Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 50987
Рецензій: 95729

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 11775, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '52.14.0.24')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Оповідання

Закони казки

© МЩ!, 07-10-2008
Світ дурний та безжальний. А земля. Земля – безпомічна та нікчемна, якщо вона не здатна розверзнутись під ногами у того сучиного сина. Чому Вона допустила, дозволила щоб той покидьок зайшов до її квартири та убив її.
Якби на світі була хоч доля справедливості ...
З самого ранку біля під’їзду товклися хлопчики з не надто розумними обличчями які вважали, що всі їх уродженні соціальні дефекти компенсує огидно синього кольору спец форма.
Вони навіть не здогадались присипати піском калюжу крові у сусідньому під’їзді.
У під‘їзді де мешкала Яна.
Яна, маленька, мила, мрійлива дівчинка. Дівчинка, що вірила в казки і була впевнена в тому, що світ прекрасний. А отой прекрасний світ ось так вчинив з нею. Гарною, милою, вісімнадцятирічною дівчинкою.
Давно, дуже давно я терпіти не могла таких як вона гарненьких, розумненьких, зразкових, люблячих весь світ. Мене нудило від одного погляду від секунди спілкування з такими як вона.
Але не зараз.
Зараз я знала, на сто відсотків, що ось зараз у цю секунду я з‘явись переді мною той засранець я б власноруч порізала його на шматки. Зварила б з його обрубків суп та згодувала  собакам.
Вона ж кохала його.
По справжньому кохала.
Кохала так, як може кохати вісімнадцятирічний янгол.
Кохала відчуваючи себе наче та, клята попелюшка.
Тільки ось принц виявився не принцом, а чудовиськом. Таким чудовиськом, про яке не розповідається ні в одній з казок. Навіть в найстрашнішій. Бо у казках зазвичай в решті решт виявляється зазвичай зачарованим ревнивими чаклунами, принцами. А тут, все виявилось навпаки. Принц, в решті решт, перетворився на чудовисько. Яке не здатне було вилікувати навіть кохання.
Тут все було не так як у казці. Бо у казках, навіть коли здається, що все втрачено, з‘являється фея, джин, чи мисливці і визволяють чарівну красуню. Чи хто там був замість неї головним позитивним героєм казки.
Ну прийшли ж мисливці до будиночку бабусі червоної шапочки та вбили підступного вовка, що проковтнув дівчинку разом з її родичами.
А до Яни ніхто не прийшов.
Закони казки не спрацювали для маленької принцеси.

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0

Рецензії на цей твір

шукаю мотив

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© Наталя Вельможко, 08-10-2008

Негатив

На цю рецензію користувачі залишили 2 відгуків
© Оля Биндас, 07-10-2008
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 1.9045741558075 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …