Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2686
Творів: 51052
Рецензій: 95785

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 11412, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '3.145.111.125')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Мініатюра

Коханнєтерапія

© Lissaveta, 17-09-2008
Вона:  - Привіт!
Він:     - Здрастуй! А чому в тебе пов’язка на очах?
Вона:  - Це частина Твоєї Терапії. Я ж тобі обіцяла вилікувати душу, тому нічому не дивуйся – цей рецепт йде з мого серця – і тому ні в якому разі я не завдам тобі шкоди. Не бійся, ця темрява теж необхідна (… і вимкнула світло).
Він:     - Добре. А де ж ти загубилася? Я тебе не знаходжу…
Вона:  - А ти просто відчуй, не руками чи тілом, а душею – я ж поруч, навіть більше – всередині тебе, звідси з тобою і розмовляю. Хі-хі…
Він:     - Так, я відчув твоє тепло і … тремтіння! Що з тобою – тобі холодно? Але ж за вікном – весна!..
Вона:  - … на всій поверхні мого тіла проступила… енергетика! Вона, навіть, переливається усіма кольорами …
Він:     - Ага… а ще, вона ллється чудовою мелодією, яку ти граєш на фортепіано!!!
Вона:  - Та ні – це завжди було лише однією з Моря моїх мрій – не більше…
Ну то й що, що коли я чую гарну гру – мої пальці абсолютно вірно вгадують, які акорди треба брати, та яких клавіш торкатись…
Він:     - Ти вмієш грати – я і ти це знаємо!!! «Рояль у студію» - хі-хі… І ось, ти граєш, я чую – я ж не божевільний… Хоча – так, вже, мабуть, так, я -…
Вона:  - Який же ти добрий та гарний – та хоч усе життя буду на тебе «дивитися» з заплющеними очима – все одно – зір, як і дзеркало – це ілюзія, омана…
Він:    - Та ти, маленька,  - хірург – бачиш мене наскрізь своїми «рентгенівськими» відчуттями – і за це я тобі дуже вдячний!
Вона:  - А давай тепер будемо спілкуватися Думками – ти знаєш, що і так зрозуміємо одне одного…
Він:    - Так, (кохана) !!!
Вона: - Домовилися, (кохання моє) !!!
Він:   - Боже, тепер в неї справжній жар – що діється – вона ніби немовля, до котрого вперше доторкнулися!!!
Вона: - Це неможливо – звідки він знає, що я ще…Це щось неймовірне -  і на відстані випростаної долоні я отримала все тепло його рук та душі … Я ж ніби то доросла – читала у книжках, дивилася кіно, мріяла,  але… Це – нереально… виявляється – дуже, дуже, дуже приємно… та… мені… боляче…О!!!
Він:   - Вона мене не бачить – їй байдуже, як я виглядаю, вона Просто відчуває мене, я… я врятований!!!...  Але вона палає, вона така ніжна, її щіки такі гарячі і… мокрі??? Вона плаче? Чому? Я ж не доторкнувся взагалі до неї!!!
          - Що з тобою? Я тебе образив? Вибач, вибач, але я не розумію, чим саме?
Вона: - Нічого не кажи!... Доречи, ти ж знаєш, що мене «Увы и Ах», просто неможливо образити!
Він:   - Тоді чому ти ллєш свої безцінні сльози (кохана моя) – я вбив би кожного, хто змусив би тебе заплакати… але ж – крім нас тут немає жодної людини. Чи… може… «це місце» зайнято кимось іншим  - і це не ревнощі, я ж не спроможний (був раніше…) ревнувати!..
Вона: - …Я боюся… я нічого не боюся – ні висоти, ні диких травин, ні, навіть, Божих створінь… але, я більш за все, виявляється, боюся бути… щасливою!!! Це – кохання мої сльози ллє…

… І він її прижав до свого серця – весь світ – то були Вони, а Вони – і є Безмежний світ!!!

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.64032196998596 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …