Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 51026
Рецензій: 95767

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 12160, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '18.119.123.76')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Трилер

Криваві діточки

© Захар ван дер Бюйтен, 29-10-2008
19 березня
    Сьогодні нарешті переконав Міху, що ведення щоденника корисна справа. Молитва – це бесіда з богом? Брехня, це бесіда з собою. А щоденник – це пряма розмова зі своїм “я” без залучення бога, діда мороза та інших казкових істот. Мій щоденник – це спроба поринути у себе і знайти десь там, у собі, вихід у потойбічне. Разів зо два мені здавалося, що ще трошки і… але нічого. Мене знову викидувало в реал.
    Міха купився на мою байку, що щоденник може іноді вставити краще ганджубаса. А може це і не байка? Побачимо. Зошит для ведення записів він вже має. Звідки не каже.
    Мені наснився дивний сон – нашого підара-вихователя дрючив якийсь робот.

20 березня
    Вуаля. Сни таки справджуються.

23 березня
    Сьогодні Міха проговорився. Виявляється, він хоче втікати з нашої alma mater. Я був у шоці. Напросився з  ним. Інакше бо єдиним співрозмовником мені залишиться цей щоденник.
    Ще не минуло трьох днів з бойового поранення верховного гомосека нашого притулку, а його “мальчікі” вже занудьгували. Ходять кругами і обмінюються млосними поглядами.

30 березня
    Випадково розповів про плани Міхи Кірі. Цікаво скільки людей завтра не знатимуть про втечу?

1 квітня
    Уранці прокинувся від власного реготу. День дурня дається взнаки… А завтра втеча. У Міхи є мета – побачитися з сестрою. А яка моя мета?

2 квітня
    Десь опівночі до мого ліжка прокрався новенький. Жорж. Півник, звичайно. Зробив мені недвозначну пропозицію. Цей rare avis сподівався на взаємність…
    Тепер точно потрібно втікати, бо його зникнення збентежить наше керівництво, а трупний сморід може привести до мого ліжка, під яким і лежить зараз задушений півник. Узагалі, я чув, що півням у селі відрубують голову, але моєю заточкою його можна було хіба випатрати. Від крови мене іноді нудить. I взагалі, я більше довіряю силі своїх рук.
Requestat in pace, півнику. Cаме завдяки тобі я остаточно наважився на втечу.

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.79895615577698 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …