Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 50987
Рецензій: 95729

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 1194, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '3.134.104.173')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Сатира й гумор

Спілберг, де твій Оскар

© Савур (а був колись Халва), 05-05-2006
ДІЙОВІ ОСОБИ:



ЕМІ - НАПОМАДЖЕНА, НАПУДРЕНА ДУРЕПА!



ПСИХОЛОГ ЕМІ - НАПОМАДЖЕНА, НАПУДРЕНА ДУРЕПА!



ДРУГИЙ ПСИХОЛОГ - НАПОМАДЖЕНА, НАПУДРЕНА ДУРЕПА!



ГЕНРІ - ІМПОТЕНТ І НЕВДАХА!



КАСКАДЕР - ЄДИНА ПОРЯДНА ЛЮДИНА В ЦІЙ ІСТОРІЇ!



ЛИСТОНОША - ЗАСТУПНИК ЄДИНОЇ ПОРЯДНОЇ ЛЮДИНИ В ЦІЙ ІСТОРІЇ!



РЕЖИСЕР – ЧОЛОВІК, ЯКИЙ ПОСТІЙНО ЛАЄТЬСЯ І КРИЧИТЬ "МОТОР".



ОПЕРАТОР – ГЛУХИЙ ДЯДЬКО, ЯКИЙ ВДАЄ, ЩО ЧУЄ ЯК РЕЖИСЕР КРИЧИТЬ „МОТОР”.



„МОТОР”. ТИТРИ. САУНДТРЕК. І ІНШІ ГОЛЛІВУДСЬКІ ЗБОЧЕНЦІ.



*   *   *   *   *   *   *   *



Після довгої рекламної компанії, під час якої змінилось декілька поколінь, починається фільм.



Емі: О-о-о! У мене такий стрес, такий стрес. Навіть не уявляю як його пережити.



Психолог Емі: Будь ласка, сядьте в крісло, розслабтесь.



Емі: Ви знаєте останні дні на мене стільки навалилося. Якась чорна смуга і мені здається, що мені з неї вже ніколи не вирватися.



Психолог Емі: Я вас уважно слухаю.



Емі: У мене вчора зламалася машина і я не змогла… О-о-о, який це був кошмар, я не змогла прийти на прийом до вас. Ви уявляєте цілий день без психолога. І по телефону я таксі теж не змогла викликати, телефон теж зламався. Що то був за жах, цілий день без порад психолога. А потім мені нагрубіянив механік в автомайстерні, але найгірше було коли у мене розлився кетчуп. Що це був за стрес!!!



Психолог Емі: Дорога, мені здається ви дуже нервова…



Емі: Що? Я плачу вам, а ви називаєте мене нервовою! Я на вас за це подам до суду! Ще ніхто не називав мене нервовою! Ну ось, я так і знала, що у мене чорна смуга, - треба ж перед самим понеділком залишитися без психолога.



Психолог Емі: Ах, на мене подали до суду. Який стрес! Мені терміново потрібно зв'язатися з моїм психологом.



Другий Психолог: Я якраз тут! Які проблеми?



Психолог Емі: На мене хочуть подати до суду. А у мене діти! Ви уявляєте, якщо я програю суд, мої бідні діти не зможуть на уїк-енд відпочивати в нашому заміському будиночку і топити там камін стодоларовими банкнотами.



Другий Психолог: Який жах! Адже ви тоді не зможете відвідувати мене. Я залишуся без клієнтки. Здається у мене розпочинається депресія! Мені потрібно терміново звернутися до мого психолога.



Психолог Емі: Я залишуся без психолога! Я не можу це винести, мої діти, пробачте мене. Емі, це ви, ви у всьому винуваті. (кінчає життя самогубством)



Другий Психолог: Я залишилася без клієнтки! Який стрес!



Емі: Я залишилася без психолога, я не зможу це винести.



Другий Психолог: Мені потрібно поговорити з моїм психологом!



Емі: Я якраз тут! Здається ви дуже рідко відвідуєте мої сеанси.



Другий Психолог: У мене зламалася машина.



Емі: О-о-о!!!



Листоноша: Емі, у мене для вас конверт!



Емі: У конверті якась касета. (ставить касету в магнітофон)



Голос на касеті: Це я все облаштував. Це я зламав машину. А потім я убив механіка, переодягнувся і нагрубіянив тобі. І телефон я теж зламав. І машину твоєї пацієнтки теж зламав…



Емі: Ах, цей голос такий схожий на голос Генрі. У мене починається депресія. (з'являється Генрі)



Генрі: Це і є мій голос!



Емі: Ні, я не вірю.



Генрі: Значить ти проста напомаджена, напудрена дурка.



Емі: Як ти міг?



Генрі: Я хотів, що б ти подала до суду на свого психолога, а коли виграла процес, я б тоді убив тебе і забрав твої гроші.



Емі: Але навіщо імпотенту-злюці гроші.



Генрі: Купити заміський будинок і по уїк-ендам топити в ньому камін стодоларовими банкнотами. А зараз, коли ти все знаєш, я повинен тебе убити.



Емі: Генрі тебе посадять, листоноша і моя клієнтка про все розкажуть поліції.



Генрі: Це мої спільники… а тепер я тебе вб’ю. (дістає пістолет, але підковується і пістолет з його рук по найнеймовірнішій траєкторії летить в руки Емі. Емі стріляє в Генрі. З'являється Каскадер. Він стає замість Генрі. Емі продовжує стріляти, але всі кулі летять мимо. Каскадер лається і кидається в усі кути, що б хоч одна куля нарешті потрапила в нього. Нарешті одна куля абияк рикошетить і ранить його в ногу.)



Генрі: Ось напомаджена, напудрена дурка! Навіть потрапити з пістолета з двох метрів не можеш.



Емі: Потрібно буде подати до суду на збройовий магазин, який продає такі пістолети.



Генрі: Але пістолет-то купував я і без мене ти не виграєш процес.



Емі: Так! Доведеться тебе пробачити, давай обнімімося.



Генрі: Давай! (Вони обнімаються, а пістолет мимовільно стріляє і потрапляє в запальничку Генрі. Генрі горить.)



Генрі: Дійсно паршивий пістолет. (знову з'являється Каскадер і горить замість Генрі)



Емі: Алло, 911, терміново приїжджайте. Горить мій чоловік і я в диму не можу знайти мою косметичку. У мене здається знову починається стрес. Хто дзвонить? Хіба не зрозуміло? НАПОМАДЖЕНА, НАПУДРЕНА ДУРЕПА!



Титри.



Саундтрек.



Оплески.



Спілберг від заздрощів вішається на гігантській кульбабі, але це сюжет вже для зовсім іншого фільма.

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0

Рецензії на цей твір

[ Без назви ]

© Сергій Терещенко, 05-07-2007

[ Без назви ]

© Askold, 12-05-2006

Олександерг, де твій Халвар

На цю рецензію користувачі залишили 5 відгуків
© , 06-05-2006
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.91624307632446 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …