Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 51026
Рецензій: 95767

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 10199, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '3.145.206.169')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Оповідання

Вони

© Шуша, 18-06-2008
   Твій хлопець любив співати та танцював r'n'b. Він мав смагляву шкіру та хвилясте волосся, яке заплітав у африканські косички. Він мав ніжні риси обличчя. Він був ніжним.
   Ти була розумною та дуже привабливою. Не вдягала рожеве, не фарбувалася у блондинку, дивилася TV тільки тоді, коли там показували його, не ревнувала за дрібницями.
   А ще була вона, та, яка вдавала, що слідкує за неформальною модою, яка досі носила смугасті гольфи, купувала прокладки замість тампонів, мріяла про власного далматина, як у твого хлопця, і про самого твого хлопця.
   Твій хлопець купував тобі м'які іграшки та грейпфрути, лишав тебе цнотливості кожної ночі та не відпускав навіть уві сні. Він тебе кохав.
   Ти готувала йому молочні коктейлі та пекла пироги з корицею, слухала його пісні та завжди була присутньою на його виступах. Ти його кохала.
   Вона чекала його під дверима університету, дзвонила та ледь чутно дихала в слухавку, дарувала засушені квіти та власноруч намальовані листівки на свята. Вона вигадала собі, що кохає його.
   І твоєму хлопцеві було шкода цієї дівчини, він подавав їй руку, коли вона падала йому під ноги, перечепившись через камінь, та посміхався, коли бачив, як вона плаче через поламаний ноготь. Але він ніколи тебе не покине. Тому що ти - найкраще, що є в його житті.
   Тому що ти завжди будеш розумною та привабливою. І ніколи не будеш носити рожеві смугасті гольфи, і завжди будеш кожної ночі втрачати дівоцтво та робити йому вранці молочні коктейлі. Тому що ти його кохаєш.
   А вона завжди купуватиме прокладки та до старості буде вважати, що не така як інші. І, можливо, зрозуміє, що її кохання вигадане, а, можливо, і ні.

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0

Рецензії на цей твір

[ Без назви ]

© Павло, 04-08-2008

кінцівка підкачала...

На цю рецензію користувачі залишили 3 відгуків
© В:тал:й, 19-06-2008
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 1.1881430149078 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …