Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 51005
Рецензій: 95752

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 11585, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '18.118.184.237')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза есейка

Нестрижені нігті вікінгів

© Тарас Білка, 26-09-2008
Спочатку їх ніхто не сварив за це. А зрештою як їх можна сварити? Коли контактних видів спорту типу дзю-до і кікушинкай у них не було, як нікому не було і діла до їхніх нігтів.
Їхні величезні шоломи, що нагадують голову мамонта чи барана тепер не зустрінеш у музеї, вони були позбавлені життя, адже нічого не знали про культ растафарі і про горілчано-пивний коктейль Йорш. Вони не нюхали Казантипу, Jazz-Коктебелю і Шешор , але якогось чорта почували себе прекрасно.
Їхні густі і руді бороди, заплетені у коси які з часом перетворювалися у дреди досі публікуються у підручниках історії. Вони воювали не в контрактній армії, на їхніх луках не було оптики, а їхні боїнги були схожі на морські кораблі, бо таки були морськими кораблями. У них не було думок про пенсію, бо у них не було програмою максимум дожити до пенсії. Вони пили і воювали, їб***ли і пиз**ли, кіряли і розволікалися.
В них не було манікюрних салонів, бо якось незручно сокирою стригти нігті, вони не соромилися блювати червоним вином на людях, а їхні кольчуги були явно не кольчугами від Дольчікабано.
Вони не жаліли награбованих, чесно награбованих коштів, адже з собою на той світ їх не потягнеш, проте у кожного з них був план відступу. Була руда густа борода, нестрижені нігті і план відступу.
І на крайняк, коли б їхню флотилію розбили, а всіх колег потопили як малих кошенят в сортирі, вікінг міг піти у вигнання, здати волосся зі своєї густої бороди на парик за ціною дві штуки за кіло, і цього б йому вистачило на бухло на перший час, поки б не відросла нова борода.
І тоді б старий пропитий вікінг, колупаючись в носі великими нестриженими нігтями сказав би: «що може бути краще за мої нестрижені нігті, через які я не потраплю до раю і до книги рекордів Гінеса? Адже через сотні років всі згадають наші бої, нашу флотилію, наші густі руді бороди і ніхто не згадає мої нестрижені нігті, власне для цього вони мені і потрібні, щоб їх ніхто ніколи не згадав…»    

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0

Рецензії на цей твір

Сумно, йопт!

© Михайло Карповий, 29-09-2008

Гигиги - ги ги - ги ги

На цю рецензію користувачі залишили 2 відгуків
© В:тал:й, 29-09-2008

[ Без назви ]

© Костенко Олександр, 27-09-2008
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.77672600746155 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …