Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 51026
Рецензій: 95767

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 15851, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '3.17.74.153')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Нотатки

Київ-Париж (Початок розділу Love in Paris)

© Богдан Образ, 27-05-2009
На сороковий день мого перебування у Парижі зранку йде дощ. Я сиджу на лекції... Зі мною сидять також китайці з термосами у яких зелений чай, французи у шарфиках з круасанами та кавою, шведки з “какою” - печивом з прянощами, американці з діетичною колою, їжею з фаст фудів й шоколадками «Хер-шиз» та жуйкою «сперм-мінт». Майже у всіх на парті жіночі журнали, магазинні каталоги і ноутбук, який навіть під час пари використовується для спілкування з друзями та коханими у інтернеті та перегляду їхніх нових фотографій на сайті “Книга людей”.  
Звуки крапель що б’ють по склу, тихий, монотонний і прокурений голос професора, що намагається штучно посміхатися і показує свої пожовтілі від щотригодинної кави зуби, погано освітлена аудиторія, все це створює сомнабулічний стан. Одним словом, я задрімав.  
Вона з’явилася неочікувано. Та, що зробила мене заручником своєї краси і своєї байдужості, легко відчинила двері аудиторії і, незважаючи на захоплення й здивування студентів та захоплення й зауваження професора, наблизилась до мене. Її ніжний дотик розбудив мене і повернув до реальності, де за вікном періщить дощ, де професор щось завчено белькоче про якусь теорію, де її немає...
Я ніколи не визнавав декоративно-попсових відносин. Наприклад, коли дівчина телефонує на радіо в прямий ефір і каже: “Мнє сєводня мальчік прізналса в любві. Так вот, я думаю, што атвєчу єму взаімнастю. Паетаму паставтє пажалуста Діму Єблана (чи, як правило, когось іншого з російської попси – примітка автора)” або “Мнє сєводня мальчік прєдлажил встрєчатса. Так вот, я думаю встрєчатса с нім ілі нє встрєчатса? Нєт, навєрноє всьо такі буду с нім встрєчатса! Паетаму паставтє пажалуста пєсню “Ми будєм (билі) вмєстє”(чи, як правило, щось інше з російської попси – також примітка автора)”.
Я уникаю дієслова “зустрічатися”, мені більше до вподоби фраза – розбудовувати відносини.  
Я не вірю, що “якшо він тобі цвіти дарує – значить у вас уже всьо по-настоящіму!”
Часом мені здається, що відносини між хлопцем та дівчиною створюються для:      
А) Уникнення самотності;
Б) Самоствердження;
В) Виконання соціальних норм.
Але я все ще вірю, що спражня любов існує не тоді, коли різними вчинками, фразами та подарунками завойовують взаємність, а коли та людина просто закохується. Бажано – з першого погляду...
Мої пристрасті та любов створили справжню імперію краси у серці, де різні спогади дозволяють стати зрілішим та досконалішим.
Розповідаючи про коханих дівчат, я не буду їх описувати. Я не буду зазначати колір їхніх очей (очі кольору гарячого вершкового шоколаду, очі кольору м’ятного лікеру, очі кольору зображення тринадцятої лінії Паризького метро), я не хочу описувати їхнє волосся (темне, немов праліне, волосся кольору осіннього листя, пергідрольно-фатальна білявка, для когось пергідрольна, а для когось фатальна. В Україні дівчата набагато більше віддають перевагу пергідролю, ніж у Франції. До того ж, хлопці часто “підсідають на пергідроль” – фарбоване волосся у дівчат викликає у них щонайменше сентиментальне захоплення). Я навіть не хочу ніжно називати їх іменами (Дашенька, Машенька, Сашенька) чи пестливими назвами (Серденько, Рибонько, Квітонько). Натомість я називатиму їх літерами латинського алфавіту, які часто використовуються у математичних формулах: X, Y та Z.

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0

Рецензії на цей твір

[ Без назви ]

© Ляна, 27-05-2009
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.9296669960022 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …