Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 51026
Рецензій: 95767

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 19017, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '13.59.61.119')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Мініатюра

Психоделіка

© Літо зі смаком Кориці, 02-11-2009
   Поки ти спиш твоє життя продовжується і ти майже не приймаєш у цьому участі….свідомої… Ти спиш і бачиш те що показує тобі твій мозок – м’якенький сіренький генератор усього що бачать очі, відчуває ніс та язик, торкається тіло… Інколи рутина набридає і він починає гратись… сни… думки… ілюзії… вигадки… галюцинації… це просто гра в результаті якої ти вважаєш себе генієм!.. Самородком якого не вартий цей маленький грішний світ… Можливо мозок зараз також грає з тобою….і треба змінити всього кілька літер і впаде завіса?!.. Самородок – Самовиродок… Мозкова психоделіка? Гра?..
Подайте хтось правила!!!!! А де рефері?...Немає….
Хм, хтось однозначно програє….

Поки ти спиш…

- Генієм бути не просто – сказало Супер-Его тарабанячи пальцями по столу.
- Ти вважаєш себе генієм?... – єхидно посміхнувшись запитало Ід… і притулилось губами до шибки вікна за яким сновигали люди…. Туди-сюди…вони завжди розважали та звеселяли своїм очевидним безглуздям, яке вони помилково приймали за унікальність, особливість, неповторність. – Такі кумедні…хто їх вигадав?...
- Кого?... – старанно складаючи  кубик-рубик запитало Его.
- Людей… Істот які назвали себе Людьми…..з великої літери….. Істот які в натовпі горлають про те що вони особистості…..Істот якими править гуманістичний егоїзм…Істот які вважають себе геніями!
- Не знаю….вони творять самі себе… - відповіло Его.
- Творять?.. – хмикнуло Ід і постукало по вікну – Агов, Творці! Якщо ж ви такі геніальні, створіть Світ у якому всі так прагнете жити… а потім твердите що це Утопія…. Генії покликані творити!
- Облиш їх, Ід…Ти знаєш, вони не досконалі…..Вони створили НАС… Цього достатньо щоб ми руйнувал їх…. Дві сторони однієї розмінної монети життя… - невимушено сказало Супер-Его, воно було вище всіх людей…якими б вони не були особливими…
- Ха, я знаю на кого вони схожі!!! – раптом вигукнуло Ід після тривалого мовчання, - вони схожі на мильні бульбашки… наче чарівні…але такі ж надуті…і варто лише доторкнутись….як БАЦ!..
- Бо геніями бути не просто….

То геній ти чи ні?... Це гра чи це насправді?... Хто виграє?..




Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)

не сподобалось
сподобалось
дуже сподобалось



кількість оцінок — 2

Рецензії на цей твір

[ Без назви ]

© Ryoku Katawashika, 02-11-2009
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.78953003883362 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …