Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 51005
Рецензій: 95756

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 15868, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '3.144.48.135')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Оповідання

ЛАНЦЮГОВА РЕАКЦІЯ

© ВІКТОРІЯ, 28-05-2009
Ця дівчина наче зійшла з ілюстрацій російських казок. Улюблениця лікарів- слухняна пацієнтка, душа палатного життя, ветеран гематологічного відділення - Оленка.
Круглолиця, кароока, статна.. Такій би на подіум,, та ...Цікаво якого кольору було її волосся, коли воно було...Було...Ще зовсім недавно... До хвороби. В Олени страшний діагноз – лімфогранулематоз. Їй всього 18.Шанси на життя є, адже напрочуд швидко поставлено діагноз, вибрано найкращих спеціалістів. Тут у московській клініці вона вже майже старожил – півроку . Її батько - великий чин у Петропавловську-Камчатському. Прилітає щотижня. Привозить недоступні, для більшості тут хворих, ліки.
- Піклується  – робить гримасу Олена. - Провину свою відчуває.А яка в  нас була дружня сім”я.!Була...Я так любила свого батька! Ми були щасливі. Ми - я, мама, батько і моя маленька сестричка. Одного разу я з товаришкою зібралась у кіно. У нас, у Петропавловську, буран може взятися нізвідки. Налетіла така стіна снігу, що єдине спасіння – десь сховатися. Ми й сховались між двох телефонних кабінок. А в одній мужчина такі ніжності виговорює своїй коханці, що ми з товаришкою аж заціпеніли. – Мені ще тоді подумалось: ”Це ж треба, от пощастило, як її люблять.”  Аж тут цей чоловік повертається і я бачу ...свого батька.
Куди втікала, як потрапила до дому – не пам”ятаю. Пам”ятаю як злягла. Спочатку лікували від депресії, потім знайшли цю хворобу. Я матері нічого не сказала, їй зараз і так важко. У них сім”я. Йому почуття провини не дає спокою – от і прилітає сюди. А я, як залишусь жити, піду від них – це вже не моя сім”я...
                                                                                                МОСКВА, 1989 рік
  







Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0

Рецензії на цей твір

Вітаю із новим статусом !

На цю рецензію користувачі залишили 3 відгуків
© Оксана Яблонська, sevama, 29-05-2009

Казка була не про Колобок?

На цю рецензію користувачі залишили 8 відгуків
©  , 28-05-2009
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.84375905990601 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …