Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2683
Творів: 50955
Рецензій: 95697

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 15585, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '3.81.30.41')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Світ краси та стильності

Яскраве життя та небувалі пригоди Зоряної Мальви. Він її обідає, він її і танцює

© Глорія Мирська, 12-05-2009
І взагалі, Зоряна Мальва така людина, що межі не переступає. Не, звісно, легко може піти в клуб, розкрутити там якогось менчика на бухло, набратися усіляких коктейлів ("Прощай розум", "Секс на пляжі", "Ходун", "Північне сяйво"), а потім ще і примусити менчика додому відвезти. Звісно, що у нього якісь там мрії і плани, воно ж з села, думає, що як заплатив тисячу в клубі, так вже і все, відкрив шлях до Мальвиного серця. Та де там. Як не подобається мені менчик, то ніколи не піде він за мною додому. Прийомів по рубці хвостів багато. Хоча мені легко, я завжди кажу, що у мене зйомка зранку, то продовжити вечір не можу. Давай завтра, одним словом. Майже завжди спрацьовує, бо я ж зірка, бо всі телевізор дивляться.
Мірі трохи важче, бо вона хоч теж зірка, але радійна, тобто другої категорії (знову прошу, тільки не кажіть їй, що я оце таке написала). То у неї є кілька напрацьованих варіантів, як рубити хвости. Наприклад, сказати: "Вибач, у мене не прибрано". Це досить грубо. Більш м'який варіант: "Ой, знаєш, я живу у квартирі з іншою дєвочкою, а її як вночі розбудити, то вона скандал вчинить". Якщо менчик налаштований рішуче, то Міра розповідає про те, що приїхала сестра молодша поступати, а з неї її хлопець, з Северодонецька. Спимо на одному ліжку, то четвертий зайвий. Не знаю чого, але хлопець з Северодонецька діяв найбільш ефективно, охолоджуючі найгарячіші голови. Ще варіант: потримати за ручку, поцілувати у чоло, сказати щось обнадійливе і попрощатися. Або поудавати з себе цяцю, що я от дівчина порядна і в перший раз вечір не продовжую. В крайньому разі сказати, що давай завтра, завтра буде краще. А завтра вже і менчик буде не такий п'яний та розпалений і ти можеш не брати слухавку. Можна ще було розказати, що приїхала мама провідати доньку, але ми з Мірою хороші доньки, то святим ніколи не спекулювали. Хіба що в самому крайньому разі.
Міра взагалі – добра душа, вона казала, що це не правильно якось, наче кидок. Але тут я була не згодна. Бо чувак, який платив за нас у клубі, отримував компанію двох білявих богинь, про яких він міг тільки мріяти. І коли він їхав з нами, то це всі бачили. Неважливо, що відбулося чи не відбулося далі, все що треба він сам вигадає і розпатякає. Чоловікам то, принаймні багатьом з них, важливий не сам секс, а балачки про нього. Вчора таких двох класних тьолок відідрав! Довгоногі, блондинки! Та ти що! Отже, ні з якого ми товариства "Динамо", а навпаки дозволяємо чоловікам за досить невеличку суму круто поправляти свою самооцінку. А як хочуть нашвидкуруч трахнутися, то нехай їдуть на Об'їзну, чи в "Тропікану", там їх професіоналки чекають.

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 1.3904249668121 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …