Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2683
Творів: 50948
Рецензій: 95696

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 43949, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '44.200.210.43')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Таємниці стародавніх циклів.

ЕСХАТОЛОГІЯ. Дослідження майяського числа. (частина-3).

© Анатолій, 23-01-2017
12. КІНЕЦЬ СВІТУ.
Наші математичні дії показують, що дослідниками при визначенні дат числа 1872000, була допущена помилка. Нами було встановлено, що у великому майяському рахунку жерцями не була зашифрована земна катастрофа в грудні місяці 2012 року. На нашій планеті в грудні місяці 2012 року нічого суттєвого не відбудеться.
Засоби масової інформації також нам подають інформацію про те, що у 2012 році закінчується один цикл з періодом 5200 років і починається інший. Ніхто конкретно не може описати цей цикл. Ми впевнені, такого циклу не існує! Припущення про зміну періодів в грудні 2012 року ні на чому не грунтується. Часто йдеться розмова ще про однин цикл, - це цикл з періодом 26000 років. Якщо говорити про число 5200, то це результат ділення майяського числа 1872000 на число 360, але не більше (1872000:360=5200). А число 26000, - це 5200 помножене на 5 (5200х5=26000). Інформація про цикли, які містять 5200 і 26000 років є вигадкою.
Зверніться до джерел, в яких є опис стародавніх циклів. В літературі циклів 5200 і 26000 ви не виявите. В таблиці «Складових значень числа 360», цикли 5200 і 26000 не значаться. Таких періодів немає, не було і не буде. Вони не існували ніколи. А те, що ці цикли з'явилися в останні роки, - це плід, створений мисленням фантазерів, любителів дослідників таємниць.
В останні роки збільшується кількість повеней, катастроф, вивержень вулканів. У подальшому збільшення кількості земних катастроф, вважаємо, буде зростати. Тенденція збільшення катастроф на земній кулі говорить про те, що глобальна катастрофа знаходиться біля наших дверей. Ось, ось і ...! Так, «це» буде! Та воно вже було безліч разів. Затвердження цьому є слова Великого Платона, який сказав: «Ви зберігаєте пам'ять тільки про один потоп, адже їх було багато до цього»(7).
У розвитку планет і їх мешканців, спочатку, Вищим Розумом була закладена програма; цикли і їх цифрові величини. У стародавніх цифрових періодах передбачені закони розвитку живих організмів, планет, а також і тривалість їх існування. Все, що відбувається в життєдіяльності Всесвіту, керується законом Розуму. У минулий час, розломи земних пластів та зрушення полюсів планети Земля, викликали багатометрові водяні потопи. І тільки одиницям давнім жителям випробувало щастя, врятувавшись від утоплення. В теперішній час ніхто не може сказати, в якій частині нашої планети, якщо прийде «той день», можна зберегти себе і своїх чад. З'явилися будівельні організації, які будують підземні сховища на випадок глобальної земної катастрофи. Що будуть відчувати власники цих притулків, коли Земля опуститься, і їх притулок разом з ними, опиниться на стометрових морських глибинах?
У літературі часто згадується про планету Нібіру. Між орбітами Марса і Юпітера перебувала планета, яку назвали Нібіру. Вона, з невідомих причин, зазнала в далекому минулому катастрофу. Уламки планети у вигляді астероїдів знаходяться на тій же орбіті. Передбачається, що ядро Нібіру рухається по іншій орбіті. Воно несе людству лихо, зрідка з'являючись на небі (4. 7. 13). Нейтронна зірка Тифон, вона ж Медуза, вона ж Горгона, вона ж Червоноволосий дракон, ... переміщується по орбіті з періодом 25920 років. Пам'ять предків різних цивілізацій зберігає знання про катастрофи, які приносила нейтронна зірка своєю появою.
Цікавий матеріал у великому обсязі про потопи, про земні катаклізми, про бродячі нейтронні зірки є в інтернеті. Цей матеріал доступний. Тепер про стародавні цикли і катаклізми, що відбувалися на земній кулі, ми можемо прочитати, не виходячи з дому.
Стародавні індуси залишили нам свої знання про юги, кальпи, та інші періоди. Другі стародавні цивілізації вклали свої таємничі знання в цикли, які вони називали: данди, прохари, пали (19). Ці цикли також потребують аналізу. Для їх дешифрування потрібні знання. Необхідно шляхом вивчення і наукового дослідження стародавніх циклів підібрати ключ, який дозволить дати відповідь на питання: «Які цифрові величини закладені в ці періоди?». З'ясування цього питання є нашим планом на майбутнє. Вивчення та дослідження стародавніх циклів можуть нам розповісти про безліч різних катаклізмів, які зазнали колишні цивілізації в минулий час на різних континентах земної кулі.
Коли прийде «кінець світу»? Володіючи деякими баченням на проблему про «кінець світу», можна припустити, що це станеться в недалекому майбутньому. Але життя настільки цікаве, що не хочеться думати про майбутні земні страхи. Тим більш, якими б досконалими технологіями земляни не володіли, майбутніх земних катаклізмів людству не уникнути!

13. ВИСНОВОК.
Ви ознайомилися з результатами нашого дослідження. Дешифрування майяського числа, - це технічний опис нашого дослідження. Ми будемо раді, якщо наша скромна праця знайде однодумців. Основна мета нашого дослідження досягнута. Таємниця календаря майя, як ми переконані, розкрита. Жерці цивілізації майя в своєму календарі вказали початок нової ери, дату ери Риб, а також дати початку і кінця інших Зодіаків. Ми, шляхом математичних обчислень, використовуючи формули, визначили ці дати і відповіли на запитання, які були поставлені на початку цього опису. Дешифрування календаря була проведена на підставі законів математики та логічного мислення. Читач, який уважно ознайомився з описом аналізу нашого дослідження числа 1872000, погодиться з нашими результатами.
Для багатьох читачів цих рядків, методика нашого дослідження «великого рахунку» та усвідомлення ними встановлених розрахунків, буде складною для сприйняття. Вважаємо, що у них викликає сумнів щодо правильності розрахунків і результатів математичних обчислень. Проявлений ними інтерес до стародавніх циклів, особистий час, робота з калькулятором, розвіє їх сумнів і додасть упевненість в правдивості наших математичних дій.
Дослідженням давніх періодів ми займалися понад 20 років. За цей період було використано багато варіантів дешифрування числа 1872000. Усвідомлюємо, наскільки складні системи давніх періодів і їх математичні розрахунки. Результати аналізу та обчислення давніх циклів, на нашу думку, переконливі. Вони не підлягають сумніву. І якщо серед наших читачів виявляться аматори-дослідники календарів і давніх періодів минулих цивілізацій, ми проявимо взаємність шляхом спілкування з ними.

14. АТЕЇСТИ.
В даний час є багато цікавої літератури про життя і побут наших давніх пращурів, про земні катастрофи, які призвели до зникнення Лемуритів, Атлантів і інших високорозвинених цивілізацій. Автори висловлюють своє бачення на таємні знання, що дійшли до нас з глибин століть. Багато сучасних  авторів, а їх можливо більшість, пишуть про те, що стародавні жителі планети: розрахували градуси кола, визначили тривалість року, тривалість доби, період синодичного і сидеричного місяця, період місячного року, період індуїстських юг, кальп, манвантар, періоди (майяського) календаря ... і т. д. Ми задаємо питання: «На якому калькуляторі або комп'ютері жерці зниклих цивілізацій, в ті давні часи зробили ці розрахунки?».
Завдяки авторам, які пишуть книги, їх літературного дару, ми отримуємо знання про таємниці давніх цивілізацій. Але нас дивують ті автори, які стверджують, що стародавні жителі, визначили тривалість деяких періодів з точністю до десятитисячної долі доби. Чи дозволяли можливості жителям того часу проводити такі складні математичні розрахунки? Щоб це стверджувати, треба бути переконаним атеїстом, який твердо зміцнився на матеріалістичному фундаменті. Вважаємо, багато авторів книг, які публікують свої творіння, що стосуються давніх розрахунків, глибоко помиляються у своїх висновках. Ми переконані в тому, що вони не володіють достатнім знанням і обізнаністю про тонких, невидимих світах, в яких мешкають істоти, Великі духи, що володіють розумом високого рівня. Своїм твердженням, як нам здається, вони заперечують того, кого ми називаємо Богом і, не вірять у сили, яких ми називаємо Вищим Розумом.
Світові системи Всесвіту: Галактики, сонячні системи, планети, сузір'я, - це є творіння Вищого Розуму. Знання про Всесвіт, про великі і малі цикли, «Він» передав свідомим зберігачам істини: кристалу чистоти і духовності – обраним Посвяченим. В ті часи жерці цивілізацій, особи, посвячені в таємниці світового устрою, зберігали знання Вищих Сил. Жерці в містеріях передавали сокровенні знання з вуст в уста тим, хто пройшов процес учнівства і посвяти, хто здатний був зберігати таємниці Вищого Розуму.
Автори, які вірять у те, що стародавні жерці зробили розрахунки настільки точно, що і в даний час не під силу цього зробити багатьом математикам, свідомо чи не усвідомлено, розтоптують цінності своїх творців. Коли ми думаємо над зневірою цих умів, хочеться закричати так, щоб вони почули наш заклик: «Люди, прозрійте! У вас є ще час для цього!». Але хто почує нас, маленьких, непомітних козявок?

15. ПІСЛЯМОВА.
Ми вдячні тим дослідникам, які проявляють інтерес і вкладають свою працю в дешифрування «великого рахунку» майя. Який би не був результат їхнього дослідження, вони приділили свій особистий час на дешифрування майяського числа. Ними визначено, як вони вважають, останній день числа 1872000. Їх прагнення пізнати таємниці, заслуговує поваги.
Що ми маємо на даний момент? З-за великої кількості разноречивої інформації, дослідниками точно не визначений перший день числа 1872000. Піддаються сумніву встановлені роки, дні та місяці початку «великого рахунку». Дата початку першого дня числа 1872000 визначено дослідниками настільки не точно, що вона розтягнулася на тривалий період, починаючи з 2 серпня по 7 вересня включно. Якщо б ми мали ще й іншу інформацією то, можливо, до кількості встановлених років, додалося б ще з десяток років, а також не одна дюжина чисел і місяців. Безліч дат у нас викликає недовіру не до майяського числа, а до тих авторів, які опублікували ці сумнівні дати.
Ми не знаємо, що говорить про таємниці числа 1872000 офіційна наука? Яке у неї наукове бачення на результати дослідження «великого рахунку?». Чи є у вчених методи розробки і результати дослідження майяских днів, засновані на науковому аналізі? Ми не володіємо цією інформацією. У нас немає відповіді на ці питання.
Ще один дуже важливий момент, що стосується цієї теми. У літературі неодноразово стверджується, що Сова (Місяць), сказала: «... це буде у 2012 році» (4. 5). Дозвольте нам засумніватися в істинності висловлювань не Сови, а тих, хто визначив дату земної катастрофи, що за їх розрахунками повинна відбутися в грудні 2012 року. Неможливо погодитися з тим, що жерці цивілізації майя, стародавні Посвячені в створення Всесвіту, дозволили собі відкрити таємницю людству, вказавши точну дату нашої загибелі. Цього не могло бути тому, що Посвячені, які володіли таємними знаннями, були хранителями таємниць світового створення. Вони передавали знання про створення Всесвіту тільки тим особам, хто був членом їх містерій, кому вони довіряли, хто пройшов систему навчання, а також пройшов випробування на зберігання отриманих знань. У містеріях дотримувалися суворі закони, що стосуювалися збереження таємниці світового створення. Посвячені особи закритого товариства за розголошення таємниці суворо каралися. Для тих хто не дотримувався закону про зберіганні знання, було тільки одне покарання - СМЕРТЬ!
З самого початку, Вищий Розум закрив для людства інформацію про «кінець світу». Людина не знає і не повинна знати про дату своєї смерті. Знання людиною про останній день свого буття суперечать психології людини. Жерці цивілізації майя, складаючи «великий рахунок», за своїм статусом не могли в числі 1872000 вказати дату початку земної катастрофи. Зверніться до святих писань і ви у них не знайдете дати світової катастрофи. «Про день же той і годину ніхто не знає, ні Ангели небесні, а тільки Отець Мій один». (Біблія. Мтф 24-36, Мар 13-32.).
Вся метушня навколо майяских днів, є вимисел шукачів таємниць. Їм потрібно було б серйозніше поставитися до тієї інформації, яку вони публікують у своїх літературних вигадках і по каналам телебачення.
Число «1872000 днів» містить таємницю. І ця таємниця була закладена для нас, нащадків. Ми, хто цікавиться таємницями стародавніх періодів, повинні; володіти таемними знаннями про Вищий Розум, знати минулі цивілізації і їх таемниці, бути високоморальними людьми з бездоганною духовністю. Тоді «ВОНИ» прийдуть і відкриють нам таємниці про минулі і майбутні години, але не для того, щоб ми цей бісер розкидали на кожному перехресті.
У період минулих тисячоліть на планеті Земля жило багато високорозвинутих  цивілізацій. Вони повинні були б знати, коли настане останній день існування людства. Але і їм ця таємниця не була відкрита. Прийшов час, і Лемуріти загинули. В один непередбачений день, якого ніхто не очікував, впали гори, і вода піднялась, і земля провалилась в безодню, і жителі цивілізації Му потонули. Цієї долі не минули й Атланти, - народ високорозвиненої цивілізації. Все, що було, і чим жили ці народи, згоріло, або пішло під воду назавжди. І після того, що сталося з цими народами, сучасний друк і телебачення підносять інформацію, як би передбачену, прадавніми жерцями майя про «кінець світу», а також і вказують дату останнього дня нашого існування в грудні місяці 2012 року. Дозвольте з вами не погодитися, панове!
Стародавні жерці цивілізації майя володіли таємними знаннями про будову Всесвіту і її таємницями. Припустимо, вони були посвячені і в  хронологію земних катастроф. Але вони, як хранителі таємниць Вищого Розуму, не могли нам, занепалим людям, відкрити таємницю нашого майбутнього, вказавши у «великому рахунку» точну дату «кінця світу» у грудні місяці 2012 року.
(Продовження буде).

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.74483799934387 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …