Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 51024
Рецензій: 95767

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 11173, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '18.219.86.155')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Оповідання

Чорно-біле

© Шуша, 28-08-2008
   Не плач.
   Він пішов. Одягнувся і пішов. Застебнув сорочку так же повільно, як і розстібав, і пішов. Зав’язав краватку і пішов.
   Все було як в тих фільмах: чорно-біле. Я стогнала, він тихо дихав і не дивився на мене. Я цілувала, він дивився у стелю. Він рухався, я кричала.
   Тоді йшов дощ, і я бігла по пішохідному переходу без парасольки. Він зупинив авто, торкнувшись бампером моїх колін, вийшов із машини, поклав до моєї долоні папірець і поїхав.
   Я завжди знала, що я приваблива. Навіть красива. Висока, тендітна, з пухкими губами, сірими очами і чорним волоссям. І ніякий дощ не відбере мою красу. Тільки він був красивішим за мене. В тисячу разів.
   На папірці був номер телефону.
   Поруч з ним мені здавалося, що я все роблю не так, що я незграбна п’ятирічна дитина. У мене дрижали руки, коли я торкалася його тіла, і губи, коли він торкався мого.
   Я скинула плащ і сорочку тільки-но відчувши його поцілунок. Він роздягався повільно та зі смаком. Я завжди терпіти не могла небритих чоловіків, його щетину полюбила відразу.
   Звичайно я зателефонувала.
   В моїй новій квартирі не було нічого, окрім цегляних стін, матрацу на підлозі та ковдри. Нам вистачило.
   Він палив після сексу і навіть не намагався мене обійняти, коли я відвернулася до стіни. Йому подобалася моя спина.
   Він повів мене у кав’ярню, частував шоколадом та космополітаном, торкався моєї руки і був впевненим у собі. Я ж не знала, з чого почати, як продовжувати і чим закінчувати.
   Секс з ним був найкращим.
   Він заповідав мені прислуховуватися до радіохвиль.
   Він пішов. Зав’язав шнурки на туфлях і пішов. Подарував мені парасольку, чорну, як і те короткометражне кіно, в якому ми якимось дивом отримали головні ролі.
   Я стояла у вікна, завернувшись в ковдру, і допалювала його сигарету. Я намагалася не плакати, але не вийшло. Я не залишила монету в його очах.
   Це був найкоротший з усіх короткометражних фільмів, які я бачила в своєму житті.

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0

Рецензії на цей твір

[ Без назви ]

© Oleksiy, 26-02-2009

таке життя...

На цю рецензію користувачі залишили 2 відгуків
© lady Frozenheart, 29-08-2008

[ Без назви ]

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© Роман RemiK Котик, 29-08-2008

[ Без назви ]

На цю рецензію користувачі залишили 2 відгуків
© scatterbrain, 28-08-2008
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 2.3650159835815 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …