Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 51005
Рецензій: 95752

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 1698, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '3.16.212.99')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Мініатюра

Про футбол:

© Зіпунов Михайло /ZIPA/, 03-07-2006
- Будь-ласка, я хочу зробити ставку на перемогу України на Чемпіонаті Світу. Чому це не приймаєте? Україна програла?  Хто сказав? А ви слухайте більше! Ага!
Звичайно ж ми виграли у цих макаронників! До речі з рахунком 3:5. О, как!
Та ні, не пив я. І траву не палив. І взагалі нічого не вживав – пару літрів пива і все. Ну то й що з того, що всі бачили матч по тєлєку – це якраз ніякий не аргумент. Три м’ячики італьяшек нам показали, а наших п’ять – вирізали. Звичайна редакторська правка. Ви що Пєлєвіна не читали? Ну, ото що з вас взяти! Це ж загальновідомий факт!
Після того як наші хлопці обіграли «аль-каїду», Бен Ладен особисто повбивав усіх гравців збірної Саудівської Аравії. Точно вам кажу! Ото тоді ФІФА і вирішило редагувати матчі за участю України. Тунісу ми забили три м’ячі, а не один. Але хлопців з Тунісу пожаліли, і два гола вирізали. Швейцарії також пропонували редакторську правку, але «банкіри» відмовились. Ну і ви бачили як ми розстріляли їхнього воротаря. До речі. Воротаря того теж вже немає серед живих… Розстріляли його на батьківщині…
Ну, а далі ми на італійців вийшли…
Ото чого ви думали Ющенко туди полетів? Та який піар! Просто угоду укладали на найвищому рівні. Ми порвали макаронників на полі, а те, що по тєлєку показали оті понти для лохів. Ви ж розумієте, якби всі побачили, що ми з італійцями зробили, нікого б з тої команди вже в живих не було. Тому аби не розчаровувати вболівальників, Коза Ностра скинулась і проплатила Ющу оту картинку, яку ви всі бачили. Та точно вам кажу! Італійці вже давно повернулись до Італії, а наші хлопці у півфіналі зустрінуться з німцями. Тільки знатиме про це обмежена кількість людей. А решта будуть впевнені, що то італійці у півфіналі грають – вже навіть розпочались зйомки гри для спортивних каналів.
Кого в Борисполі зустрічали? Все вірно – перший склад повернувся, а на Мундіалі залишився другий склад і помічник Блохіна. Цього для німців з головою вистачить, а там вже і фінал де ми бразильців порвемо!
Бразилія програла? Французам??? Ой не смішіть мене! Бразилія зробила лягушатників, як дітей! Просто Французи купили весь склад збірної Бразилії у свої клуби, тому то ті погодились «офіційно» поступитись французам, ну, тобто, щоб по тєлєку показали, ніби вони програли, а насправді то вже майже доконаний факт – у фіналі зіграють дві синьо-жовті збірні! Ось на виграш у цьому матчі я й хочу зробити ставку!
Та не жартую я!
Обличчя знайоме? Та ні ми не знайомі. Точно. І не зустрічались ніколи! Я взагалі тут проїздом з Берліну до Лондона буквально на пару днів заїхав. Так що ми не знайомі.
Ей, хлопці, та не чіпайте мене! Я то в чому винний? Та ні, ви обізнались! Ми просто схожі! ААА! Відпустіть мене!
МІЛІЦІЯ! Рятуйте!!!

понеділок, 3 липня 2006 р.
Михайло “Zipa” Зіпунов

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0

Рецензії на цей твір

Dyakyu

На цю рецензію користувачі залишили 3 відгуків
© Yuliya Petrusenko=Levkivska, 18-07-2006

Оригінально !

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© КОКА Черкаський, 07-07-2006

классс!

На цю рецензію користувачі залишили 3 відгуків
© вомбат, 04-07-2006

Це написано кров'ю

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© М. Гоголь, 03-07-2006

Вирізали.

© Добродій, 03-07-2006
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.53414702415466 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …