Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2686
Творів: 51044
Рецензій: 95785

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 14276, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '13.59.36.203')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Щоденник

Рецепт дитинства, або вовки, Грані-Т і трохи кави

© Олександр Ф., 02-03-2009
    Бувають моменти (дні? місяці? в особливо «складних» випадках – роки), коли хочеться стати дитиною. А ще рано чи пізно виявляється, що «Маленький принц» вже зачитаний до дір, увесь шоколад з’їдений, а всі мультфільми ти знаєш напам’ять і сиплеш цитатами з них навіть тоді,  коли це найменше потрібно.  І ще буває. Ніч (чи вечір? – несуттєво), і вп’яте читаючи своєму маленькому Сонечку на ніч Маршака, ти розумієш, що ще трохи і ти сам перетворишся на  Айболита і підеш  ти шукати по степу копієчку, відбиваючись від войовничих павуків… І ще буває… Хоча, чого тільки у світі не буває? Я хочу розповісти не про проблеми, (про проблеми взагалі потрібно менше говорити), а про вирішення їх.
     Поділюся маленьким секретом.  Власного виробництва, можна сказати. Нещодавно в «Гранях-Т» вийшла одна цікава книжка. Я не хочу сказати, що цікава книжечка там вийшла одна, цікавинок різних вийшло якраз багато, але одна з них допомогла мені просто неймовірно. Мова йде про книжку Грицька Чубая «Скоромовка не для Вовка».  
    Отже, рецепт:  беремо джезву і варимо в ній львівську каву, додаємо на свій смак кориці, молока та цукру. Дбайливо переливаємо у мале-е-е-есеньку філіжаночку з написом «Львів», сідаємо в тепле крісло, поближче до вікна, і беремо до рук «Скоромовку».  За наявності дітей, збираємо  їх навколо себе. Уважно розглядаємо рудого вовка на обкладинці, робимо ковток запашної кави і… відкриваємо книжку.
Все. Готово. Тепер уже зворотного шляху немає. Диво здійснилося.  Тепер ви в чарівній країні Дитинство. І будьте впевнені, ця подорож ще нікого не залишала байдужим…

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0

Рецензії на цей твір

[ Без назви ]

© , 02-03-2009
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.80666995048523 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …