Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 51002
Рецензій: 95741

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 15258, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '18.221.53.209')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Мініатюра

Уривок з нашої зарубіжної мелодрами. Здибалися..

© Пані Дереза, 25-04-2009
- Я хочу зустріти українця.
- А що, українці путящі чоловіки?
-Та ні, чоловікі всі однакові, лише
своїх вибачати легше.
(Моя мудрість)

***************************************************************************************


-Яка вона в тебе класна, - не міг він натішитися, - така волога, така тугенька і така гаряча - гаряча... Така класна... кицюнька! І така м"якенька зверху, як подушечка...

-Ооо...х, ооо...у, ооо...й!!! ІЯ відчуваю те, що ти відчуваєш ...Я відчуваю тебе,,,
-Ооо...х, ооо...у, ооо...й!!! Яааааааааааак добре... Як дуже добре!, - палким ехом відлунювала її пристрасть йому в унісон.

-Ти така надзвичайна! Особлива! Не така як всі! Де ти взялася? Звідка впала на мою голову?!

-Ти - мій скарб дорогоцінний,- переконливо не вгавала вона, - я відшукла тебе, спочатку рік тому на концерті Океана Ельзи, а тепер тут на  5-тій мангетнській авеню, після року не відання і не чування, я знову тебе відшукала у стрімголовім потоці вечірніх пішоходів.

- І що ти у мені знайшла? Я звичайний, звичайнісінький, не такий як ти.

- Ти гарний, уважний, оптиміст... і,,, розмовляєш українською...та щей досить не погано. Ха-ха... Ти для мене найкращий, найрозумніший. Ти - мій Лев.


- У тебе таке божественне тіло, така гладенька шкіра, ідеальні груди, гарні ноги, витончені руки, а очі ненече два зелених океани, у яких я потопаю, - захоплююче перебивав її він.

- Ти мій білокачанний красене, мені подобаються твої розлогі плечі, на них так зручно спати, пропорційність твого тіла робить його струнким, а твої походи до спротзалу - пружним. А ще твоя посмішка, твій сміх, час що ми проводимо разом...

-А твій сміх!!! Якби сонце мало людський образ, то ним би було твоє обличчя, - як тепер! Я завжди хотів зустріти вчительку, стюардесу і пані старшу від мене...

-Ти робиш мене щасливою, - іскрилася вона блискучою посмішкою.

- Якби можна було продавати твій запах, то він би був найдорожчим парфумом у світі!

- Так, Sex in the Bottle, - вторила  вона йому своїм сміхом.

А ще було:

-Кінчай у мене. Я так хочу відчути виверження твоєї  лави у моє лоно. Кінчаємо разом...

А ще було:
Grey Goose Dirty Martini, морські делікатеси, сало з часником і довгі в ніч французькі поцілнки під зморкрілою від любощів пуховою ковдрою.

А ще були:
прогулянки по парку, музей-Метрополітен, подарунки на Різдво, знайомі незнайомці у Новорічну ніч і лише нас двоє у святковому  вбранні, переїзд і збори до переїзду вперемішку з танцями та жартами.

А потім:
окреслилася на горизонті ще одна жіноча фігура, нова жива феміна, також з часів позаторічного знайомства, яка за столом у ресторані опісля різдвяної вечірньої служби сиділа біля нього, заволікала його в розмову  своїм направленим на нього бюстом , вдихала його аромат Сhannell Sport Allure, подарованого мною і з захопленням махала руками перед його очима, ніби ненароком торкаючися на моїх очах всього його буття...

А вночі було:
- Вибач за передчасне виверження.

- Чому ти не кінчив у мене??

- Не видавай мої бажання за свої, - обдав, як холодною водою.

- А, розумію, це так як твоя пропозиція з одруженням? Коли ввечері пропонуєш мені вийти за тебе  заміж , а на наступний  день усвідомлюєш, що мотивував свій порив свіжеспеченною новиною, про свою колишню пасію, яка виходить заміж за якогось йолопа по зальоту. Дуже приємно.

- А, розумію, то ти мене посилаєш? То я геть піду звідси!,-  як ужалений зривався з ліжка і похапцем одягався у потьомках.

- Ні, не роби так. Не роби так, так не поводяться, будь ласка не посеред ночі, не у таку зливу, зразу піся того як звершив кохатися зі мною. Ти вільна людина, ніхто тебе не тримає..Іди....Іди зранку... Куди хочеш...,- пояснювала вона примирливо.

Потім були сльози від образи та Інтернет посеред ночі і втішання, і міцні обійми, і палкі поцілунки, і злиття в єдине створіння, і виверження, і задоволення, і мир, і душевна збалансованність.


А на наступний ранок:
полетіла есемеска до вчорашньої, про те, що чоловіків ані вбити, ані жити з ними...І, що він зауважив, що вона до нього липла, як вогке рядно...

- Як так?!, - обурювалася вона, а потім хлюпнула, як багном, - ВІН хотів мені дати свій телефон!!!

- Навіщо ти їй посилала цей текст?, - виривався його голос з телефону.

- А ти навіщо давав їй свій телефон, як тільки я вийшла пі-пі, - заключила вона у відповідь?

- Ні я не давав його, а питав чи він у неї є,- поправляв він настирливо.

- Оттакої! І з яких же причин такий підхід більш оправданний? Невже вона так тобі сподобалася?

- Ні, не сподобалася, я лише хотів побачити, що вона робитиме далі,,,

- І вияснити заодно, що ж вона такого у тобі знайшла?...Ха-Ха... А вона, у свою чергу, певно, хотіла дізнатися, що ж я таке віднайшла, у самому центрі Мангеттена, на 5 авеню? Не може ж бути, щоб просто-напросто звичайнісінького українського самця!?



New York/San Diego
January'09

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0

Рецензії на цей твір

:(

© George, 25-04-2009
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.76084494590759 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …