Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 51022
Рецензій: 95767

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 11004, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '18.226.251.22')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Горор

Я їх повбивала

© Зоряна Биндас, 14-08-2008
Вони пили мою кров. Нахабно дивились в очі і впивались в мою шкіру... А я не могла нічого зробити... То був не фільм жахів, і навіть не сон, а жорстока реальність. Вони були всюди, переслідували... Я боялась навіть на вулицю вийти, щоб вони, бува, не накинулись на мене, але ці монстри вже почали залазити в будинок. Я не могла уявити де вони брались, я не встигала від них відбиватись...
Живих істот не можна вбивати, я переконана. Але тут... я вже не могла триматись від монстрів на відстані, моє тіло благало пощади, Муки ставали нестерпними, я дала волю своїй жорстокості. Нечесний бій – їх багато, а я – одна. Повинна була забути усі попередні принципи і переконання, і жорстоко, інстинктивно вбивати.
Відчула смак помсти. Кожен з нас всередині, має жорстоке чудовисько, і я мала теж. Зараз просто дозволила йому вийти. Я вбила першого... Дивно, але не було докорів сумління, не було каяття. Я раділа, що можу просто мстити і вбивати. Кров моєї жертви бризкала по тілу, забруднюючи одяг, а мені було байдуже. Я вже не могла стримуватись. В мені вирували емоції – я полювала на них. Тепер вони нападали не так впевнено. Кров бризкала у різні сторони, їхні тіла розлітались по кімнаті, а я щаслива та задоволена насолоджувалась своєю злістю і можливістю помсти.. Потвор ставало менше, я перемагала. Запах крові змішався із солодом помсти. Я, у стані дикого афекту, бігала і знищувала кожного, хто потрапляв мені на очі.
Коли бій було закінчено я довго і ретельно мила руки. Потім подумала, що непогано було б прибрати усе, і загребти тіла потвор в одну купу. Добре хоча б те, що трупи комарів важать зовсім небагато.

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0

Рецензії на цей твір

[ Без назви ]

© , 15-08-2008

[ Без назви ]

На цю рецензію користувачі залишили 2 відгуків
© Андрій Бачинський, 15-08-2008

[ Без назви ]

На цю рецензію користувачі залишили 3 відгуків
© , 14-08-2008
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 1.2053821086884 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …