Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 51002
Рецензій: 95741

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 44543, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '3.145.93.210')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Фантастика

Протокол прецидент ч.1

© максим, 21-05-2017
Вони сиділи у затишній кімнатці: сучасний диван з білого кож-замінника, за диваном вікно, штора бузкового кольру, збоку навпроти дивану вішак зроблений з ципків  та фігурноі перетинки, біла тумба з чорними, глянцевими вставками, на ній чорна плазма. Над плазмою картина намальована маслом, на ній Чорне море та гори Криму, рама у вигляді барельєфу квітів, виконаний у рожевих кольорах. Навпроти дивану, крісло сірого кольору, з практичного матеріалу, мабуть з котону. Навпроти телевізора, стіна з великою фотографією, приблизно 2,5 на 1 метр, білявоі панночки. Фото близьке до єротичного: чудова білява панна, волося трохи торкається плечей, одне пасма пофарбоване рожевим, шкіра загорівша, такий приємний, єлегантний загар, очі нереальні чи то сірі, чи то зелені, красивий ніс. Дівчина завмерла у звабливій посмішці, вигин  губ чарівний, верхня губа тоньша ніж нижня, помада червона, але не яскрава, видно чотири рівненьких, біленьких зуба. Загорівша шийка, лодоні у волосі, на одному з чарівних пальців видно білий манікюр. Біла, чоловіча сорочка,  ґудзики не застібнуті, тому видно загорівші груди, приблизно другого розміру, вони оголені на 30% кожна. Фото не відретушоване, і від того виглядає ще чарівніше. З краю дзеркало з чорного скла, ось те, що я побачив, коли оклигав.
Хоча  ні, ще навпроти мене сидів чолов'яга років 30 - 32, в синіх кросівках з набуку та білою підошвою, в темно зелених штанцях з кишенями  з боків,  та чорній кофті з лимонними вставками. Голова боліла неймовірно, але треба було знаходити вихід з ситуації.
- "Оклигав?! Зараз я тебе відключу" - Сказав хлопець у кріслі
- " Вау, вау" -  Відповів я, мабуть вважаючи що це подіє, передивившись Голлівудських фільмів. Як не дивно, це виявило єфект, чолов'яга зупинився. Повірте, я  також не був чахликом, але його лодоні, а тим паче замкнуті в кулак, такі собі восьми-фунтові кувалдочки.
- " Чого вам треба від мене? Беріть мої гроші і телефон, більше в мене нічого немає. Інакше нам прийдеться битися
Хлопець засміявся :-"  Ти цікавий пасажир" - відповів він, і сів на місце
Я також  сів на на диван і почав знаходити вихід з ситуації : - "Чого вам від мене потрібно" - перепитав я, намагаючись бути впевненим, хоча це давалося мені  тяжко.
- " Чого мені від тебе треба?" - іронічно повторив юнак
- " Але, чому я тут" - запитав я
- " Мені потрібно, щоб  ти нічого не бачив, " Протокол необмежений"" - сухо відповів він
- "  Стій, стій. У чому я винний? Що такого страшного я тобі зробив?"
Хлопець посміхнувся : - " І що ти пропонуєш?"
-" Ok, ok" - Чомусь перейшов я на англійську.
-" Ти, що розумієш декілька мов?" - Ошалешенно запитав опонент
-" Sow sow" - відповів я першою фразою, що прийшла до мене, сподіваючись на позитивне закінчення.
- " Продовжуй!" - Хлопець зацікавився
-" Чому я тут?"
-" У доступі відмовлено"
-" Хто ти?"
-" У доступі відмовлено"
-" Звідки ти?"  
-" Протокол "Прецедент "! Гаразд я з майбутнього"
-" Буває?!"
-" Це щира правда"
-" Гаразд, можеш мене не вирубати"
-" Так, активізувався протокол "Прецидент" можу не виконувати "процес оглушення" і відповісти на деякі питання"
-" Добре. Я розумію, що поки ти мене бити не будеш?"
-" Поки, що ні"
-" Ну це радує! Можемо поспілкуватися"
-" Гадаю, що так"
-" Як я розумію ти з майбутнього? І це не розіграш?
-" Поторюю, я з майбутнього"
-" Гаразд, розкажи мені про майбутнє"
-" У доступі відмовлено"
-" Зрозумів, що таке протокол "Прецедент"?"
-" Юридичний термін, тобі не зрозуміти."
-" Я хоча і не юрист, але  трохи на цьому розуміюсь, колись вивчав"
-" Не може бути. Ти знаєш право?"
-"  А у вас, що немає юристів"
-" Ні, в нас юрисприденцією займаються програми. Головне, що потрібно знати - це протокол "Прецедент", він звучить, щось типу " якщо щось можна одному, тоді можна і усім" - це головний принцип нашого права. А, хіба у вас не так?"
-" Ні не так , гаразд, а які у вас ще основні правила?"
-" Ну які? В першу чергу  "Принцип Кращого""
-" "Принцип Кращого", а детальніше?"
-" Ну, "Принцип Кращого" - зазначає, що кожен спочатку повинен робити, щоб було краще собі та своїй родині, потім краще для громади, потім щоб процвітала країна, смішно виглядає коли країна має якісь багатства, наприклад  природні, але погано живуть громади, або більшість сімей, ну і в кінці робити все для " гільдії Землі", або їх колоній у космосі.
-" Неймовірно. А ти українець?"
-" Так я з Кубані"
-" Я також українець, може  ти мені допоможешь, щоб люди України стали жити краще, а то зараз, знаеш, не дуже"
-" Можливо! Знаєш, це завдання "Гільдії", а ти українець. Хоча, за грець з ним, це моє перше завдання і я можу дещо тобі розповісти. Може мені пощастить і я стану як Капітан "Сірко"."
-" Як ти сказав?"
-" Капітан з позивним "Сірко". Він у перше своє переміщення також опинився у минулому"
-" У нашому часі?"
-" Ні раніше, йому трапився дятько, здається його звати Богдан, а більшості протоколів тоді ще не існувало. Ну от він і підбурив його піти війною на країну, під владою якої тоді була Україна, одним словом, начудили воно з Богданчиком, да так, що прийшлося "Гільдії" також втручатися у історію, а це заборонено.
-" А, що сталося з "Сірко"?"
-" По-перше, він став легендою, а потім він зник. Дехто каже, що "Гільдія" відправила на одну із своїх таємних тюрем, десь на одному із супутників Юпітера, але деякі вважають що він повернувся у минуле."
-" Ви мандруєтте у часі?"
-" Можливості є, але перший закон "Переміщення" це забороняє"
-" Тоді як ти опинився тут?"
-" А! Ні, це подорож до бази на Сатурні. Щоб комписувати час на транспортування, розривають часовий континіум, ну інколи трапляються помилки, з ким не буває. От так я тут і опинився"
-" Це добре, що ти згодився допомогти мені зробити Україну кращою."
-" Гаразд, давай спробуємо"
-" Клас! Розкажи мені про фінансову систему, скільки у вас коштує доллар, куди вкладати гроші."
-" Гроші? А я зрозумів, папірці, в мене є одна така, здається одна гривня 2004 року, рідкісна скажу тобі річ."
-" У вас, що немає грошей?"
-" А навіщо вони потрібні?"
-" Ну купляти собі різні речі"
-" Наприклад?"
-" Ну речі там, взуття, їжу хочаб"
-" Хіба ви обмінюєте папір на речі та їжу? Яке дикунство.  Тим паче це базові потреби і вони безкоштовні."
-" І багато у вас безкоштовного ?"
-" Безкоштовні усі потреби людей, кіборгів і 80% потреб роботів."
-" А щось є не безкоштовне ?"
-" Так, такі речі є, наприклад вам не дадуть звездоліт, але дозволять їм скористатися."
-" О, а якщо я захочу мати свій звездоліт, як мені його отримати?"
-" Обміняти на Інтернет - трафік"
-" На що?"
-" На трафік, тупий чи що? Не на папір же обмінювати."
-" Гаразд, але ж ти знаєш історію, і скажеш коли саме трафік став валютою?"
-"Ні."
-" У майбутньому не вчаться у школі?"
-" Чому не вчаться, вчатся, але я не історик, історію вивчають у вищіх навчальних закладах"
-" А в школі,що вивчають?"
-" Ну базову математику , обов'язково фізику, трохи хімії та шляхівництву інформації "
-" А це, що ще таке?




Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.85139799118042 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …