Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 51026
Рецензій: 95767

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 13926, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '18.220.66.151')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Ogoloshennya

«Сліва-фест» буде!!!

© Володимир Вакуленко-К., 10-02-2009
Сергій Пантюк запрошує друзів, колег, товаришів, знайомих, незнайомих і просто хороших людей на


13-Й Всеукраїнський фестиваль поезії та авторської пісні «Сліва-фест»


День перший (13 лютого), – «П’ятниця, 13 або Мистецтво – це містика»

м. Київ, вул. Велика Васильківська, 57/3,  зала Київського планетарію (біля метро "Республіканський стадіон").

Початок о 17.30


Трепетне, а нерідко й відверто забобонне ставлення до цифри «13» спонукало авторів концепції цьогорічного «Сліва-фесту» оголосити це число засадничою фішкою першого дня фестивалю. Такий собі позачасовий мистецький гелоуїн – а хто сказав, що вся поезія лише від Бога? А музика та інше малярство? Та й чи існувало б мистецтво взагалі, якби воно не народжувалося на містичному перетині двох великих начал – світлого і темного? І, врешті, хто сказав, що ангели у вільний від роботи час не можуть потусуватися у компанії з представниками іншого крила демонології?

Тому, відчуваючи себе з нагоди  своїх 43-х вродин Великим Мольфаром, Сліва бере на себе нахабство запросити цього дня всіх, хто не побоїться відчути себе такими ж мольфарами, характерниками, чугайстрами, відьмами, мавками, вілами, домовиками, лісовиками, водяниками і будь-якою іншою мистецькою демонологічною братією (прохання активізовувати фантазію). Слово «нечисть» цього дня скасовується – усі рівні перед Всесвітом! Елементи костюмування тільки вітаються – за найкращі передбачено призи.

Цього дня буде презентовано 13 книг 13-ти українських авторів з різних куточків України та світу:

1. Юлія Косівчук. Помаранча-SIZE. Поезії.

Автор – поетка, художниця, бард, журналістка. Родом з Буковини, мешкає у США. Мавка.

2. Тарас Григорчук. Янголи – не дичина. Поезії.

Автор – поет, журналіст. Мешкає у с. Джурів Косівського р-ну на Івано-Франківщині. Мольфар.

3. Наталка Пасічник. Гра в три руки. Поезії.

Автор – поетка, журналістка, науковець. Мешкає у м. Теребовля Тернопільської обл. Мавка.

4. Людмила Весела. Кленовий пасьянс. Поезії.

Автор – поетка, журналістка. Мешкає у м. Дунаївці на Хмельниччині. Мавка.

5. Ольга Остапчук. Нагорода за ніжність. Поезії.

Автор – поетка, журналістка. Мешкає у м. Дунаївці на Хмельниччині. Відьмочка.

6. Павло Нечитайло. Грамота. Поезії і тексти пісень.

Автор – поет, бард, журналіст, фронтмен гурту «Пропала грамота». Мешкає у Києві з прицілом на Кам'янець-Подільський. Мольфар.

7. Дмитро Мамчур. Персоналії. Епіграми, пародії.

Автор – поет, журналіст. Мешкає у Києві та Чернігові. Домовик.

8. Володимир Сердюк. Мистецтво вмирання. Роман.

Автор – письменник, журналіст, науковець, сценарист. Мешкає у м. Києві. Мольфар.

9. Андрій Коваленко. Місто павука. Роман, повісті.

Автор – письменник, поет, журналіст. Мешкає у м. Києві. Мольфар.

10. Ярослав Орос. Врата Сімаргла. Повісті.

Автор – письменник, журналіст, редактор. Мешкає у м. Києві. Мольфар.

11. Максим Розумний. Багрянолиці. Поезії

Автор – поет, журналіст, політолог, філософ. Мешкає у м. Києві. Характерник.

12. Богдан Теленько. Галицька рапсодія. Повісті.

Автор – поет, журналіст, політолог. Мешкає у м. Хмельницькому. Характерник.

13. Сергій Пантюк. Смак Бога. Поезії.

Автор – поет, прозаїк, громадський діяч, організатор і ведучий цього фестивалю. Великий Мольфар)))

До участі у «Сліва-фесті» запрошені і дали принципову згоду:

Поети та поетки з Києва:

80-тники – Володимир Цибулько, Іван Малкович, Тарас Федюк

90-стники – Іван Андрусяк, Борис Гуменюк, Сергій Руденко, Анатолій Дністровий, Роман Скиба, Світлана Поваляєва, Олена Степаненко, Олег Короташ...

2000-ники – Богдан Олег Горобчук, Дмитро Лазуткін, Павло Коробчук, Олекса Губський, Артем Полежака, Богдана Матіяш, Владік Волочай, Юля Рій, Олег Романенко, Галя Ткачук, Світлана Богдан, Олена Максименко, Гриць Семенчук…

Поети та поетки з інших регіонів України –

Олег Коцарев і Сашко Ушкалов (Харків), Володимир Вакуленко-К (Львів), Олександр Демченко (Донецьк), Діана та Юліана Степанови (Січеслав), Андрій Любка (Ужгород)…

Барди –  

Едуард Драч, Анатолій Сухий, Гриць Лук’яненко, Віктор Нестерук, Андрій Саєнко, Олесь Старовойт, Євген Манженко-«Сталкер», Ігор Білий, Кирило Булкін, Неля Франчук ...,

Гурти «Рутенія», «Пропала грамота», «Вперше чую».

Окремі і почесні гості – «дядько Вій» Дмитро Добрий Вечір та готичний Андрій Середа («Кому вниз»).



День другий (14 лютого) – «Поезія на двох або Мистецтво – це кохання»


м. Київ, Майдан Незалежності

Початок о 14.00


Оскільки День св. Валентина прижився у нас як єдине свято закоханих, заперечувати його ми не будемо. Але новим змістом сам процес наповнити спробуємо. І засадничою візьмемо древню, як сам світ, тезу: «Яке кохання без поезії?» Звідси – перша в Україні, безпрецедентна масова поетично-музична акція на Майдані Незалежності – «Подаруй коханій людині книжку». Йдеться першочергово про книжку поетичну – яку можна буде тут же придбати і не просту, а з автографом автора, а за бажання – ще й почути вірші про кохання у виконанні кращих українських поетів і поетес, почути пісні про кохання у виконанні кращих українських бардів – усіх, згаданих вище та всіх тих, чиї прізвища за браком площі не змогли вміститися на цій афіші.

За сприяння Мистецького об'єднання "Остання барикада" та Благодійного фонду "Смолоскип"


Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.45401501655579 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …