Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 51005
Рецензій: 95756

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 6592, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '3.144.172.115')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Фантастика

І що вам "протелепатіти"?

© Валентина Величко, 09-10-2007
   На світанку Джозеф одержав попередження по едеміто-зв'язку: "Увага! Розвідуправління повідомляє, що ФСБ завербувало Ференца Мунка  і посилає його на конференцію клуба "Любов&Прогрес" в якості  кореспондента   газети "Новий світ"! Якщо не вдасться нейтралізувати Мунка, то  конференція може не відбутися".  
    Ну, красунчик Мунк, це серйозно, він запросто може зірвати конференцію!  Читає думки на всіх думко-частотах і до самих глибин підсвідомості.  Едеміти дуже просто можуть блокувати всі свої думки, але цього саме  і не можна робити - у голові повинні блукати різні людські думки, інакше такий могутній екстрасенс, як Мунк, миттю зрозуміє, що справа нечиста. Особливо якщо  три чверті залу  не будуть випромінювати ніякої, хоч самої благенької думки.  А спробуй не думати про роги, копита і хобот, ми всі чудово знаємо, що це неможливо!     Мунк деякий час працював агентом різних розвідок світу, але згодом  дар його настільки розвинувся, що перетворив його в глибоко психічно хвору людину,   нездатну вже ні до якої роботи.
     Але як ФСБ  взагалі вдалося витягти Мунка з його глухомані, виколупати його зі своєї раковини - вілли в Драконових горах, де на сотні миль навколо немає ні однієї живої душі?  Адже він практично не може знаходитися в людних місцях, він божеволіє   від телепатичних криків, які  він чує постійно і без свого бажання?  Не інакше, як пістолет до скроні і вперед!   Ну, нічого страшного, щоб наші едеміти, та й не впоралися - бути такого не може!
     І дійсно, вже в Женеві, спускаючись по трапу літака, Джозеф прийняв повідомлення про скасування режиму таємності А0 і про встановлення його ж  таки - А17. Це звичайний режим для великих скупчень народу з можливою присутністю пара-людей.  У звичайному діапазоні думко-частот потрібно голосно думати щось на зразок того, що начальник - дурень, а в тієї тітки класні цицьки - і все. Практично будь-який екстрасенс прочитає тільки це і не проб'ється  в більш глибокі шари свідомості.  Далекий едеміто-зв'язок дозволений,  приватні думки в діапазоні частот Q27-R78 - дозволені.
    А що ж  зробили з красунчиком Мунком? - подумав Джозеф і надіслав запит у відділ безпеки.  Виявляється,  едемітам не довелося навіть пальчиком поворухнути. До готелю Мунка абияк допхали, а на світанку в нього почався нервовий напад від думко-лементу покоївок, що почали прибирати службові приміщення готелю. І це ще постояльці не прокинулися! Загалом , Мунка   в несвідомому стані зажбурнули у вертоліт і відправили в його дикі краї, плюнувши на нього, як на  агента, який чогось вартий. Слава богу!
        Більше в залі небезпечних  телепатів немає - можна не хвилюватися.
(фрагмент фант-повісті  “Легенда про Мрисю, або чудовисько з морських глиибин”)



Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0

Рецензії на цей твір

[ Без назви ]

На цю рецензію користувачі залишили 4 відгуків
© canim, 10-10-2007

хочу читать дальше!

На цю рецензію користувачі залишили 4 відгуків
© Диана, 09-10-2007
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.39741992950439 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …