Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2683
Творів: 50955
Рецензій: 95697

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 10106, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '3.209.81.51')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза План заходу

21-22 червня у Києві на Співочому полі відбудеться етнофестиваль Країна Mрій.

© koka cherkaskij, 11-06-2008
"21-22 червня у Києві на Співочому полі відбудеться етнофестиваль Країна мрій.

Цього року вперше цей фестиваль має літературну частину. У дворі музею Гончара буде споруджено Літературну сцену, з якої гості фестивалю почують виступи відомих українських літераторів.
На ярмаркові також діятимуть дві міні-сцени: Зелений Запорожець та Чумацький Віз – на них демонструватимуть свої уміння та спілкуватимуться з читачами майстри-письменники.

Так от:

Міні-сцена Зелений Запорожець в неділю, 22 червня, з 14 до 15 годин буде належати нам."



Шановні друзі !

Радий, що у нас з"явилася можливість організованої зустрічі у реалі !

Редакція ГАКу доручила мені модерувати цей захід. Я погодився. За умови, якщо до того часу я повернуся з-поза кордону. Тобто, якщо літак не захоплять якісь терористи, маніяки і т.п.

Але з якого б це біса вони мали захоплювати саме той літак, на котрому буду летіти я ? Це якось нелогічно.

Тому, гадаю, ніхто і ніщо нам не зашкодить зустрітися.

Отже, наш час із 14 до 15 години. 22 червня. Хоча в цей день традиційно люди звикли згадувати капосних і віроломних німецько-фашистських загарбників, що напали на білий, пухнастий і з бантіком Радянський Союз, пропоную саме з 14 до 15 години про (на) них забу(и)ти.

Пам"ятаймо, що ми знаходимося на етнофестивалі. І, можливо, коло нашої сцени будуть навіть сторонні глядачіслухачі. Тому потрібно читати щось таке своє, народне, етнівське. Уходящеє корнями вглубь.

Якщо хтось прийде у червоній футболці з надписом "СССР" і почне співати зі сцени "Вставай, страна огромная", то це буде вважатися поганим тоном.

Навіть якщо пан КамЮ захоче здійснити сценічну постановку свого останнього твору "Лист зі схрону" і продемонструвати, як загинув зрадник Петро Симонюк, мені здається, це буде недоречним  

Що вітатиметься ?

Гадаю, що буде дуже доречно, відповідно до того дня, чим є 22 червня, а це є фактично найдовший день в році, фактично це і є наш старий забутий день Івана Купала, прочитати щось зі свого доробку такого, щоб слухачам і глядачам стало "бентежно так і щемно на душі", щось таке про наші давні і забуті дохристиянські звичаї, традиції, може в когось є якісь історичноетнографічні реконструкції, може, доречно було б згадати і про мак-аріїв :), про санскрит, про-про-про.... вітатиметься усіляке відьмацтво, чаклунство, русальство, і т.п.

Вітатиметься шароварництво у хорошому значенні цього слова.
Не вітатиметься шароварництво у поганому значенні цього слова.

Поменше фальшивого пафосу, побільше експресії та епатажу !
Пам"ятайте, це - ЕТНОфестиваль. І ваші виступи мають бути вибуховими, як виверження Етни.

Застереження.
1. Виступи мають бути ( я не провокую, а констатую факт) виключно українською мовою.
2. Я не ханжа, але в цей день усілякі іншомовні вульгарні слова оголошуються поза законом. Тим більше, це відкрита сцена, нас можуть слухати діти або адепти Церкви Слова Божого Сандея Аделаджі. То ж майте совість.
3. Також може хто помилково вважає, що "етно" - це коли бідна кріпачка, замучена нелюдською працею, раптово стає покриткою. Шановні, це не "етно", це "порно". Залиште таке на нічні розваги.
4. Вірші на кшталт творінь класиків української поезії "рученьки терпнуть, злипаються віченьки" призводять до виникнення у населення маніакально-депресивного синдрому, тому також заборонені.
5. Горілка, пиво, коньяк, "слабоалкоголка" і т.п. Перед виступом - категорично ні!
6. Тютюнопаління. Палити виключно у спеціально відведених місцях. Не дай Бог зі сцени !  
7. Зброю ( обрізи, кулемети, бомби, гранати, холодну зброю і т.п.) - теж залишайте вдома.

ЗОВНІШНІЙ ВИГЛЯД.
Приходити гарно вбраним, бажано в щось дуже українське.
Вишивка проконає.
За винятком, якщо у вас на льняній сорочці не буде вишито щось на кшталт "35 лет Байкало-Амурской Магистрали".
Наш коханий Президент, наприклад, полюбляє сорочки з вишивкою білим по білому.
За аналогією можна запропонувати прийти у вишиванках зеленим по зеленому, червоним по червоному і т.п.

===========

все...аж втомився від власної креативності.

Пропоную заявки скидати не на мило, а в гілку ФОРУМУ http://koka.pp.net.ua/forum/27-159-1#2141 , разом зі зразками творів, що ви, любі друзі , збираєтеся виконувати. Я буду давати коментарі -"підходитьне підходить", і таким чином це буде і підказка для інших.

Пам"ятаймо : у нас всього 1 година.
це 60 хвилин.
по 4 хвилини на одного, плюс по 1 хвилині на вихід та оголошення учасника, аплодисменти і т.п. - встигне виступити всього лише 12 чоловік.

Це і багато, і водночас мало.

Раз-два-три-почали !!!

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0

Рецензії на цей твір

ДЯКУЮ !!!! :)))))))))))

© Оксана Яблонська, sevama, 23-06-2008

Оновлена програма КМ і дуже раціональна пропозиція

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© koka cherkaskij, 21-06-2008

Увага! Зміни!

На цю рецензію користувачі залишили 4 відгуків
© Myroslava, 19-06-2008

до всіх!

На цю рецензію користувачі залишили 5 відгуків
© Myroslava, 18-06-2008

Запис учасників уже майже припинено - 2 редакція

На цю рецензію користувачі залишили 6 відгуків
© Кока Черкаський, 18-06-2008

Запис учасників уже майже припинено

На цю рецензію користувачі залишили 12 відгуків
© Кока Черкаський, 16-06-2008

Увага ! я НЕ в Італії !

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© Кока Черкський, 16-06-2008

Величезні гратуляції і маленьке прохання

На цю рецензію користувачі залишили 8 відгуків
© КОКА Черкаський, етнофестиваль Країна мрій, 13-06-2008

Вітаю з перемогою у конкурсі Бітлз

На цю рецензію користувачі залишили 8 відгуків
© М.Гоголь, 12-06-2008

А жінкам що, не можна виступати?

На цю рецензію користувачі залишили 4 відгуків
© М.Гоголь, 12-06-2008
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.60213088989258 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …