Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 51004
Рецензій: 95751

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 10765, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '3.129.39.55')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Сатира й гумор

Посвящається всім першим хлопцям на селі

© Оля Биндас, 28-07-2008
Посвящається всім першим хлопцям на селі.


Напевно в кожного з вас є хоча б один такий знайомий екземпляр «першого хлопця на селі». От і в мене є. Звати його Досьо. Живе неподалік, тому спостерігати за ним приходиться все моє життя. На свої 35 років Досьо так  ніде й не працював, але до цього часу спрацювався на все життя наперід. Кожен день він має кучу різних “дєл”, які до наших навіть не рівняються. Назву декілька із них:
1) Пройтись сільським парком, може де хто папіроса не докурив або може якесь пиво недопите завалялось…
2) Показати всім новий прикид.
3) Подивитися «Дом 2» і « Голі та смішні» , що йде на ISTV, вечором.
4) Кулупнутись в носі раз другий.
5) Позажигати до сільських дєвок.
6) Розказати якусь байку про то як він тутешнім парням п…ди дав.
Ну і ше багато інших важних справ.
Досьо вроді ріс в такій во не поганій сімї. Тато його був фермером, а мама відомою трактористкою. Батьки покладали велику надію на свого малого, проте навіть суттєва господарка, яка складалася з : 3 свиней, 4 свиноматок, 25 гусей і 1 гуски, 2 коров , 5-ти індиків (не знаю чо так мало, але чось), кота Омелька і маленького декоративного хомячка Катрусі.не змусила хлопця,  чи то пак мужчини вже , зайнятися цією справою.
В нього була інша мрія, Дося хтів стати репером.  Великі металеві цепи, що як йому здавалось імітували золото, блейзери з надписами Босс, широкі поплямлені футболки, штани з довгою матньою , тату , які він брав з жуйок Турбо –то все було його. А господарка - то нє, це як він казав не доходить до матриці його думок. Коли Досьо приходив на діскатєку , все навколо завмирало і підкорялося йому. Музика, ритм ..все було лише для нього. Навіть коли був якийсь медляк, то Досьо умудрявся вистукувати середнім і великим пальцем ритм , ставав посередині танцполу і кричав Бейбі таляп таляп, камон є. І всі дивилися на нього, раділи, дехто може насміхався, але то всьо з завісті , адже Досьо супер стар. Парубок знав, всі дівки в селі люблять лише його , а зустрічаються з іншими шоб позлити і приревнувати.
І ось його зірковий час настав. По селі пішла мулька , що місцевий канал збирає талановитих  обдарованих людей на новий проект (назва засекречена,бо то не можна таке розголошувати) і сільський голова збирає всіх в тутешнім клубі.
Досьо знав, це силою своєї мислі він притягнув ті  події, тепер треба було лише прийти і його полюбому візьмуть Не дарма він стілько років не втрачав надії і глибоко в серці беріг свій талант. Він підточував його, відшліфовував, а тепер цей діамант засіяє і його візьмуть в голівуд.
Підготовка до кастінгу йшла довго. Дося мила вся рідня. Купили йому блейзера нового і футболку випрали з плям, здавалось ніби навіть вся та господарка , тримає за нього свої кулаки. Чи то ратиці? В принципі як в кого!
Прийшовши у клуб, Досьо дуже здивувався, бо двері були туго закриті і скільки він не мацав ту клямку ніц не помагало .Різні думки полізти Досьові в голову. Він знав, шо то його, такого таланта побояться показати, він ж затьмарить всіх теперішніх звйозд. Шо той Бред Піт чи Арнольд Шварцнегер в порівнянні з НИМ, він жи ж РЕПЕР ДОСЬКО!.

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0

Рецензії на цей твір

Відповідає культурним вимогам деякої частини сучасної молоді.

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© , 31-07-2008

[ Без назви ]

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© Світлана, 30-07-2008

[ Без назви ]

© З, Б., 29-07-2008

дійсно, щось не той...

На цю рецензію користувачі залишили 3 відгуків
© koka cherkaskij, 28-07-2008

і....

На цю рецензію користувачі залишили 4 відгуків
© Антон Санченко Статус: *Експерт*, 28-07-2008
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.72569608688354 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …