Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 51017
Рецензій: 95762

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 5790, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '18.219.236.62')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза ангельсько-бісівська проза

Ангели літають(?) вночі

© Ігор, 02-08-2007
Сенсація: людина, що літає
Тільки в нашій газеті ексклюзивне інтерв'ю із "ангелом во плоти"

Він відкинув газети і вмикнув телевізор. Дівчина з екрану говорила про дивного хлопця, у якого за ніч виросли крила і який навчився літати.
- Всі новини про нього, - проговорив чоловік і вимкнув телевізор. - Навіть подивитись немає що. От дурня.
Чоловік встав з дивану і пішов на кухню. Там він відкрив холодильник, дістав яблуко і почав його їсти.
- Ніколи не любив яблука.
Після цих слів він почав задихатись.

"Ангел" в студії.
- Як ти ставишся до того, що у тебе з'явились крила? - запитала молода і сексуальна ведуча, прочитавши питання із свого ноутбука.
- Я вів чесне життя. Я завжди керувався Божими заповідями. І він віддячив мені.
- Стати ангелом при житті, це важка ноша чи задоволення?
- Це звичайно важка ноша. Тепер я повинен пропагувати Боже Слово.

- Теж мені "богообранець", - дивувався хлопець.
- Бог показує, що він є! - бабуся махала пальцем.
- НУ і дивись собі своє дурне шоу.
Хлопець вийшов із кімнати і зі злості ногою ударив кішку, яка смачно шмякнулась в зеркало, розбивши його на мілкі частинки.

дівчина продовжувала читати питання в ноутбуці, а "ангел" продовжував на них відповідати.
- Яким було твоє дитинство?
- Я був хворобливою дитиною. Мама лікувала мене всілякими травами, так як на лікарні у нас не було грошей. В школі вчився краще за всіх. Працював на роботі, розносячи газети, стараючись заробити гроші, щоб поступити в інститут. Але потім померла мама і мені довелось знайти ще і роботу на складі. При цьому я ніколи не забував дякувати Богу, що я живу. І ось він мені віддячив.
- Тобі зараз 15 років, але вже можна сказати що ти виріс. А тепер скажи, як так сталось, що у тебе з'явились крила?
- Я прокинувся зранку, коли збирався в школу. Глянув у зеркало... і не повірив своїм очам.

- От бачиш? дитина вірила в Бога, і у нього з'явились крила! - мати повчала свого 14-річного сина.
- Який нафіг бог? Це все попсня, це все надумане шоу, яке придумала церква!
- Ти шо собі думаєш? - мати ударила сина по лицю. - Усе. тепер до кінця року не випущу тебе нікуди гуляти.
- Блять, мам, попустись! шо ти віриш тому дурному телебаченню??
І син пішов в свою кімнату. Мати пішла за ним і почала стукати, проте ніхто не відчиняв. Почувся якийсь стукіт, потім все затихло. На очах у жінки виступили сльози.

- Ще позавчора ти лягав звичайним хлопцем, який сильно вірить у Бога. Сьогодні ти став тим, про кого говорить весь світ. Тепер ти популярний, що ти можеш про це сказати?
- Вчора я був звичайним. тепер Бог зробив мене незвичайним, - і ангел засміявся.
- І насамкінець нашої програми хотілось би сказати, як ти думаєш жити далі?
- Я продовжуватиму вірити у Бога і пропагуватиму християнство в світі. Завтра я летітиму в США, де пробуду 2 дні.

- Ти чула про ангела? - запитала дівчина телефонну трубку.
- Так. Про нього всі чули. -почула звідти у відповідь вівд хлопця.
- Я сьогодні побачила його. Такий сексуальний.
- Сексуальніший за мене?
- Сонце, я тебе люблю, але він...
- Якшо ти мене любиш, то ніколи не скажеш, що він хороший.
- Блін, шо хочу, то і кажу!!
- Ну то будеш це казати комусь іншому.
В трубці пішли гудки. дівчина заплакала і перетелефонувала ще раз. Трубку ніхто не підіймав. Вона дістала із стола пачку таблеток і спробувала ще раз додзвонитись до свого хлопця. Трубку підняла мати хлопця, на прохання покликати Андрія, вона пішла в його кімнату.. Через 5 секунд дівчина почула істеричний крик..

- І на численні прохання глядачів, ми хотіли би попросити тебе взлетіти, - сказала ведуча.
Ангел піднявся зі стільця і розправив крила. Через деякий час він уже зависав в повітрі коло стелі. Всі, хто був у студії дивились на це із захопленням.

Божий Вісник:"Чи є ще справжні ангели? Смерть після польоту."
Бог і люди:"Бог вирішив не залишати в цьому світі свого ангела."

Сивий дід засміявся.
- Бог добрий, але і справедливий. Літати зможе кожен. Продовжити жити - ні! Бути ангелом не радість, це важка ноша, і тільки ті, хто ставляться до цього, як належне - виживають.
Вона уважно вислухала дідуся.
- Дякую.
І розвернувшись, дівчина розправила крила й полетіла до місяця.

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0

Рецензії на цей твір

Цікаво - на першій сторінці три твори про янголів

На цю рецензію користувачі залишили 2 відгуків
© М.Гоголь, 03-08-2007

Хто кому ангел?

© Люся Українка, 03-08-2007
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 1.9106848239899 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …