Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2686
Творів: 51041
Рецензій: 95785

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 10533, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '18.219.86.155')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Конструктор

інтеракція

© Каб..., 11-07-2008
дві найкращі фрази українською:

1) ~ Я п'ю твої вуста, я торкаюся твоїх зубів, я смокчу твій язик. Я вдихаю твій подих і ковтаю твій крик.~(с)
2) ~ Для мене ти єдина музика що змушує зірки кружляти в танці.~(с)
+++
якщо є ультрафіолетовий колір, то десь же має бути і ультраголубий. це мабуть буде повна протилежність метросексуалу. це справді гомосєк, але який прикидається гетеро, навіть собі він не признається, він страждає набагато більше аніж будь-яка інша потвора, бо він має виглядати (на його думку) як "справжній нормальний мужичина" не бритися, не митися, та звичайно лаятися шо паскуда! тому його понівечена шовковиста душа від цього страждає!
+++
думки - яблука. комп'ютерні.
якщо думка одна:
Ctrl C,
Ctrl V, Ctrl V, Ctrl V...
її легко передати.

якщо їх багато:
Ctrl C, Ctrl V,
Ctrl C, Ctrl V,
Ctrl C, Ctrl V...

тому дурні популярні.
+++
атазагорофобія-це коли боїшся шо тебе забудуть.
про післясмерття вже ніхто не говорить, хоча б при житті не забули.
а потім питають: чому він це вчинив, у нього ж все було...
а потім відшкрибають дитину від асфальту...
а потім переїжджають...
а потім в його речах знаходять запис: "атазагорофобія-це коли боїшся шо тебе забудуть. про післясмерття вже ніхто не говорить, хоча б при житті не забули."
+++
меня подобається шоколад, але ж я не купую кожен день по 20 плиток.
коли шось забувся про п'янку, не бійся, це лиш 2 стадія алкоголізму.
наркотики розширюють свідомість. ага! так шо воно звужується в точку.
нашо тобі ті онуки? в житті потрібно спробувати все! 25, спокій, темрява, земелька, тишааа...
+++
якшо є риторичні запитання, то мають бути і риторичні відповіді.

ти зраджував мені?
Ні! - це приклад риторичної відповіді, вона не потребує додаткових питань, осмислень, наслідків...

але ж ні, є тільки риторичні питання, хоча риторика, це наука взагалі про культуру спілкуваня. це все кляті баби придумали!
+++
нація дебілів
куримо, п'ємо, нюхаємо, колимось, ведемося на рекламу, продовжуємо вестися на політиків, робимо все на зло.
треба провести рекламну кампанію щодо користі та потрібності куріння, і багато ідіотів відразу ж кинуть. наприклад таких як я!
а просто так, заради протиріччя, задля протесту, протесту хоча б проти чогось. а поки мінздрав попереджує, батьки журять, а друзі називають давуном, будемо курити, пити, нюхати, колотись, вестися на рекламу, і продовжувати вестися на політиків.
нація дебілів
+++
на вулиці рагулі, в парламентах мудили, на ТБ уроди, преподи дебіли, я ідіот.
виродження нації. люди тупі та безпорадні! ТУПІ ТА БЕЗПОРАДНІ!!!
еволюція вже давно зупинила свою переможну ходу серед людского натовпу.
непотрібні речі, непотрібні вчинки, непотрібні люди. тупа біомаса яка не думає. яка споживає енергію а виробляє агресію. сміття на тілі всесвіту, виразка на обличчі планети.
у тваринному світі еволюція не зупинилась, тварини вдосконалюються, множаться тільки сильніші. тварини не доживають до старості, хворих хижаки з'їдають в першу чергу. люди почали оберігати слабких, піклуватися над старими, лікувати хворих, тому зрештою... заселили всю землю, тупим, хворим м'ясом (так, так, ти теж один з цих куснів).
природа... чиста тваринна "арійська" нація, без домішків! у тварин кожний ватажок у зграї Гітлер. у тварин нема маніяків, брехунів, крадіїв, массових вбивць, терористів, 6уwа(Гг), вони не курять, не слухають сєрдючку, в них немає карієсу, та печії, дома два та солдатів, немає податків та  ядробіотехноводохімнейтронних бомб!
то хто ж блін гуманніший?
+++
якщо ти задаєшся питанням: чому ми так хєрово живемо? (маючи на увазі україну) то ти дурень!
живучи у важких умовах, від самого початку свого існування, наш, траханний, народ завжди мав боротися за своє існування. народи, нації, раси які завжди борються за життя, змушені важко працювати. і завжди фізично.
тому європа: бах, моцарт, да вінчі, ван гог, арістотель, ейнштейн, джоні депп врешті решт (і так до світанку)...
так, в країнах важкого життя теж є таланти, але в них немає змоги розкритися, вони мають тяжко працювати, щоб з голодухи не загнутися.
а в розвинутих країнах люди мають багато часу щоб віддаватися мистецтву, науці, коротше інтелектуальній праці!
а ще ми тупі.
(дякуйте мамцям шо не всі) !!
+++
не одяг робить людину, а людина робить одяг.
не обличчя робить жінку гарною, а жінка обличчя.
не людина робить гроші... правильно, здогадалися.
+++
я не просто організм, я піздувата білкова форма життя.
+++
ох уж ці білявки:
...в мене немає слуху, але мені здається шо в мене є голос.
у мене немає дітей, тому я можу ходити до спа-салону хоч кожен день, у мене немає роботи...
-тому ти ходиш до спа-салону, ДУРА!!! краще б дітей завела.
ох уж ці білявки.
+++
завести хом'ячказавести бліхзавести чоловіказавести дімзавести машинузавести дітейзавести онуківзавести ділянку в землі 1х2 метри.
   і шо, хом'як того вартий?
+++
ботани стільки всього вчать та визубрюють, шо в них не залишається часу та сил шоб думати.
а я, пробачте, так багато думаю, шо не залишається часу шось вчити та запам'ятовувати.
до речі... ше раз, як тебе звуть?
+++
шо змушує чоловіків зраджувати жінкам?
-жінки!
а шо змушує чоловіків НЕ зраджувати жінкам?
-???

шо змушує жінок зраждувати чоловікам?
-???
а шо змушує жінок НЕ зраджувати чоловікам?
-чоловіки!

...б*ять, заплутався шо хтів сказати...
+++
-купи мені морозиво!
-якщо я куплю тобі морозиво, то ти залишишся без секса.
-чому це?
-бо я залишуся без пива!
)
-моє ти реберце!
-не твоє, а адамове!
)
-в мене від тебе вже голова болить.
-бо думаєш як ти мене кохаєш?
-нє, бо думаю чому це я тебе так кохаю.
)
любов не сліпа, а розумововідстала!
+++
що краще: бути самотнім, або стати самотнім?
що краще: погано жити, або погано померти?
що краще: не мати змогу, або не мати бажання?
що краще: бути дурним, або бути розумним?
що краще: відрізнятися, або співпадати?
що краще: читати про те що ти пишеш, або писати про те що ти читаєш?
що краще: питати знаючи відповідь, або відповідати не знаючи питання?
що краще: бути кимось, або щоб тебе вважали кимось?
що краще: Coca-Cola чи Pepsi-Cola?

що, краще?)))
+++
вологі серветки захопили владу над світом!
вони підкралися до кожного!
нє, ну правда.
+++
одному не везе: він колесо на машині проколов,
а іншому повезло: він у маршрутці безкоштовно проїхав!

полярність світу відбивається на нерівності людей.
+++
коли на дорозі стається аварія, всі намагаються роздивитися її якнайкраще, бо сподіваються побачити труп, бажанно декілько, і шоб кров, уламки, кишки на дорозі, розкурочені авто... а побачивши що машини тільки трішки поцарапані з розчаруванням відвертаються.
це не люди жорстокі, і вони не хочуть радіти з чужого горя, просто їх життя настільки сіре і буденне, що їм хочеться додати хоча б якогось присмаку небезбеки і горя, і все це заради адреналіна. не дарма екстремали кажуть що це наркотик. народившись, дитина приймає свою першу дозу (прикинь, з теплого, темного місця заповненого рідиною, тебе виштовхує якась сила у яскравий, холодний і галасливий світ), а потім просто потребуєш іншої все більше і більше. одним вистачає "міцного горішка" кілька разів на рік, а іншим потрібно з парашутом стрибати і т.п.
+++
+++
+++

ото вже і кінець, малята. як інтим.)

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0

Рецензії на цей твір

Без назви

На цю рецензію користувачі залишили 3 відгуків
© Naf_anya, 02-08-2008
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.80442380905151 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …