Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 51005
Рецензій: 95752

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 11387, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '3.145.175.243')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Промоушен-лірика

Презентація «Івченко об’єднує Україну»

© Владислав Івченко, 15-09-2008
(Стенограма виступу 14 вересня на Форумі видавців у Львові).
Доброго дня! Мене звати "Івченко об'єднує Україну" і я єдина в світі книжка, яка може розмовляти! Я ще я можу співати:

Оксано, дай мені вина
Ну и дещицю кокаїну
Ми с вами вип’ємо й вдихнемо
Бо "Ще не вмерла Україна"!

Танцювати: Ось так!
А також робити, як Бела Лугоші у фільмі "Дракула": «Купіть мене! Купіть мене! Купіть мене!»
Але головне не те, що я вмію, а те, для чого призначена! А призначена я для того, щоб об'єднати Україну! Тому і звуся – "Івченко об'єднує Україну"! Амбітна ціль зняти конфронтацію між мовами і налагодити співробітництва задля того, щоб Україна стала сильною і красивою! Як я!
Красота врятує світ, а моя красота врятує Україну! Бо я ж найкраща книга на світі. Оця красива обкладинка – витвір рук кращого дизайнера України Дмитра Растворцева! В середині мене шрифт, який він розробив спеціально для "Івченко об'єднує Україну", тобто мене! Шрифт називається "Єднання"! То єднаймося, браття! Також Дмитро Растворцев розробив мій непересічний дизайн! Ось бачите, яка я красива! Більше тридцяти інформаційних та рекламних блоків високої практичності та досконалої естетичності! "Івченко об'єднує Україну" – то не просто читання, то свято для очей! 464 сторінки, а я, як ви бачите, товста книжка у самому розквіті, так ось 464 сторінки суцільного візуального задоволення. "Івченко об'єднує Україну" – ще ніколи книжка не приносила оргазмів! Що до цього, то нагадую, що в мені біля півсотні поезій зі збірки "Сім років без взаємності" патріярха пафосного еротизму Владюші Бар-Кончалаби!
Також в мені двадцять малюнків у стилі печерного реалізму від самого Владислава Івченко, непересічного митця, який зараз воює на митниці за пухлий шведський офсет на якому я буду видрукована! Не важливо, чи вмієш ти малювати! Важливо, чи відкрите в тебе серце, щоб почути міжпланетні інтуїції! Печерний реалізм – так малювали неандертальці!
Ну і нарешті! Якщо раніше то був тільки пестощі, то тепер починається саме кохання! Після розмову про довершені форму, переходимо до досконалого змісту! В мені двадцять оповідань Владислава Івченко. Десять пар оповідань, об'єднаних рубриками! В кожній парі одне оповідання українське і одне російське! Це поєднання і повинно зняти конфлікт між мовами! В мені вони змішуються і взаємодіють, взаємно збагачуються, сплавляються у броню, з якої викувана буди корона українська! Я не книга! Я намисто з двадцятьма перлинами! Зараз я представлю вам кожне з двадцяти оповідань, межуючи їх з віршами Владюші Бар-Кончалаби, які теж є книзі!
Ту-ту-ту-ту-туд-тудуду!
Вона приходить звідти, звідки її не чекають! Вона хапає і топить! Старих та малих! Робітників та бізнесменів! Навіть працівників прокуратури! Вона не залишає свідків! Вона залишає тільки трупи! Жах та відчай! Замах на Україну! Чи не забере вона в нас останнє! Чи є ще герої на нашій землі? Чи врятуймося чи пропадемо? Від творця «Небезпечних огірків» - читайте вже у жовтні: "Рука з борщу"! Смерть приходить з твоєї миски. "Рука з борщу"! Вона вбиває!

Я хотів би бігти уздовж моря
І ловити Ваші гострі плечі
Годувати з рук Вас виноградом
І робить приємні інші речі

Иногда сон становится явью! Иногда кошмар не уходит с рассветом! Иногда чудовище не оставляет шансов! Оно пришло из-под земли! Оно сожрало четверых, но только надкусило пятого! Читайте уже скоро монструозный триллер "Жучище"! Когда правда страшнее выдумки! "Жучище" – проверь комплектность своих конечностей!

Цьом цицю праву
Цьом цицю ліву
Цьом-цьом-цьом-цьом
Униз через пупок
До кошеня грайливого

Знання – сила? Чи менше знаєш – краще спиш? Він бачив наскрізь усіх з ким спав! Він читав їх думки і спостерігав несвідоме. Та чи був він щасливий? Він -  не такий, як усі! Він – з чудернацькою будовою статевого органа. Він – яким зацікавилися російські спецслужби! Чи зможе він виплутатися, чи дізнаватиметься про думки олігархів та терористів? Читайте політичний тріллер "Третє око" – найзахоплівішу історію цієї осені. "Третє око" - що занадто, то не здраво.

Мрію взяти я Вас
Під високі проценти
І щоб кожної ночі
Платити Вам ренту
Робити Вам внески
І так і інакше
Забувати про все
Бо в Вас найкраще

Один день четыре года кормит. Если это день выборов! Когда нужно набрать голоса, за дело берутся профессионалы. Их не остановит ни закон! (На, сука, на! Я тут закон!), ни совесть (А чо это такое?). Уже скоро, динамичный детектив "Выборы, млять!". Про то, как делаются дела в Украине и не только. Кровавый беспредел на избирательных участках! Голосуй, а то отгребешь по полной. "Выборы, млять!". Украинский ответ на русский "День выборов". "Выборы, млять!" - в политику и электричество лучше не лезть. "Выборы, млять!" - как стать президентом и не сесть в тюрьму! Читайте и учитесь!

Магелланом бути я мрію
Чи Колумбом, чи Марко Поло
Мандрувати щоб Вашим тілом
Відкривати красу Вашу соло

Комунізм в окремо узятому місті! Скільки навалив, стільки і отримав! Як попасти в рай? Треба народитися в Сумах! Читайте цієї осені шедевр капіталістичного реалізму "ЗАТ "Сраки Сумщини". Україна стала першим в світі постачальником іридію, Суми стали найбагатшим містом країни! Нам не треба нафти, у нас хороші випорожнення. Каналізація і капіталізація у творі про рай на землі: "ЗАТ "Сраки Сумщини". "ЗАТ "Сраки Сумщини - ще ніколи гроші не зароблялися таким чином!

Якщо б побачив Ваші плечі Птоломей
То зрозумів би, що Земля - це куля
Прогрес би швидше йшов вперед
І Галілею б не набили гулю


В человеке все должно быть использовано. Мясо, кожа, кровь, кости, волосяной покров. Долгое время все это пропадало, но сейчас в Украине есть Конотопский комбинат полной человекопереработки! Уже скоро читайте о единственном в мире сертифицированном производителе человекопродукции. "Кожа, кости и другие полезные вещи" - как лишние люди становятся полезными вещами. Яркий образец производственной прозы. Переработка без остатка. "Кожа, кости и другие полезные вещи" - из человека разумного, в человека полезного

Я схизматик
І я – єретик
І у пеклі мені горіти
Бо тіло Ваше – для мене хліб
Ви – чарка вина налита

Не подобається на Батьківщині? Хочеш втекти до Європи? Можеш жити тільки у Києві? Став геть європейцем? Стережися! Рідна земля помститься, ненька-природа не вибачить, тіні забутих предків прийдуть! І тоді вже не допоможуть ані білі зуби, ані знання англійської, ані автомобіль з кондиціонером чи соціальний пакет! Відповідатимеш за все! Вже цієї осені читайте патріотичний жахастик "Нещасний випадок". "Нещасний випадок" - не любиш Україну? То здохни!

Я почав би свою прощу пестощів
Із рожевих п'ят Ваших
Зупинився б на білому чолі
Я готовий життя все провести
У цьому райському колі

В наше время верх над всем берет суета. Жизнь проходит и тело побеждает дух! Но есть люди, которые возвышаются в поисках прекрасного. Монахи нашего времени, любители мудрости, искатели просвещения. Они нашли свою Касталию! Они служат всемирному духу. Читайте в октябре интеллектуальный блокбастер "Жополиз". Апофеоз науки и воспарение трансцендентного! "Жополиз" – для тех, кто ищет.

Хтось запитав мене
За щоб віддав життя
Згадав я погляд Ваш
У миті забуття

У невеличкому провінційному місті загадково та страшно помирає головний архітектор. Його тіло, точніше напівгнилі шматки знаходять прямо у робочому кабінеті. Що це - ритуальне вбивство, здійснене невідомою сектою? Чи сам загиблий давно вже був мертвий, а ходив на роботу, як живий мрець за допомогою ворожіння і свіжої людської крові? По кому б'ють невидимі тамтами у міському парку? Що ховається в душі звичайного підприємця, якого звинувачують у вбивстві? Вже у жовтні читайте лякаючу і загадкову історію "Архітектор, що розвалився". "Архітектор, що розвалився" - коли смерть ставить більше питань, аніж життя!

Хтось запитав мене
Чи є щось краще волі
Я знову Вас згадав
Коли лежали голі

У него есть только один шанс спастись! Но как трудно думать про смерть, когда влюблен до смерти! Они с ножами, а он с цветком сердца, сгорающего в страсти! Они хотят денег, а он хочет её! Читайте этой осенью криминальную историю с сильнейшим эротическим подтекстом "Фамилия на букву "С". "Фамилия на букву "С" - в одной букве от смерти!

Коли поставлять до стінки
Коли піднімуть рушниці
Навіть, коли вже спустять гачок
Я бачити буду лише Ваші циці

Квітка цього почуття розквітла у поганий час. В них не було майбутнього. Та хіба кохання запитує? Зворушлива мелодрама про кохання красуні та чудовиська, лірика вогняних почуттів, кривавий подих репресій 37-го року. Навіть ідіот здатний кохати! Вже у жовтні читайте антітоталітарну мелодраму "Співучий Василько".  Кохання у часи вбивств. "Співучий Василько" - їх не розлучила навіть смерть.

Виходить море з берегів
А в Лохвиці ростуть банани
Буя глобальне потепління
Бо Вас кохаю до нестями

Специально к окончанию курортного сезона. Вспомним Крым вместе! Теплые ночи, ленивый плеск вечерних волн. Айлантусы и пальмы. Ресторан и сцена. На ней двое и они поют. Любовь нельзя высказать, но ее можно спеть. Читайте и наслаждайтесь! "Песни на набережной" - когда пение разбивает сердца! Океан страстей на берегу Черного моря! "Песни на набережной" - Крым в каждой строке и между строк!  

Коли я бачу Вас
Завжди за чверть десята
І крила за спиною
І в серці дике свято

Машини замінили коней, комп’ютери – рахівниці, літаки витіснили повітряні кулі, а Інтернет знищує газети. Що далі? Куди піде прогрес? І хто наступний в черзі до забуття? Вони! Колишні повелителі світу! Найбільш переоцінена пара західної цивілізації! Ті, про кого писали поети та філософи усіх часів, виявилися зайвими на шляху прогресу. Він і вона. Фалос та вагіна! Скажіть їм до побачення, бо на поле сексуальних втіх вийшли новітні технології та транснаціональні корпорації! Читайте, чому для сексу тепер забагато навіть одного у сенсаційному культурологічному дослідженні "Прилади щастя"! "Прилади щастя" – коли другий зайвий!

Ви з квітів тих, що квітнуть цілий рік
Ви з ягід тих, яких втрачаєш лік
Втрачаєш пам'ять і втрачаєш розум
Як бачиш Вашу ніжную мімозу

Она – капитан баскетбольной команды. Два метра красоты и страсти. Смотрите, как эти Венеры сжимают помаранчевые мячи своими сильными руками! "Милая, сделай мне трехочковый!". Изгибы сильных физкультурниц, любовный вулкан двухметровой красавицы! Читайте и облизывайтесь: "Травмоопасность крупных женщин"! Еще никогда спорт не был таким сексуальным!

Ваш погляд – як ядерний вибух
Коли Ви сіпнули носиком, на Землю впала комета
Світ руйнується, хвилюється Всесвіт
А я співаю Вам "Многіє лєта"!

Гострий холод смерті на потилиці. Щоденні знущання і бійки. Коли людину перетворюють на ноги! Коли немає виходу, окрім, як вмерти! Коли щовечора треба вигадувати кров. Скоро на ваших сторінках тріллер "Страшні історії". Чорне і червоне. Жах та кров! Це важко витримати навіть на папері! "Страшні історії" – тільки правда!

Не вистачає слів для Вашої краси
А ті, що є, якийсь фальсифікат
Незграбна тінь довершеності Вашої
Яка відразу й нагорода й кат!

Случайная встреча в поезде. Случайный разговор за жизнь. Ветеран и торговец мебелью. Что между ними общего? Три выпитых бутылки водки и много рассказанных историй. Точку поставит милиция. Когда любовь не заканчивается и после восьмидесяти! Читайте поколенческую драму "Не полковник". "Не полковник" – и у воробья сердце есть!

На пальчику Вашім
Маленька родимка
Цілував би її я
І влітку і взимку

Буремні часи громадянської. Банди та орди, денікінські полки та червона навала! Бої, наскоки, пограбування і вбивства. Не місце для слабких. Не місце для жінок. Окрім неї! Бо вона – Дика Ганна! Мати-отоманка страшної Вовчої дивізії! Білі руки по лікоть у крові! Від одного її ім'я у жінок траплялися викидні, а чоловіки втрачали бажання жити! Читайте перший вітчизняний укрстерн "Дика Ганна"! "Дика Ганна" – коли вбивця ховається у тілі янгола!

Лежати
В тіні грудей Ваших
І пити молоко
Вашої шкіри
Втрачатися
У вихору волосся
Стогнати, шепотіти
"Мила, мила"

Каждый из нас может оказаться на жерновах правоохранительной системы. "Сознавайся или мы тебя уроем!" Каждый из нас может быть раздавлен, как гнилой помидор! Страшная правда о том, как достигается высокая раскрываемость. Ад украинской правоохранительной системы в триллере из жизни прокурорского работника "Не люблю предателей!". "Не люблю предателей!" - когда человек слышит треск собственной руки, он меняется!

Сподіваюсь, чекаю, сумую
І бачу як крига між нами тане
Я кохаю Вас, я шукаю Вас
Ви моя Україна, Ганно!

Вони чекають кінця світу! Ядерної війни, яка поставить крапку в історії людства! Мохнаті створіння, що народжуються з погонами, а живуть під землею! Як за два покоління солдати радянської армії стали окремим видом істот, що охороняється міжнародними інституціями. Всі подробиці про цих дивовижних створінь у документальному творі "Ракетники". "Ракетники" – вони прийдуть після нас!

Виходите з води як Афродіта
І де мені своє кохання діти?
Ті крапельки води на Вашій шкірі
Купальник мокрий, царчина хода
Хапає мене пристрасть диким сапом
Як Русь колись татарськая Орда

В патриархальной украинской провинции появляется чудовище, возмутительное в своей мерзкости. Оно не убивает, оно насилует! И даже смеет напасать на работника милиции! Половые ужасы и сексуальный беспредел в самом откровенном произведении этой осени "Член-рыба"! Бытовой героизм и инициатива на местах. Не надейтесь на государство, защищайтесь сами. "Член-рыба" – вы больше никогда не будете плавать в семейках!

Соняшником ходжу за Вами
Немовлям прагну молока Вашого тіла
Як п'яниця бажаю горілку кохання
Щоб Ви мені лили і лили і лили

Ось така я красива! «Івченко об’єднує Україну» - найкраще вкладення грошей з користю для душі та тіла! Купуйте і насолоджуйтесь. «Івченко об’єднує Україну» - ви будете розповідати про мене онукам! Ви вже мене хочете? Дізнавайтеся, як можна придбати «Івченко об’єднує Україну» на сторінці www.superknyga.livejournal.com. Якщо ви ще не хочете купити мене, то в вас немає серця! «Івченко об’єднує Україну» - найкраще, що в вас буде цієї осені.
Ну а тепер, об'єднуємо Україну разом!
Далі відбулося висадження метафізичного Саджанця єднання біля Палацу Потоцького. Таким чином у Львові був висаджений перший Саджанець в рамках «Івченко об’єднує Україну».
"Івченко об'єднує Україну" – єднайся з радістю!
Фото з акції дивися на www.superknyga.livejournal.com.



Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0

Рецензії на цей твір

З подякою та сподіванням

На цю рецензію користувачі залишили 4 відгуків
© Владислав Івченко, 17-09-2008

Як ви усі?

© Володимир Вакуленко-К., 15-09-2008

Про сміх і сльози, і любов

© Тата, 15-09-2008

!!!

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© Галина Михайловська, 15-09-2008

[ Без назви ]

© Оля Биндас, 15-09-2008

[ Без назви ]

© Січеславець, 15-09-2008
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.74631285667419 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …