Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 51028
Рецензій: 95768

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 12494, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '18.116.40.177')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Кіберпанк

Сповідь мечника

© Ростислав Мартофляк , 14-11-2008
       Я мечник , ні не подумайте я не людина я звичайний юніт з недосконало продуманої гри. Зараз я сижу в транспортному кораблі ще з кількома вояками і катапультою 3 рівня. До острова де живе неприятель ще дві години пливти влюдей це вже простіше їм здається що ми пливемо 3 хвилини та ні ми пливемо довго і нудно. От скажіть що за ідіот командує мною прокачав катапульту до третього рівня а лучники і мечники взагалі не прокачані я вже не кажу що нас транспортний корабель ніхто не охороняє ми легка здобич для ворожих кораблів . Хоча б удосконалення меча зробив йому не видно там здалека який в мене меч це не меч а якась залізна палиця селяни легко можуть порубати мене сокирами. Бували і кращі дні у цій грі я нищив міста вбивав паладінів або  орків. Не люблю вбивати вбивати орків я люблю пускати кров а не зелений  слиз  потім після того слизу дуже важко відмивати меча .
І навіщо вони придумали всяких орків нежить ці чудовиська мене бісять напевно люди хотіли створити когось огиднішого за себе і нищити його бо собіподібних вбивати не цікаво
Чому люди грають стратегії ? Вони тратять багато часу на цю дурнуваті ігри прогулють школу грають  на роботі і після роботи ,після  обіду і під час обіду . Що приваблює їх ? Я знаю що їх приваблює . Вони відчувають себе королем чи Богом ,мудрим багатим правителем якрїсь міфічної країни де потрібно рано ставати йти на роботу бавити дітей , копати картоплю а якщо і требпа то для цього є селяни . До речі селяни чомусь ніколи не віддихають вони вічно працюють цілодобово без зупину це мрія всіх офісних босів напевно вони саме більше люблять грати такі ігри. Не люблю коли мене використовають як мясо клепають нас тисячами і посилають в бій так ми перемагаємо,але з вееликими втратами . Хіба так вчиняють мудрі правителі ? Не люблю також сидіти в обороні за стіною і вишками в таких ситуаціях часто помираєш від уламків каміння чи зарядів катапульт,це дурна смерть . Не люблю також лучників вони вічно ховаються за нашими спинами як маленькі шибеники а коли ми помираємо вони стають легкою здобичю ми часто  платимо своїм життям щоб врятувати лучників.Ось пора виходити зара ідемо на розвідку . О що я бачу!!!!! дві копальні зараз я переріжу усіх селян тре поспішити а то катапульта зробе це скоріше за мене.........Треба  утікати на нас іде вороже військо ......
Поки ми нищили селян  ворожілучники спалили наш корабель, утікати нікуди .........Нас мало але нічого не вдієш ми змушені іти атакою на місто ......Підмога іде зверху ні не з неба не плодумайте просто гра 2D ....... Ми спалюєм місто і виграєм місія закінчена .
   Цього разу ми виграли та скільки ще буде цих беглуздих атак для самоутвердження цих дивакуватих людей ?

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0

Рецензії на цей твір

[ Без назви ]

На цю рецензію користувачі залишили 3 відгуків
© Олег, 15-11-2008
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.44965982437134 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …