Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 51017
Рецензій: 95762

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 2830, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '18.218.184.214')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Еротична проза

Таємниця одвічного. День третій.

© Delfineja, 05-12-2006
Її тонкі руки спокійно лежали на столі, немов дві великі білі квітки на поверхні води. Густе золотаве волосся, яке ніби увібрало в себе гарячий блиск сонця, м’якими хвилями спадало на худі плечі. Здавалося, що ця пишна грива є занадто важкою для її тендітної, немов виточеної із слонової кістки, шиї, але кожного разу, почувши різкий звук за вікном, вона сповненим невимовної грації рухом стрімко підіймала голову, ніби виринаючи на поверхню із невидимої водойми.
Саме ж ранкове сонце, сором’язливо падаючи крізь шибку, вигравало на ніжній шкірі її обличчя, роблячи її схожою на прозоро-рожеву пелюстку екзотичної квітки. Вся її тендітна постать була настільки гармонійною, що здавалося, її окреслила єдиним розчерком пензля рука геніального майстра. Все в ній було досконалим, - і трохи здивований розріз великих світло-зелених очей, і хвилі золотого волосся, яке вона щоразу граційним жестом відкидала з обличчя, і сама постать, струнка, немов рівне полум’я тоненької свічки.
Кожен рух її молодого красивого тіла здавався сповненим чарівної вродженої жіночності, якої неможливо ані навчитися, ані позбавитися... Здавалося, ніби не лише вона сама, а і все, що потрапляло в поле її зору, було осяяно цим м’яким лагідним світлом, яке надавало навіть найменшій дрібничці якоїсь затишної краси та чарівності...
Але він так і не прийшов. Більш того, він навіть і не збирався приходити. І ще більш того, він відчував себе надзвичайно щасливим через те, що нарешті позбавився її. Так, мабуть, справа зовсім не у невимовній жіночності... Мабуть, вся справа в тому, що вона ДУРА!!!

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0

Рецензії на цей твір

Так, ми, жінки, любимо себе.

© Люся Українка, 04-05-2007
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 1.0624330043793 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …