Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 50998
Рецензій: 95738

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 16728, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '18.221.235.209')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Притча

Погоджувальна рада

© Захар ван дер Бюйтен, 10-07-2009
(за кількома столами підставленими один до одного обличчям до публіки сидять депутати, міністри та інша наволоч.
в кінці сидять Я н у к о в и ч,  Т и м о ш е н к о,  Ю щ е н к о.  
крики, улюлюкання і матюки свідчать про те, що йде погоджувальна рада)

Ю щ е н к о. Ну, може погодимося хоч на чомусь?
Ч и й с ь  г о л о с. У відставку тебе!

(за сценою гучні кроки.
загальний регіт переривається появою  Ш у ф р и ч а.  
той мовчки наближується до столу.
одним стрибком він уже на столі.
йде по паперах.
С и м о н е н к о  ховається під стіл.
Т и м о ш е н к о  випускає кігті і сичить.)

Я н у к о в и ч (розгублено риється в кишенях, обурено вигукує). Бісова жінка. Казав же, шо заточка ще може знадобитися!
Ю щ е н к о (полотніючи, бурмоче мантру). Якщо цього нема в конституції, цього нема насправді. Якщо цього нема в конституції, цього нема насправді. Якщо цього нема в конституції…

Ш у ф р и ч (нависає над  Ю щ е н к о м). Ти!!! Ти тут головний??? Де мій “Паркер”?!

(з-під столу з’являється рука з “Паркером”)

С и м о н е н к о (ридає під столом). Націоналізація, експропріація, антинародний уряд. Пережитки минулого ладу. Я більше не буду.

(Ш у ф р и ч  зістрибує зі столу.
повільно йде за куліси.
одразу після його зникнення з іншого боку висувається голова іграшкового коника на паличці.
коник озирається.
на ньому на сцену виїжджає А р с е н і й)

А р с е н і й (їдучи на конику). Перемен требуют наши сердца, э-эх, залётныя. Перемен требуют наши глаза, у-ух (під’їжджає до протилежного краю сцени. обертається). От ви за НАТО і я – за, ви проти і я проти. Ви за другу державну і я за, ви проти і я проти. Ми же серйозні люди. Давайте дивитися правді у вічі. Виграє той, у кого краще гасло. Моє – діалектика! І з ним я переможу. (жестом Валєрки з “Невловимих месників” поправляє окуляри і зникає за кулісами.)

А з а р о в. Каззьол. Спєциально абрав час, кали ми прігаломшені.
Т и м о ш е н к о. Вітя, ну видай який-небудь наказ проти цього очкарика.
Ю щ е н к о. Всі погоджуються? Можу, тільки щоби він узгоджувався з конституцією.
Я н у к о в и ч. А хочеш я нацькую на нього Шуфрича?
В с і (шепотом). Тс-с! Не згадуй, а то знову прийде…

(за сценою гучні кроки. С и м о н е н к о  знову лізе під стіл)

занавісь опускається.

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0

Рецензії на цей твір

[ Без назви ]

На цю рецензію користувачі залишили 9 відгуків
© Петро Муравій, 10-07-2009

[ Без назви ]

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© NATALKA DOLIAK, 10-07-2009

політолог з великої букви :)

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© Сергій, 10-07-2009
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.82807493209839 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …