Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2686
Творів: 51048
Рецензій: 95785

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 15498, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '3.133.147.87')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Авторська проза

Кажуть, що всі пенсіонери при ходьбі широко розставляють ноги

© Богдан Дубильовський, 09-05-2009
      Вона йшла. Її волосся ритмічно здригалось під те, що влітало в мої вуха. Так, це була музика. Її дихання було рівним, а рука – гакоподібною. Руки при ході смикались нерівномірно, наче в косаря з розладом вестибулярного агрегату. Вона несла Її. Так, це була сумочка. Перекособочений шатуннно-руховий апарат свідчив про досягнення  в галузі сколіозу. Грудна клітка була добряче ввігнута і думаю не одного мене цікавило запитання: ‘Ну де ж все-таки в неї влізаються легені???’ кожен крок її був глибоко прорахований, наче ця ділянка тротуару була підло замінована сусідами-тварюками. Ця істота рухалась, наче циркуль(пам’ятаєте, як в дитинстві ми брали його за голову і по-черзі перебирали ніжками). Це був єдино можливий спосіб пересування цього тіла, бо на тлі таких диспропорцій ніжки здавалися неправильними, атрофованими відростками, нашвидкуруч пришитими до того, що колись розпізнавали як тулуб(це ще до другої епохи потлустіння в період ранньої огрядності). Так, це була пенсіонерка Маша, котра йшла із широко розставленими ногами за велінням, напевно, самої природи.   В мозку, пробиваючись через важкі металеві акорди, жебонить ангельський голос дівчини з Evanescence. Він пробивається крізь пласти звивин, перемащених підливою сірої речовини, сірість якої свідчить про посередність суб’єкта. Отож він проходить через всі ці тельбухи черепної порожнини і доходить до мого усвідомлення. ‘Що ж, непоганий початок чудового дня!!’, - подумав я.
-‘Ще б пак!’, - сказав той, що в мені сидів. Його загребущі мертвецькі руки стискали мою плоть…зсередини, а язик лоскотав мені мозок. Так, у мене вселився біс щойно я дав десятку і поцілував по-синівському в чоло стареньку в метро, яка безнадійно співала українських пісень.


Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0

Рецензії на цей твір

Ще раз замальовка :-)

© Наталка Ліщинська, 09-05-2009
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.7501699924469 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …