Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 51016
Рецензій: 95760

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 13398, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '18.216.94.152')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Конструктор

Ще не пізно записатися в мак-арії!

© koka cherkaskij, 03-01-2009
Усім шанувальникам древньої мак-арійської культури, сподіваюся, буде цікаво довідатися, що завдяки зусиллям автентичних мак-аріїв ( у т.ч. вашого покірного слуги) у Черкасах  шириться рух за перейменування вулиці Леніна на вулицю Святого Мак-Арія :

"Будні черкаської топ-комісії: замість Леніна - святий Макарій, замість Енгельса - Чорновол.

Під час останнього засідання топонімічної комісії Черкаського міськвиконкому учасники обговорили майбутні назви кількох вулиць.

Головний секретар МГО „Інститут християнської етики та апологетики” Петро Похнатюк обґрунтував  пропозицію перейменувати вулицю Кірова на Свято-Троїцьку.

Начальник управління з питань європейської інтеграції Павло Карась виступив з обґрунтуванням пропозиції про перейменування вулиці Леніна на вулицю Свято-Макаріївську.Пропозицію перейменування вулиці Енгельса на вулицю В’ячеслава Чорновола пояснив краєзнавець М. Сиволап.

Площу Леніна було запропоновано перейменувати на Соборну площу. Як наголосив представник Конгресу молодих вчених Черкащини Н. Лавріненко, перейменування центральної площі міста на Соборну уособило ідею соборності та єдності народу. Крім того, таку назву площа мала у минулому, оскільки тут раніше розташовувався Свято-Михайлівський собор.

Усі ці пропозиції комісія підтримала.

23 грудня 2008  13:13 "
http://www.pro-vincia.com.ua/news-h-3053.html

Як ви вже знаєте, зовсім нещодавно, у листопаді-грудні у Черкасах вже було демонтовано з центрального майдану  кам"яну скульптуру Леніна,  а перейменувати вулицю - це набагато простіше і швидше. Отож, ми сподіваємося, що вже десь у березні-квітні місто Черкаси стане першим містом в Україні, котре буде мати свою вулицю Святого Мак-Арія!

З цієї нагоди будуть організовані факельні ходи вулицею Мак-арія у напрямку Дніпра, спуск  колони мирних демонстрантів кам"яними сходами на набережну Гагаріна  та спорудження в районі пляжу тимчасового капища із підручних матеріалів. Увечері  на  учасників свята буде  чекати  ритуальна вечеря - "макарони по-флотськи", священна страва древніх мак-аріїв, що готується зі справжніх макарон та мняса ритуального кабана.

Про подробиці я вас буду інформувати трохи пізніше.

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0

Рецензії на цей твір

[ Без назви ]

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© Камаєв Юрій Статус: *Історик*, 04-01-2009

Здається, ви переплутали

© Третє Я (колишній ТШЗ), 04-01-2009
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 1.1035969257355 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …