Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2683
Творів: 50955
Рецензій: 95697

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 7079, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '54.159.116.24')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза не знаю:) 1

Дістатись мрії

© m_ka, 08-11-2007
Дістатись мрії (початкова частина)

Життя перевернулося для нього в той момент, коли він побачив її. Стандартна історія з нестандартним наповненням. Повсякчас такі історії виникають і зникають у часовому просторо-потоці і нічого не можна вдіяти, тому лишається лише спостерігати.
Вони познайомились святкового вечора у сірому місті. Він – прийшов з другом розвіятись, отримати чергову дозу незрозумілої ейфорії від містечкового життя. Вона – сиділа с подружками у кафе…
Отак, все починається з погляду, зі знайомства з душею. Тільки-но вони були у різних світах і вже в одному колі нового світу, який ще не отримав визначення.
Єднальним ланцюгом стали друзі, чиї світи давно співіснували з часів школи, з тих давніх чудернацьких поттерівських часів, від яких лишились лиш казки, байки та пара детективних оповідань.
Зародження нового світу символічно відбулось поблизу драматичного театру, мабуть, саме під його впливом цей світ став в подальшому схожий на драму, фікцію, на те чого ніколи насправді не існувало.
… минуло близько сорока хвилин «ритуального» відбуття на площі серед натовпу таких самих людей і вони пішли по домах. Дівчина хотіла дістатись дому останньою та новий співвласник світу був ще задурманений іншим світом…
Минув тиждень і на допомогу знов прийшли друзі. Один телефонний дзвінок і новий світ знов почав існувати. Друге, так би мовити, народження відбулось на футболі. І це було дійсно народження наново. Світ отримав нову форму цікавості, нестримності та почуття. Часовий простір наново народженого був нестійким, він тягнувся і скорочувався за законами нової ще не вивченої фізики.
День за днем магнітні полі ставали потужнішими. Це було схоже на створення всесвіту, а скінчилось появою чергової чорної дірки де пропала чергова душа, чергового співвласнику світу.
І так, протягом двох місяців проходило становлення, розмежування, розуміння, перенесення "полюсів впливу"... і нарешті це сталося, світ став єдиним у всесвіті. Більше не було нічого. Здалося, що він забрав у себе все краще з інших, а потім їх зтер зі свідомості існування як не досконалі...

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.97113609313965 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …