Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 50985
Рецензій: 95729

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 13979, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '18.217.144.32')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза віднічогоробити

Гарячі Новини

© Роман RemiK Котик, 13-02-2009
Вітаю, за Центральною печерою щойно зайшло сонце і з вами «Гарячі новини» та я Перспиклодав Гнкта. Розпочнемо з найгарячішої теми. Вже десять днів весь світ спостерігає за розгортанням  Мартінської кризи. Ситуацію ускладнює наявність атомної та ультразвукової зброї в обох племенах. Вожді готують свої популяції до кровопролитної війни. Міжнародна спільнота прийняла сьогодні резолюцію, якою закликає обидві сторони не використовувати зброю масового знищення через можливий, дослівно: «капець усій цивілізації». До Мартіні вже прибули дипломати нейтральних сторін. За оцінками експертів посередники мають лише два сходи сонця для вирішення конфлікту. Далі кровопролиття буде неможливо зупинити.
В усьому світі люди моляться, танцюють, вводячи себе у транс та просять у своїх талісманів припинити кризу. Будемо сподіватися, що ситуація з тими ідіотами налагодиться.  
До новин у галузі науки… Сьогодні завершився черговий етап досліджень нового пристрою з пілотною назвою «Колесо». Вчений племені Арвіа дав інтерв’ю нашому кореспонденту. Він заявив про те, що пристрій стане насправді революційним для транспортної справи. Однак разом з тим, він  вплине не лише на рух людей та транспорту, а й займе важливе місце в енергетиці, оборонній сфері, дослідженні макро- та мікросвіту
Тим часом в районі Криворічки відбувся раунд переговорів між вождями кочівників щодо розподілу територій кочування. Наразі сторони не змогли досягнути компромісу. Прну вже направила позов на Крна у Стокгольмський арбітражний суд. Плем’я вимагає дати їм доступ до південних пасовищ білих клонів.
А Крмавці  сьогодні святкують. Пообідді, за традицією виспавшись, злізши з дерев та погравши в Контр-страйк, вони офіційно ухвалили Декларацію про віру у Богів. Жерці різних племен з далеких полів та пагорбів прийшли привітати їх з цим визнанням і оголосили крмавців правовірними. «Жодних Бананових походів», - так прокоментував результати декларації один із жерців.
В племені ж Гнатукпртк навпаки неспокійна ситуація. В краю тістечок, відбувається революційний переворот. Сьогодні розлюченою юрбою - шість чоловік - було скинуто вождя через його проблеми в статевому житті. Скандал роздмухали журналісти після провокаційного інтерв’ю колишньої коханки. Вождь Нкркп, наразі перебуває в шоці. Опозиція вже встигла заявити про свою плодючість.
Переходимо до геополітики. Племена Пхі, вийшли сьогодні до краю світу. Зараз ви бачите кадри, на яких земля вкрита білою субстанцією, що нагадує колір хмар. За попередніми висновками це - крайня межа нашої землі. Першою людиною, що стала на субстанцію «крайня» став член Пхі Першалюдинащосталавбілусубстанцію або як його називають друзі Першалюдинащосталавсубстанцію. Герой заявив, що: «Це маленький крок для людини, але великий крок для мурахи», після чого взагалі збив усіх з пантелику. Білку і Стрілку нагороджено орденом Ярослава Мудрого.
А зараз спеціальний репортаж з Єгипту про ситуацію з нашими заробітчанами.
- Добрий вечір, Олесю. Ну як там наші громадяни?
- Так, Перспикдолаве, ситуація надзвичайно серйозна. Наші заробітчани провели акцію протесту під стінами Чоловіка-кішки. Вони вимагали зустрічі з маленькими зеленими яйцеголовими правителями Єгипту, але ті до них так і не вийшли. Уряд Єгипту вперто ігнорує проблему іммігрантів. Пряма мова одного з протестуючих: «Розумієте, одного дня ми прокинулися. Точніше прокинувся Василь, наш лідер, і думає-мо собі. От закінчиться тут робота. Закінчимо будувати ці піраміди і за кілька тисяч років потому якийсь там нащадок відкопає усі гробниці, усі палаци, знайде усю технічну документацію і вирішить, що то все побудували єгиптяни. Тому ми вимагаємо, щоб нас згадували в офіційних настінних малюнках, кераміці та інших пам’ятках для збереження наших інтелектуальних та гордієвих прав на піраміди та інший кам’яний непотріб, що зараз будується в Єгипті. З іншого боку, ми ні в якому разі не вимагаємо, щоб нас ховали разом з єгипетськими царями чи можновладцями та робили мумії, адже юридично ми - піддані інших правителів, а тому такі традиції просимо на нас не поширювати. І нарешті, закликаємо приєднуватись до руху за права та історичну справедливість наших земляків з Месопотамії, Майї, Нідерландів, Племен великої сімдесятки, Мексики та Балтії для відстоювання та відлежування прав на будівлі, їх згадки та відповідні прибутки від туристів, які, падло, і надалі оминатимуть нашу Батьківщину.»
Такі от новини,  Перспикдолаве. Студія?
- Дякую, Олесю. З нами на зв’язку був наш спеціальний кореспондент у Республіці, перепрошую, в Уфократії, даруйте в Деспотії, одним словом у загадковому Єгипті... Двома. Двома словами.
І наостанок приємні новини. Сьогодні дала про себе знати місцева жриця Пхві. Глядачі з нетерпінням очікували на її повернення з тривалого трансу.  Вона пророкує близький кінець світу.
Оце і все на сьогодні. Нагадую, усі гістограми та найгарячіші новини ви можете знайти на нашому сайті, адресу якого ви зараз бачите на екрані. Дякуємо, що були з нами. Бережіться.
Йдуть титри, а оператори вже за традицією приносять в жертву бідного ведучого.

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0

Рецензії на цей твір

Дотепно

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© Dara, 14-02-2009

[ Без назви ]

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© Камаєв Юрій Статус: *Історик*, 13-02-2009

[ Без назви ]

На цю рецензію користувачі залишили 2 відгуків
© Максим "Січеславець" Беспалов, 13-02-2009
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.46794199943542 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …