Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2683
Творів: 50955
Рецензій: 95697

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 14597, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '3.236.252.14')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Сатира й гумор

Милий щоденнику!

© Вікторія Коновалець, 22-03-2009
Дорогий щоденнику! Пишу я зараз оце сюди, а сама тут сиджу і думаю: що це наша Юлька із 10-Б та в поети подалася? Анька – коліжанка моя – каже, шо то тепер модняцько вірші писати. Та взагалі я не проти, хай си пише ті вірші, тай тримає під подушкою. Але ж вона ні, не хоче так. Певно, надумала вже си поетесою народною стати. Вже збірку свою мріє видавати. І буде читати нашу місцеву розумницю вся деревня. Ой, яка ж деревня, Юлька помню казала шось про весь світ. Казала, шо всі ше перводити її творіння будуть! Завойовниця вона наша! Ми її «талант» запримітили вже давно, коли Марія Богданівна вперше на уроці біології взяла в Юльки зошит та й подивилася, шо та там пише. Оказується, мистецтво творить! Куди ж їй до наших приземлених хромосом та дощових черв’яків! Вона ж пані міська! Рік тому переїхала до нас в деревню, то вже зразу всі наші хлопці їй портхвеля додому носити визиваються. І шо вони в ній найшли?? Як каже бабця Люба «ні рожи, ні кожи!» Та ні, вона в нас пані міська, то їй, значить, положено наших деревенських парнів за собою волочити! От Володька взагалі вже сон через неї потеряв! Не спить, не їсть, бідненький, лиш про Юльку говоре: Юлька те, Юлька се!
А Юлька шо? Та шо Юлька… Юлька свою любоф в місті згубила. Кажуть, парень в неї там був. Симпатичний парень, старший від неї, та в армію пішов. А звідти вже і не вернувся. В нас в деревні кажуть, шо то з ним якась трагедія сталася. Але я думаю, шо він просто кинув нашу Юльку, найшов іншу паню. А в Юльки батько алкоголік був, хату їх в місті пропив, тай прийшлося Юльці в деревню переїжджати. От наша красуня і стала стихи писати. Про любоф – вічна тема.
Скажу я тобі, милий щоденнику, читала я її пуезію. Обичне ниття обичної міської пані, - от і все! А вона на конкурси з тим пхається, якоюсь «лауреаткою» її там називають. І шо би сь то значило? Ні шоб про наше життя писати - про коров, про півнів... А ше знаєш шо в неї там є? В неї інтєрнет є!!! Нічо, в мене тоже таке скоро буде, батько обіцяв, якшо скінчу школу на «відмінно», то мені тоже той комп’ютєр куплять, і інтернєт буде! Так до чого то я веду: вона в тому інтернєті свою творчістm публікує! Ти сі можеш уявити? Ніби хтось буде то читати,  - робити нема чого людям! Ну нічо, не видасть вона ту свою збірку, та й успокоється.
Ну шо тобі ше сказати, щоденнику… Ти прикинь, вона вже навіть косметикою користується!!! Так Марина Вікторівна – директорша наша (а вона в нас така пані зі старою закалкою) - як побачила таке неподобство в рідній школі, то грозилася вигнати Юльку зі школи, батьків викликала, але якось воно тоді обійшлося. Напевно тільки того, шо вона в нас пані міська!
Ну добре, щоденнику, буду вже заокруглятися, треба сьогодні ше й собі стих написати, - гляди ж і Володька про свою Юльку забуде, та й на мене подивиться. Все, бувай, до завтра!

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0

Рецензії на цей твір

-+

На цю рецензію користувачі залишили 3 відгуків
© George, 31-03-2009

Дуже стереотипізовано

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© Сергій Нікітін, 28-03-2009
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 1.2106080055237 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …