Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2683
Творів: 50955
Рецензій: 95697

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 7734, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '44.214.106.184')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Авторська проза

КВАСОВАР

© Славік Гуменюк, 29-12-2007
Сидівши у будинку, дивлячись у вікно бачиш метелицю яка завиває місто снігом. Дивишся на градусник а там  -15 градусів морозу в таку погоду на двір навіть не хочеться виходити але ця історія відбувалася літом .

В середині літа була сильна спека, кожної години в місті повідомляли що хтось від спеки по-падав до лікарні від сонячного удару. В центрі міста на ярмарку не зважаючи на жару було багато людей які ходили тай щось купували.

А  біля бару стояла жовта бочка з квасом, а коло неї вже декілька дні із самого ранку до закриття збиралися люди щоб попити доброго квасу. Можна було прийти із самого ранку тай побачити вже велику чергу людей вони набирали пляшками і чим побільше. До кінця робочого дня рідко лишався квас.

Сидячи збоку на відсталі від бочки чоловік  спостерігав за процесом продажу, був він молодим квасоваром і дивлячись як розпивають зроблений ним квас він  радів але не показуючи нікому. Так він кожного дня приходив сідав збоку,і спостерігав за продажем він знав що закінчиться літо і квас перестануть пити. Поки була жара для нього була велика радість бо це була його робота. Наставав кінець робочого дня черги вже не було він вставав та підходив до продавщиці і брав склянку квасу випиваючи радісно йшов робити новий квас.

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.8540198802948 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …