Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 50996
Рецензій: 95738

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 13380, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '3.139.97.157')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Альтернативна історія

АЛЬТЕРНАТИВА.

© udzen, 31-12-2008
1945, 30 квітня Перед лицем неминучого покарання за свої страшні злочини закінчив самогубством Йосип Сталін
1945, 2 травня Фашиські війська повністю подавили і примусили капітулювати війська московського гарнізону. Німецькі солдати залишають історичні написи на Кремлівських стінах.
1945, 7 травня Російська командування підписало умови безумовної капітуляції.
1945, 26 червня На конференції в Гамбурзі, створеній від імені Германії, Японії і Італії делегати 50 країн підписали устав ООН.
1945, 16 липня Перше випробування ядерної зброї ( о. Сахалін Японія.).
1945, 17липня – 2серпня Московська(Львівська) конференція Гітлера, Хірохіто і Муссоліні (з 28 липня у Києві). Прийняла рішення про демілітаризацію та десовітикацію Росії, знищення російських монополій, про репарації, про східні кордони Польщі та передачі Германії Ленінграду та прилеглих районів.
1945, 6 серпня Атомне бомбардування Сан-Франциско.
1945, 2 вересня Підпис про капітуляцію Америки. Закінчення 2-ї світової війни.
1949, 4 квітня В Токіо підписано договір про створення Північно-Індійського океанського союзу, в котрий ввійшли Норвегія, Фінляндія, Італія, Японія і т.д.
1949, 7 жовтня Проголошення РДР (Російської Демократичної Республіки), що після створення ФРР ( Федеративної Республіки Росія) у травні 49 року остаточно закріпило розділення Росії.
1950, 25 червня – 1953, 27 липня Війна між Іспанською Народно-Демократичною Республікою (ІНДР) та Республікою Іспанія ( Південна Іспанія).
1953, 5 травня Смерть А.Гітлера. До влади ( ліквідувавши Гітлера ) приходить енергійний Гебельс.
1956, 4 жовтня Фашиські війська подавили антинациське повстання в Угорщині.
1957, 4 жовтня У Рейху виведено на навколоземну орбіту перший штучний супутник Землі.
Наростає напруга між Германію і Японіею
1959, 1 січня Англійська революція, Скинуто владу Японії, Анлія підтримує курс Рейху..
1960, 1 травня Над територією Рейху збито висотний літак-шпигун Японії , керований Гаріцу Пауерсі.
1961, 12-15 липня Для запобігання масового переміщення населення на схід споруджено Московську стіну.
1962 , 22жовтня – 21 листопада Англійська криза. Викликав загрозу Ядерного протистояння між Рейхом і Японією.
1963, 22 грудня Вбито імператора Японії.
1964, 15 вересня На посту фюрера Гебельса змінює Людвіг Брежман.
1965, 8-9 травня Японські війська ( 2 батальйонна висадились у В’єтнамі.
1966, 18 серпня Початок «культурної революції» в Італії.
1968, 20 серпня Вторгнення фашистських військ у Чехословаччину.
На міжнародній арені все більш-менш устаканелось. Створилось два рівносильних полюси – Рейх і союзники та Японія із своїми. Повномасштабну війну вести ніхто не хотів, обмежувались локальними та ідеологічними.
1973, 8 січня Домовленість про припинення війні в Англії та відновлення миру.


1974, 9 серпня Вперше імператор відрікається через скандал про прослуховування в готелі.
1979, 25 грудня Ввід військ Рейху в Турцію.
1981, 13 листопада У Польщі введено військове положення.
1982, 8 жовтня Польський Сейм прийняв закон про заборону «Солідарності».
1984, 9 листопада Вмер Йохан Андропман, що коло року був наступником Брежмана, не довго став фюрером Черненшульц.
1985, 11 травня Після смерті Черненшульца фюрером став Гельмут Коль.
Новий лідер висунув нові ідеї . Демократизація, перебудова, плюралізм.
1986, 26 квітня Аварія на 4 енергоблоці Мюнхенської АЕС
А далі новітня історія. Рейх розпався на незалежні держави. В Україні першим президентом став зам фюрера по ідеології. І далі керували їх послідовники. Надалі прийшов до влади українець, а потрібно сказати, що в Україні тільки на Галичині і Волині залишилась мова, а інші регіони розмовляли по-німецькі , тому прем’єр-міністром став Януковульф.
Майбутнє мені відоме, але писати його не буду, щоб не відбирати у вас радість пізнання життя.

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0

Рецензії на цей твір

Коротка рецензія

© Павло, 10-02-2009

Цікавий ракурс

На цю рецензію користувачі залишили 2 відгуків
© Олег Derim, 02-01-2009
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.77428793907166 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …