Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 51025
Рецензій: 95767

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 18181, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '3.137.192.3')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Імпрессіоністична оповідь

Імпрессія (3)

© Микола Клітовченко, 27-09-2009
                                                                                                                            Letto comodamente
Помаранчеве світиться. Розірвані хмари під гострим пером різкого ока пишуть небо. Коло обрію рівне, а краї порубані верхівками дерев. Море трави не в фокусі. Розмите, розливається шелестом верховіть. Дорога ріже море, ступа ними залізний Моісей, веде себеподібних до неба. Рожеве пасмо пробіглої лисиці за зайцем. Гуркіт річки, вода об камені. Калюжине серце розтає перед бурею проміння. Ступає морем, тихо ступає, не турбує море. Ноги босі у росі. Чорна пляма волосся розкидана вітром. Краплями акварелі виблискує сукня. Закриваю очі...
Бетонний громило шкрябає гострим носом хмари. Сірі обірванці несутся на північ, у площу. Жовті квадрати мчатся по чорному на чорне, не знають, що можуть лише на біле. Правила підкреслені і обпалені. Сидить під хмародряпом. Натовп плям з крилами. Вона під сірим у сірому. Чорна глибочінь. Тону. Дивлюсь на диво. Очі. Відкриваю...
Тріпотить вогонь на воску. Краплі летять, не долітають. Тремтячи, твердіють. Потріскують кольори. На ліжку - муркотіння серця. Світлі плямки лізуть з вікна. Солодкий аромат мороку розривати не треба. Хай... Стоїть. Полосата сорочка. Вікно відкрити. Лети - це не бути забутим, чесно. Знову. Соло з поцілунків. Арпеджіо дотику. Ні, нехай. Закриваю.
Кинутий під куполом. Клоун і клоунада. Канонада сміху. Всі - над піском. Вода з очей - під піском. Танці - на піску. Сміється з усіма. Зорі погляду. Безликі маси біоматеріалу на лавах з пластику наодинці самі із собою. Там одна. Бігу. Арена - клітка. Кільце з залізного дроту обвивається. Ні, не хочу, відкриваю...
Нічого. Клавіатура. Екран. Слова. І оце...

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0

Рецензії на цей твір

приснилось чи шо??

©  Наталка Тактреба, 19-10-2009
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.88685584068298 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …