отой біль та страх раніше вважала чимось нікченим до поки сама не стала чуттєвою. Сумно.
Неможна складати крила коли на тебе тисне проблема... хоч це я точно памятаю із свого минулого.
Який чудовий сон...
Підняла голову. Навколо клітки для консервації бажань...
Я так завжди любила голубе небо... кожен день вглядалась у нього наче там могла знайти вихід із своєї ситуації. Хотіла-б полетіти та... куди? За покликом серця?! Вже тепер пізно залишатися. Догралася із своїми почуттями та експериментами... але ж вони вели на вірний шлях... і ось це отримати?
Душа рветься на волю.
Зібрала всі свої сили й полетіла вперед за мріями частина з яких вже ніколи не збудеться.
Ноги то ще торкаються Землі. Здається наче мене тримають окови. Та це все земля і земляні пацюки...
Лечу.

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0

Рецензії на цей твір

а бін Ладен його зна шо це було...

© Захар ван дер Бюйтен, 05-10-2009
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.68439197540283 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …