Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2683
Творів: 50954
Рецензій: 95696

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 12117, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '35.172.193.238')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Горор

Нове житло (фінал)

© Захар ван дер Бюйтен, 27-10-2008
      Мерцю важко писати оповідання. Сиджу та зошит брудню. А він у мене єдиний – залишився ще з шостого класу, коли я його в наш сарайчик закинув. Тоді від батька ховав (з двійкою він за геометрію), а тепер знайшов і дурниці усякі пишу.
      Вбили мене та в сарайчик кинули. А на небо не беруть – кажуть, що не всі справи земні доконав. Щодня янгол приходить та язиком невдоволено клацає, мовляв, чого гниєш –треба ж убивць якось виказати, докази які-небудь залишити. Я йому вчора зошит свій показав. “А якщо я сюди все, що зі мною трапилося напишу, то… як?” – питаю. “Добре, згодиться”, - відповідає. Власне, мені потрібно було лише написати, що зі мною сталося, але хотілося ще блиснути літературним талантом. Ще за життя бажав книгу написати та соромився. І тут така нагода. Лежиш собі мертвий, ніхто не турбує (ну, може, запах власний, але ж він свій, звикся)…
      Не турбує! Янгол же щодня стоїть тут, сяєвом своїм небесним в очі б’є, квапить. Зараз, зараз. Отже, вбили мене сусідка з другого поверху та найнятий нею алкоголік Сергій Митрофанович. Напевно, житплоща моя знадобилася бузувірам окаянним. Хе, знали б вони, що на них т а м очікує… Але мовчу. Йду. А от ще цікаво. А що буде, якщо мої записи знайдуть вбивці? Вони ж знищать їх, то що мені повертатися і знову “докази залишати”? Еге. Не моя справа. Т а м знають. Ну добре. До зустрічі. Та йду вже, йду.

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0

Рецензії на цей твір

[ Без назви ]

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© Ірина, 04-12-2008

[ Без назви ]

На цю рецензію користувачі залишили 3 відгуків
© Петро Муравій, 28-10-2008
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.72356295585632 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …