Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 51026
Рецензій: 95767

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 10730, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '3.147.80.39')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Сатира й гумор

Історія одного вбивці - людоїда

© Оля Биндас, 25-07-2008
Історія одного вбивці - людоїда
Субота, 13:01 , с. Гнилі Підбубчики, 700 км від аеродрому, третя хвіртка зліва.
Надійка вийшла, вона  незрівнянно прекрасна, її очі світятяться , вдіта у красиву рожеву сукню з мереживом, у……
А НІЖКИ , які Божественні ніжки, напевно бриє їх епілятором Браун, бачив рекламу по TV, як хотілося хоч на мить відчути їх смак…
Я закохався в ті ноги з першого погляду, коли побачив ,то зрозумів, шо тепер це є ціль всього мого  життя, тому зроблю все можливе щоб досягти своєї мети.
Всі в порівнянні з нею, були нічим, як тільки вона проходила повз, все повітря наповньовалось густим запахом жарених пиріжків. Вона навіть раз давала мені одного, з лівером, адже працювала у « Пиріжковому світі»! Це такий окремий світ, де всі лише пиріжки на різні смаки: хто з повидлом, хто з картоплею, хто з капустою тушеною  , вони все своє недовге життя приймають ванну із пережареної олії, наповнюються соками її випарів, а Вона за ними наглядає, щоб не перележались на одному боці, шоб пролежнів не було, а потім їх хтось з’їдає і вони покидають свій світ і потрапляють….., ну ви знаєте куда.

Неділя 20:00, с. Гнилі Підбубчики, 700 км від аеродрому, стежка навпроти моєї хати.
Мені вдалося трішки наблизитись до неї , до моєї мрії, я навіть відчув її запах,але….прийшли ті кляті подруги і мені так і не вдалося здійснити свій задум, з чотирьма я ж не впораюсь один. Але нічого все попереду , тепер залишилось скласти ретельний план дій і коли вона наблизиться, то діватись буде нікуди. Г..г..г

Понеділок 19:31, с. Гнилі Підбубчики , 700 км. від аеродрому , килим біля порогу.
Я весь день сиджу сам вдома, вию від нудьги. Вже три рази  виходив щоб подивитись чи є ВОНА, а її все нема і нема. Жаль, так хотілось скуштувати її, тепер потрібно ретельно підбирати нову жертву, а я так мало хотів …..О , що це? Рипнула хвіртка. НАДІЙКА, ти повернулась?..Все , діватись нікуди,  або зараз, або ніколи.

А.а а а а а, рятуйте ,заберіть свого пса, він зараз з’їсть мене!
Та нашо ж так пищати? Це в мої план не входило.
- Джек ходи додому, хватить на людей кидатись, знайшов собі розвагу, бідна дівчина так перелякалась, тобі весело, а її аж всю трусить..

Трусить, ніби мене не трусить, подумаєш одною сусідкою туда, одною сусідкою сюда.
Нічого я все одно свого досягну! Я не просто пес , я СУПЕР ДЖЕК!

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.81492900848389 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …