Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 51003
Рецензій: 95747

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 42477, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '18.227.48.131')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Аналітика

Реальний світ Розділ 4 Про інопланетян

© Турчин Євгеній, 18-03-2016
Розділ 4
Про інопланетян

Навряд серед вас багато знайдеться прихильників теорії панспермії, а тим більше тих, хто вірить у розумне позаземне життя, простіше кажучи – інопланетян. Але ті з вас, хто вірить, одразу після, або й під час прочитання попереднього розділу задумалися над штучністю і цілеспрямованістю як Кембрійського вибуху, так і технологічного стрибка у двадцятому столітті.
Полювання на літаючі тарілки почалося 1947 року, але люди бачили їх і, вочевидь, знали про них більше ще кілька тисяч років тому, на що вказують численні доісторичні наскельні зображення літальних апаратів і гуманоїдів в скафандрах на борту цих апаратів. Знайдені ці зображення зокрема у Південній Америці.
Найпалкішими заперечувальниками існування НЛО та інопланетян є люди, які ніколи не дивляться в небо. Ані для того, щоб помилуватися ним, ані для визначення й прогнозування погоди, ані навіть коли їм на голову з того неба щось падає.
Повідомлення про появу НЛО вже ніхто не коментує і не пояснює. В новинах їх зазначають як курйози. Але ще донедавна випадки спостереження НЛО критикували. Тепер лиш висміюють. Я вже казав хто.
Пояснень багато: МКС, супутник, метеорологічний зонд, літак, гелікоптер, невідоме метеорологічне явище. Звичайна логіка розносить ці так звані «пояснення» в пух і прах. Штучні об’єкти навколо Землі літають визначеними орбітами, їх можна спостерігати знизу, з поверхні планети як напрямки Пн-Зх – Пд-Сх або Пд-Зх – Пн-Сх. Рух їхній стабільний, з однією швидкістю, по прямій, або ж по широкій дузі, яка при спостереженні все одно сприймається як пряма.
Метеозонд – явище з минулого, до того ж зонди не літають безконтрольно та ще й групами.
Літаки й гелікоптери оснащені проблисковими різнокольоровими маячками, їх сплутати з чим-небудь неможливо, тому я не зупинятимусь більше на них. Тим більше, що під час польоту вони видають характерні звуки.
Залишається невивчене метеорологічне явище. Але явище це мусить бути викликане певним збігом атмосферних параметрів: температура, тиск, вологість, наелектризованість повітряної маси, сонячними спалахами врешті-решт. Тобто їх можна спостерігати у певну подібну погоду і вони є певною мірою прогнозованими, як от туман, блискавка, піщаний шторм, гало та інші.
НЛО ж літають так, наче для них не існує законів фізики: вони то пливуть повільно, то спиняються, то миттєво набирають неймовірну швидкість (візуально, як метеори, а це приблизно 16 км/с), різко змінюють напрямок, засвічуються й гаснуть, мають різну форму, переважно, сферичну, літають поодинці і групами (до 5 об’єктів, можливо й більше).
Пояснити характер руху НЛО зрозумілими явищами і силами ніхто не в змозі. Принаймні мені не пояснили. Саме тому я схильний вважати ці об’єкти позаземними космічними кораблями чи, якщо бажаєте, безпілотниками.
Чого вони хочуть? Чи не є вони серед нас? Питання з розряду фантастики?
Стоп, скажете ви. Чухня. Це можуть бути секретні розробки авіапрому. Не повірю. Не повірю, що у нас є секретні розробки. Ви скажете: це чужі розробки. Не знаю, насмішкувато скажу я. НЛО люди бачать (хто дивиться) вже тисячі років. Який авіапром? А щодо розробок, то рано чи пізно вони стають відомими. SR-71 Blackbird. Чи довго він був засекречений? 10 років. Найновіші розробки Lockheed виставляються на показ як реклама. Згоден, є багато секретів, але всі вони з часом стають відомими. А є ще категорія відкриттів, які оберігає фальшива секретність: про них один раз тихо сказали й забули. Нібито. У людей пам'ять коротка.
Тож щодо авіапрому, здається, розібралися. Постійних секретних розробок не існує. Та і взагалі, високі, справді високі технології може мати кілька держав: США, Ізраїль, Південна Корея. Все. У нас, в моєму небі я не можу їх бачити. Росія? Не смішіть. Про її розробки у наступних розділах.
Тож чи є вони серед нас? Є. Якщо припустити, що життя занесене на Землю ззовні, то ми і є інопланетянами.

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.71791100502014 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …