Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 50996
Рецензій: 95738

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 6742, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '3.145.12.1')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Авантюрна проза

Малюнки на стінах школи

© Славік Гуменюк, 20-10-2007
                                                                                                              "(щоденник художника)"

Слава був молодим хлопцем який навчався у середній школі у дев'ятому класі. Що він саме більше любив, це малювати а саме по стінам міста. Вуличний стиль для нього був одним із найкращих, його нік був "Pikaso". Місто було велике тому його граффіті на стінах було дуже мало. За то підписів було багато, він помічав території міста своїми підписами для нього це була нічна розвага.
В простій школі для художників було заборонено малювати, директор попередив якщо буде якийсь малюнок чи навіть тег, або підпис то для того учня вхід для школи більше зачинений. В школі Pikaso був простим учнем, але він знав що в цій школі так же вчаться і інші художники, які коли бачили що малюють на їхній території, могло закінчитись бійкою.
Одна із кращих команд західної частини міста де майданчик для скейбордів це команда SEW в яку входило п'ятеро художників, головним був "Kil" він навчався в Університеті, та у команді був найстаршим, більша частина західного міста була в їхніх малюнках.
Слава ні разу не лишав свої підписи на цій території, тому що для нього це була б ще одна бійка із художниками.  
Коли це все згадував Pikaso, шкільна година пройшла, і хлопець вийшовши із школи тримаючи в руці чорний зошит в який був змальований граффіті, кинув у сумку  якій крім книг та зошитів були ще два маленькі балончики, і чорні грубі маркери для гладкої стіни.
Ішовши за територію школи він побачив хлопця художника, який був у чорному довгому баєру розписаному, у довгих джинсах, капюшон був закинутий на голову, а на лиці була зав'язана червона хустка.  Із однієї кишені в нього стирчав балончик, який до вечора мав би бути пустим.
- Слухай малий. - промовив хрипким голосом художник. - Знаєш тут мені казали що ти стіни портиш своїми не професіональними малюнками.
- Якщо ти хочеш щоб я не малював, забудь від твоєї команди я більше нічого не хочу, і я не перестану малювати.
- А хто тобі сказав що я із команди SEW ?
- Не знаю, я так думав.
- Ти навіть не знаєш мого ніка, а ще кажеш що я із тієї дурнуватої команди. я вільний художник і мій нік є на кожній стіні цього міста.
- А що ти хочеш від мене, що я просто не малював чи що.
- Я хочу щоб ти намалював великий малюнок на стіні школи великими кривими буквами свій нік, і підписав що команда SEW  це параша.
- А чого ти сам не намалюєш, а мене просиш, і по перше в мене не має так багато балонів.
- Про балони не переживай, це вистачить. - простягнув чорний пакет в якому було близько п'яти балончиків і ще від дорогої фірми MONTANA.
- Добре я це зроблю. - взявши балончики Слава пішов додому, йому треба було приготуватися до нічого підходу до школи, прийшовши батьків як завжди не було, він переодягнувся по їв та рушив на двір, вулицями міста він розписувався на стінах, коли вже повністю стемніло рушив на школу як раз той час коли сторож зависай в підвалах.
Вибрав одну із кращих стін він почав скоро великими буквами малювати, закінчив він малюнок за рекордний час за десять хвилин, він скоро рушив додому, що у цьому граффіті було  це те що він намалював її першу таку велику і на стіні рідної школи.
На другий день директор розриваю чи шукав художника цього малюнку, кожного класного керівника він викликав у кабінет і питав хто у класі має талант до малювання.
Слава був радий коли виходив із школи, він бачив своє граффіті а це означало що він помітив територію малюнком, не як пес під кутом будинків чи дерев а як художник.
А саме головне що команда SEW була розгнівана і готова начати війну із одиноким художником Pikaso.

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0

Рецензії на цей твір

А далі???

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© , 28-03-2008

[ Без назви ]

© , 28-03-2008

блін...

© , 21-10-2007
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.73523783683777 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …