Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 51005
Рецензій: 95752

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 43880, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '3.15.218.254')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Таемниці стародавніх циклів.

ЕСХАТОЛОГІЯ. Дослідження майяського числа 1872000. (частина - 1).

© Анатолій, 07-01-2017
1.  ПЕРЕДМОВА.
Нами був проявлений інтерес до таємниць стародавніх циклів. Відповідно, була проведена деяка аналітична робота по дослідженню деяких стародавніх  циклів. Багато років нас лякали кінцем світу, який повинен був відбутися у другій половині грудня місяця 2012 року. Дослідження майяского числа і його опис ми зробили задовго до страхітливих подій. Вчені, астрономи, математики, особи, що володіють знаннями і можливістю доступу до наукових таємниць створення світу, досліджуючи цикли стародавніх цивілізацій, вважаємо, обґрунтовано, на наукові основі зробили свої висновки. Але ми з цим матеріалом не знайомі. Дослідження майяского числа описуємо з урахуванням встановлених нами результатів аналізу давніх циклів. Ми не розраховуємо на підтримку наукового середовища, тим більше, не претендуємо на друк. Якщо наш опис дослідження циклів викличе інтерес у осіб, які шукають можливість розшифровки таємниць стародавніх періодів, будемо вважати, нами не дарма був витрачений час багатьох безсонних ночей.

В останні роки багато уваги приділяється календарю цивілізації майя, грудневим подіям 2012 року. Багатьох дослідників цікавить календар майя, таємниця, яку заклали жерці майя у майяске число. Нас також цікавила тема 1872000 днів, у тому числі: манвантари, кальпи, юги стародавніх індусів, а також Лімурія, Атлантида, цивілізація Му.
Чому староидавні мудреці відмовилися від календаря, за яким вони жили сотні, тисячі років, і ввели нове літочислення з першого року нашої ери, по якому і  ми живемо в даний час? З якої дати починається майяске число 1872000? Яку таємницю заклали жерці майя у це число? Які цикли закодовані у «великому рахунку»? Коли почалася і коли закінчиться ера Риб? Який рік є початком зодіаку Водолій? Чи є точні дати початку і кінця цих Зодіаків? Якою датою закінчується майяске число? На всі ці питання ми постараємося відповісти шляхом опису свого дослідження. Ми не претендуємо на винятковість своїх висновків. Якщо ви уважно ознайомитеся з описом цього дослідження, сподіваємося, ви погодитеся з нашими результатами. Вони мають право на життя.

2. ПОЧАТОК НОВОЇ ЕРИ.
Коли почалася ера Риб? На це питання, як ми визначилися, відповіді немає. Автори у своїх працях вказують різні дати початку періоду Риб. В книзі (7) говориться, що початком зодіаку Риб є 420 рік до нашої ери. Автор, який написав книгу: «Слов'янська астрологія» (6) відносить початок ери Риб до 370-380 років нашої ери. Автори книг (12. 17) пов'язують цю дату з початком нашої ери. Інші автори пов'язують початок епохи Риб з народженням Ісуса Христа (2. 3. 4). Така ж картина виявляється і з визначенням дати початку епохи Водолія. Дослідники, які цікавляться таємницями періодів, вказують різні дати початку епохи Водолія. Ними визначені наступні дати, - це: 2000 рік, 2012 рік, і 2020 рік (4). А автор книги «Таємниці жерців» стверджує, що ера Водолія почалася в 1740 році н. е.! Є й інші твердження, і їх безліч. Яка ж дата початку Зодіаку Водолій? На це питання відповіді немає. Як ми бачимо, стверджуючі дати періодів Зодіаків не визначені. Шляхом математичних розрахунків ми постараємося відповісти на вищевикладені питання.
ПРИМІТКА: Назви книг, їх автори та їх нумерація будуть вказані в кінці нашого дослідження.

3. ТВОРІННЯ.
Центр нашої Галактики народжує системи, які аналогічні нашій сонячній системі. Кожна народжена система, обертаючись навколо центру Галактики, поступово віддаляється від нього. Отже, сонячна система, в тому числі і Земля, як одна із складових планет сонячної системи, рухається за законом спіралі і все далі віддаляється від центру Галактики (12).
Звернемося до автора книги «Великі Посвячені» (10). Автор цієї книги пише: « ...нізшедші із Сонця планети, обертаються навколо нього». Це говорить про те, що спочатку планета Земля займала околосонячну орбіту і в процесі її становлення вона все далі віддалялася від Сонця. У далекому минулому планета Земля займала орбіту Меркурія, а після, поступово віддаляючись від Сонця, зайняла орбіту Венери ...

ПЛАНЕТИ СОНЯЧНОЇ СИСТЕМИ.
Всесвіт: планети сонячної системи, зірки, Зодіаки, ми вивчали в шкільні роки за підручником. Чудова книга «АСТРОНОМІЯ» нам відкрила цікаві моменти, що стосуються планет Сонячної системи. Між планетами Сонячної системи існує певна залежність, виражена у відстанях між ними. Відстань від Сонця до Землі дорівнює 149,6 млн. км. Цю відстань прийнято виражати в одні астрономічні одиниці. Нами відмічена закономірність відстаней між планетами сонячної системи. Вона полягає в наступному. Якщо до астрономічної одиниці Землі додати число 0,3 помножена на 2, то в результаті цьої математичної дії ми отримаємо результат, який буде відповідати приблизні астрономічні одиниці Марса.
1,0+(0,3х2=0,6)=1,6.
Якщо до астрономічної одиниці Марса ми додамо число 0,6 подвоєне на 2, то ми отримаємо астрономічну одиницю орбіти астероїдів, яка знаходиться між планетами Марс і Юпітер.
1,6+(0,6х2=1,2)=2,8.
(Таким же способом проведемо розрахунки астрономічних одиниць інших планет сонячної системи і складемо таблицю відстаней між ними).

ТАБЛИЦЯ ПЛАНЕТ СОНЯЧНОЇ СИСТЕМИ І ВІДСТАНЬ МІЖ НИМИ а.е.
Меркурій....0,475+(0,0375..х. 2=0,075)..=.0,55....=.0,39.е.
Венера.........0,55..+(0,075....х. 2=0,15)....=.0,70....=.0,72 а.е.
Земля...........0,7....+(0,15......х. 2=0,3)......=.1,0......=.1,00 а.е.
Марс............1,0....+(0,3........х. 2=0,6)......=.1,6......=.1,52.е.
(астероїди)..1,6....+(0,6........х. 2=1,2)…...=.2,8......=.(?,?) а.е.
Юпітер........2,8....+(1,2........х. 2=2,4)......=.5,2......=.5,20 а.е.
Сатурн.........5,2....+(2,4.......х. 2=4,8)......=10,0.....=.9,54а.е.
Уран..........10,00...+(4,8.......х. 2=9,6)......=19,6.....=19,18 а.е.
Нептун.......(планета не вписується в систему)....=30,06 а.е.
Плутон......19,6.....+(9,6.......х. 2=19,2)....=38,8.....=39,44 а.е.

Зверніть увагу на дані «Таблиці планет сонячної системи», і ви для себе відкриєте цікаві закономірності відстаней між планетами сонячної системи. Ми їх не можемо пояснити. З невідомих причин планета Нептун випадає з цієї системи. Якщо врахувати, що поряд з орбітою планети Нептун, знаходиться орбіта астероїдів, то можна припустити, що в далекому минулому в сонячній системі мала місце міжпланетна катастрофа і, у зв'язку з цим, відбулося деяке порушення в загальній системі міжпланетних відстаней.
Орбіта астероїдів, - це уламки розваленої, як припускають вчені, планети Нібіру. Про планету Нібіру ми висловимо своє припущення трохи пізніше.

4. ТРИВАЛІСТЬ РОКУ.
Тривалість земного року в даний час дорівнює 365 діб, 5 годин, 48 хвилин, 46 секунд. Переведемо частину доби (5год.48м.46сек) в частку доби. Для цього:
5х60х60=18000 сек;
...48х60=2880 сек;
.........46=46 с;
І того:18000+2880+46=20926 сек.
Визначемо, яку частку доби становить число 20926?
20926:24:60:60=0,242 199 074 074 074 = (0,2422 доби).
Ми визначили що 5 годин, 48 хвилин 46 секунд = 0.2422 доби.
В глибоку давнину планета Земля один оборот навколо нашого світила здійснювала за 360 днів. Підтвердження цьому знаходимо у автора книги (18), який говорить: «У далекому минулому сонячний рік дорівнював 360 дням». Отже, планета Земля з кожним роком віддаляється від нашого світила. Тривалість сонячного року поступово змінюється в бік збільшення. Жерці цивілізації майя знали тривалість земного року. Вона на той час становила 365,2420 доби (1. 3. 4.13. 18).

5. УНІКАЛЬНЕ ЧИСЛО 360. ІНДУЇСТСЬКІ ЦИКЛИ.
Зі шкільної лави ми засвоїли, що коло дорівнює 360 градусів. Але хто-небудь з вас замислювався про унікальність цього числа? Унікальність числа 360 полягає в тому, що воно ділиться без залишку на безліч інших чисел. Число 360 ділиться на: (2. 3. 4. 5. 6. 8. 9. 10. 12. 15. 18. 20. 24. 30. 36. 40. 45. 60. 72. 90. 120. 180). Ці числа є «складовими значеннями числа 360». В кінці цього опису є «Таблиця значень складових числа 360», яка буде наочним посібником і помічником у дослідженні стародавніх циклів. Є й інші багатозначні числа, які діляться на безліч цифрових значень. Вони також поділяються на «складові», які ми вказали вище, а також і на число 360. Наприклад: це числа 720, 1440, 18000, 28800 ... . Але унікальність числа 360 полягає не тільки в цьому.
Великі Посвячені знали таємниці створення світу. Жреці стародавньої Індії залишили нам цикли і їх цифрові величини. Вони їх називали: югами, кальпами, манвантарами, і т. д. Яке відношення вони мають до унікального числа 360?
В літературі індуїстські періоди називаються по-різному. Наприклад: першу югу називають і Золотий вік, і Кріта-юга, і Сатія-юга, і Сатья-юга, і т. д. Інформація про індуїстські періоди є в книгах (4. 8. 9. 12. 14), а також і в другі сучасні літературі. «Список використаної літератури» ми помістимо в кінці опису цього дослідження.
Наведемо дані Маха-юги, це:
Кріта-юга триває......1 728 000 років;
Трета-юга триває......1 296 000 років;
Двапара-юга триває.....864 000 років;
Калі-юга триває...........432 000 років.

Всі ці 4 періоди називаються Маха-юга, і тривалість її становить 4320000 років. Але повернемося до «Таблиці складових значень числа 360». Візьмемо кілька складових значень числа 360 і помножимо їх одне на інше:
а/. якщо ми число 24 помножимо на 72, то отримаємо суму 1728. Помножимо його на 1000. Результат множення буде 1728000, - це кількість років, що відповідає циклу Кріта-юги.
б/. помножимо число 36 на 36 і на 1000. Ми отримаємо результат 1296000, який дорівнює кількості років циклу Трета-юги.
в/. 12х72х1000=864 000, – це тривалість Двапара-юги.
р/. 12х36х1000=432 000, – це період Калі-юги.

Потрібно зазначити, що будь-яке значення тривалості юг, ділиться без остачі на число 360. Приклад:
Кріта-юга.....1 728 000:360=4800;
Трета-юга.....1 296 000:360=3600;
Двапара-юга....864 000:360=2400;
Калі-юга............32 000:360=1200;
Маха-юга…..4 320 000:360=12000.

Повернемося в глибини століть. Візьмемо кілька великих періодів: Ману, Манвантару, Маха-кальпу, і поділимо значення цих періодів на 360.
Ману................=306 720 000лет.......:. .360=852 000;
Манвантара.....=308 448 000лет.......: ..360=856 800;
Маха-кальпа....=311 040 000 000 000.:360=864 000 000 000.
Кількість років цих великих періодів, як ми переконалися, також без залишку діляться на число 360.
Всі індуїстські цикли побудовані на унікальному числі, яке є основою для всіх періодів. Число 360, – це: коло, що має 360 градусів; один оборот Землі навколо своєї вісі; один оберт Землі навколо нашого світила; один оборот Сонця (сонячної системи) навколо зоряного неба; один оборот зоряного неба навколо центру Галактики.
Вважаємо, початок і закінчення періодів, а це: народження і зникнення цивілізацій, потопів, світових катаклізмів, і інших лих земних цивілізацій, пов'язані з числом 360, яке є елементом потаємної глобальної системи, таємниця якої закладена спочатку Вищим Розумом під час створення світу. Яке відношення має число 360 до календаря майя і до 1872000? Це питання ми будемо розглядати пізніше.

6. ПЕРІОД  МАХА-КАЛЬПИ ДОРІВНЮЄ  311040000000000 РОКІВ.
Що являє собою період Маха-куальпа? Багатоцифрове число періоду Маха-кальпа, - це тривалість життя живих організмів на планеті. Коли проходить цей час, життя на планеті вмирає. Яким математичним способом ми можемо отримати це многоцифровое число?
Наведемо кілька прикладів отримання цього періоду, використовуючи «Таблицю значень складових числа 360»:
1). 360х12х30х24х100 000 000.........=311 040 000 000 000;
2). 360х24х60х60х10 000 000...........=311 040 000 000 000;
3). 4 320 000х1000х2х30х12х100.....=311 040 000 000 000.
Відкриємо Вам ще одну таємницю отримання цього великого цифрового значення. 360 градусів (один стародавній рік) ділиться на 12 Зодіаків (або 12 місяців по 30 днів). Один Зодіак дорівнює 30 градусам (тобто 30 днів). Кожен день складається з 24 годин. Кожна година складається з 60 хвилин. Кожна хвилина містить 60 секунд. Перемножимо ці величини: 12х30х24х60х60=31104000 (один цикл). Помножимо цю величину на десять мільйонів циклів:
31 104 000 х 10 000 000 = 311 040 000 000 000 = (циклу Маха-Калп).
Де:
...2 – 1 день + 1 ніч;
..12 - місяців або дванадцять Зодіаків;
..24 - години в добі;
..30 – градусів в одному Зодіаку (360:12=30);
..60 – 60 хвилин в одній годині.
..60 – 60 секунд в одній хвилині;
360 – а). 360 градусів в одному обороті Землі навколо Сонця, і
360 – б). 360 градусів в одному обороті Сонячної системи навколо зоряного
неба або навколо центру Галактики;
...4 320 000 – період Маха-юги;
.............100 – років;
...........1000 – століть;
..10 000 000 – кількість обертів Землі навколо Сонця;
100 000 000 – кількість оборотів Сонячної системи навколо центру Галактики. (8. 19. 20. 21. 22).

Можна байдуже поставитися до представленного матеріалу. Але для тих, хто цікавиться таємницями минулого, теперішнього і майбутнього, ми переконані, що опис нашого дослідження надасть їм допомогу у захоплюючих дослідженнях стародавніх таємниць. Використовуючи вище викладену методику, можна визначити кількість сонячних років будь-яких давніх періодів. Цей матеріал для дослідників-аматорів таємниць древніх цивілізацій, як ми вважаємо, буде корисним.
7. ЗОДІАК. ЧИСЛА 25920 і 2160.
Стародавні жерці нам залишили знання про Зодіаки. Чітких меж між знаками Зодіаків не існує (12). Період повного обороту зоряного неба дорівнює 25920 років. Його ще називають «Великим роком єгипетських жерців» (7). Один знак зодіаку дорівнює: 25920:12=2160 років (12).
Число 25920 ділиться також без остачі на число 360: (25920:360=72).
Число 2160 також ділиться без остачі на число 360: (2160:360=30).
Значення 72, - це кількість років, за які сонячна система проходить один градус світового простору.
Величина 30, – це кількість градусів світового простору. Сонячна система його проходить за 2160 років.
Якщо тривалість року (365,2422), ми можемо назвати змінним числом, то число (360),- є число, яке не змінюється. Воно є постійною величиною і кодом при перекладі тривалості будь-яких давніх періодів на земні роки. Воно застосовуеться для будь-яких розрахунків циклів, які нам залишили стародавні жерці. Ми можемо висловити рівність цих двох значень як: 360=365,2422. Неможливо правильно зробити розрахунки календаря майя та інших великих і малих циклів, не враховуючи унікальність числа 360. До цього питання ми ще повернемося.

8. КАЛЕНДАР  МАЙЯ. ЧИСЛО 1872000.
Слід нагадати з яких загадкових циклів складається календар майя. Назви цих періодів наступні: Кін, Віналь, Тун, Катун, Бактун, Пиктун, Калавтун, Кильгильтун, Алавтун. Поділимо цифрові значення цих циклів на 360.

Кін...................триває........................1 день.
Віналь.............триває......................20 днів.
Тун..................триває....................360 днів: 360 =................1.
Катун...............триває.................7 200 днів: 360 =..............20.
Бактун.............триває..............144 000 днів: 360 =............400.
Пиктун............триває...........2 880 000 днів: 360 =.........8. 000.
Калавтун.........триває.........57 600 000 днів: 360 =......160 000.
Кильгильтун...триває....1 152 000 000 днів: 360 =...3 200 000.
Алавтун...........триває..23 040 000 000 днів: 360 = 64 000 000.

Ми перерахували періоди календаря майя (13. 16). Їх тривалість поділили на число 360. Переконалися в тому, що і періоди календаря майя також без залишку діляться на число 360. Поділіть загадкове число «1872000 днів» на 360 і ви переконаєтеся в тому, що воно також ділиться без остачі на число 360. (1872000:360=5200). Значення 360, - це цикл, який дорівнює одному обороту Землі навколо своєї осі, або одному обороту Землі навколо Сонця, або одному обороту Сонячної системи навколо зоряного неба, а також одного обороту зоряного неба навколо центру Галактики. Всі стародавні цикли можна розглядати як період в 360 градусів помножений на енну кількість разів таких же періодів, які в стародавніх навчаннях мають певну назву.
Перелічимо назви всіх циклів, які згадувалися в цій роботі, а також позначимо цифрові величини цих циклів:
Кріта-юга.......= 1 728 000 років,
Тріта-юга…...= 1 296 000 років,
Дріта-юга…...= 864 000 років,
Калі-юга.........= 432 000 років,
Маха-юга…...= 4 320 000 років,
Маха-кальпа...= 311 040 000 000 000 років,
Ману...............= 306 720 000 років,
Манвантара....= 308 448 000 років.
Цикли: 2160, 25920, 1 872 000.
А також періоди календаря майя:
Кін.................=1 день,
Віналь...........=20 днів,
Тун................= 360 днів,
Катун............= 7200 днів,
Бактун...........= 144 000 днів,
Пиктун..........= 2 880 000 днів,
Калавтун.......= 57 600 000 днів,
Кингильтун ..= 1 152 000 000 днів,
Алавтун.........= 23 040 000 000 днів.
Періоди цих циклів, крім періодів Кін (1день) і Віналь (20днів), діляться без остачі на число 360. Тривалість будь-якого періоду ми можемо перевести на сонячні роки шляхом формули: 360=365,2422 або різниці між ними: 5,2422. Ще раз хочеться нагадати, що знаючи дату початку циклу, ми можемо визначити і його закінчення.
ПРИМІТКА: Всі інші цикли, а їх безліч, не увійшли в опис цього дослідження. Цифрові періоди цих циклів також діляться на унікальне число 360. Давні таємні цикли пов'язані з числом 360. Виняткова таємниця значущості давніх циклів прихована в числі 360. Частково ми її описали вище.
Під час створення Всесвіту Вищим Розумом всі періоди були побудовані на унікальному числі 360. Якщо брати до уваги тільки нашу Сонячну систему, то 360 градусів це:
1. 24 години (один оборот Землі навколо своєї осі);
2. 365,2422 доби (один оберт Землі навколо Сонця);
3. 25920 років (один оборот сонячної системи навколо зоряного неба);
4. тривалість періоду одного обороту зоряного неба (сонячної системи) навколо центру Галактики. Останній період настільки великий, що ми уявити не можемо його величину. Вчені визначають цей період в 200 000 000 років. Але ця величина, наскільки ми розуміємо, приблизна.
(Продовження буде).

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.41165208816528 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …