Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2683
Творів: 50933
Рецензій: 95688

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 46639, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '54.226.25.246')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Детектив

Лист учасникам конкурсу

© Конкурс Гоголівський ярмарок, 13-11-2018
Шановний учаснику конкурсу «Гоголівський ярмарок-2018»!
За правилами, кожен учасник конкурсу «Гоголівський ярмарок»  оцінює твори інших конкурсантів. Отож, ми надіслали Вам цього листа і сподіваємося отримати у відповідь Вашого, з додатком огляду конкурсних творів з оцінками.
Для того, щоб зробити процес зручнішим,  до цього листа  додано два файли.  У першому файлі знаходяться повні тексти дванадцяти творів, одинадцять з яких (крім свого) Вам потрібно оцінити.  Прочитайте їх, будь ласка.
У другому файлі знаходиться орієнтовна форма огляду конкурсних творів. Приблизно такого вигляду  файл у заповненому вигляді  ми чекатимемо від Вас.  Огляди всіх учасників будуть опублікованими на сторінці конкурсу. Учасники, які не сподобляться  оцінити працю своїх колег, будуть зняті  із підсумкової частини конкурсу.  
  Отож, щодо другого файлу, того, який потрібно надіслати на адресу конкурсу.  Він називається «Оцінювання.doc».  У  файлі знаходиться лише зазначення, що тут може бути вступ до огляду, і список, який складається з порядкового номеру (за часом подання творів на конкурс), імен авторів і назв твору. Своє ім’я і назву свого твору можна видалити. А можете й на себе написати відгук і оцінити себе – а що, буде цікаво.
Ваш вступ до огляду - це якісь спостереження, зауваження, рекомендації,  побажання, або, взагалі, гумор чи навіть  дотепний троллінг конкурсу чи учасників.  Ця частина  – за бажанням. Може бути, а може й не бути. Можна відразу починати зі списку.
Друга частина, там де список творів,  є обов’язковою.
Під кожним заголовком, там де зазначено «текст відгуку», замість цього словосполучення  потрібно написати, як мінімум, відповіді на декілька простих запитань :
1. Наскільки сподобався, чи не сподобався, чи залишив байдужим Вас цей твір?
2.Наскільки тут є присутнім і відчувається український Гоголівський дух, суть якого – любов до рідної землі?
3. Що найбільше впало у очі, що запам’яталося з твору; чи має твір своє обличчя?
4. Чи вдалося Автору розкрити тему,  «достукатися» до  читача, створити яскраві образи?
5. Які помилки і недоліки Ви помітили у творі?    
І, обов’язково,  оцінка твору.
Згідно правил, кожний учасник оцінює твори своїх колег оцінками 1,2,3,4,5,6,7,8,9 і 10. Обов’язково треба поставити всі оцінки, тобто не менше одної одиниці, двійки, трійки…десятки. Ви маєте оцінити одинадцять творів, якась з оцінок буде «подвійною» – то нормально.
Кому що ставити? То цілком на Ваш розсуд. Що більше сподобалося, що залишило більший відгук у Вашій душі – отак і оцінюйте.
Загалом, Ви маєте надіслати нам огляд з оцінюванням  у приблизно такому вигляді:
«…Мені сподобався конкурс, хоча учасників небагато, однак твори – цікаві. Мені було важко обирати, але це – конкурс, і нехай переможе найкращий.
1. Іван Іваненко.  Полювання на зозулю.
Мені не дуже сподобався твір, тому що головний герой байдуже ставиться до природи й думає лише про своє збагачення. Треба відмітити, що головний герой – так, яскравий образ, хоча, на мою думку, негативний.  Особливих помилок не помітив, Автор упевнено володіє словом.
Оцінка твору – 3.
2. Семен Семенюк. Крислате літо.
Зовсім не сподобалося…»
Якось так, на зразок.
Термін для прочитання і направлення огляду з оцінками – до 20 години 25.11.2018.
З повагою, конкурс Гоголівський ярмарок.

Додаток 2 до листа, файл «Оцінювання.doc»:
Огляд конкурсних творів від учасника  Марії Марієнко.
Вступна частина огляду:  
…………………………………………………..
…………………………………………………..


Рецензії з оцінками:
   1. Дарія Кононенко.   Дві дороги

Текст відгуку
Оцінка:   _

   2. Шепітко Олександр.  Книга – не тільки джерело знань

Текст відгуку
Оцінка:   _

  3. Оксана Буртин. На перехресті доль  або Про козака Дмитра та його подорож до Москви

Текст відгуку
Оцінка:   _

   4. Надія. Чуєш:  кру, кру…

Текст відгуку
Оцінка:   _

   5. Антон. Їй личила осінь

Текст відгуку
Оцінка:   _
   6. Леонід Пекар.  Відьма

Текст відгуку
Оцінка:   _

   7. Волод Йович  Бограч

Текст відгуку
Оцінка:  _

8. Наталія Ярема.  Топельниця
Текст відгуку
Оцінка:   _

9. Інра Урум. Кардинальне вирішення
Текст відгуку
Оцінка:   _

10. Оксана Максимишин-Корабель. Останній дар

Текст відгуку
Оцінка:   _

11. Руслан. Тольчик Шпак
Текст відгуку
Оцінка:   _

12 Nataliya Hammouda/Dutka. Живий живе гадає…

Текст відгуку
Оцінка:   _

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.68261003494263 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …