Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2683
Творів: 50943
Рецензій: 95696

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 17816, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '34.204.196.206')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Авторська проза

Вчені насправді ще нічого не знають про життя (2)

© Olvia, 09-09-2009
                                       Теорії і факти про еволюцію

Найбільш істинною теорією про появу людини на планеті Земля є теорія Дарвіна яка знову таки виставляється так наче вона доведена на 100%, а отже нібито вже не являється теорією а цілковитою правдою. Сподіваюся, ви розумієте що на справді це як було теорією, так і залишилося. До того ж дуже важливою є саме ставлення Дарвіна до цього. Мало хто знає, що наприкінці власного життя він спересердя хватався за власну голову  теорія еволюції на справді не може бути правдивою! Сам Дарвін стверджував що в молодості він був занадто легковажний, створювавши цю теорію він не звертав уваги на дуже важливі речі і йшов вперед наперекір здоровому глузду. Нажаль, мені не відомо що саме мав на увазі Дарвін, чому саме так він думав. Але я точно знаю одне – Дарвін, так само як і більшість його сучасників, був віруючою людиною, навіть якщо не розказував про це. І справді, який сенс стверджувати що ти християнин, особливо в той час, коли більшість людей і так християни?

Із реферату „Походження людини”, Міністерство освіти України:
http://student.km.ru/ref_show_frame.asp?id=3A48DED4054F46268C0F4104EA1E754A

"Теорія Еволюції.
Теорія Дарвіна не є досконалою, як і всі інші теорії виникнення життя і людини на землі. Ця теорія базується в основному на викопних залишків. Але насправді досі ще не було знайдено жодного вагомого викопного залишку, жодної «перехідної ланки» від мавпи до людини . Але впродовж історії прихильники еволюції видавали бажане за дійсне, тобто вигадували неіснуючі «перехідні ланки».Ось у прикладі з пилтаунською людиною у 1912 році. Приблизно впродовж 40 років більшість прихильників еволюції признавало її справжність, але у 1953 році підробка була розкрита. Завдяки сучасним методам дослідження виявили, що людські і мавпячі кістки були складені разом, їх штучно зістаріли.
В іншому випадку мавпоподібна «ланка» була намальована і подана до друку. Пізніше, однак, знайшлося, що «доведення» складалося лише з одного зуба, що належав вимерлому виду свиней. "

І ще вчені кажуть, начебто насправді завдяки Дарвіну почався розквіт атеїзму...

"Одним з найбільш ранніх ссавців вважається маленька , гризуноподібна істота, що жила біля 70-и млн. років тому, так званий «крисоподібний примат».
Після періоду близько 40 млн. років родовід  продовжується залишками, що були знайдені в Єгипті, єгиптотеком (жив біля 30 млн. років тому).
Потім, після гігантського пробілу, була представлено інша людиноподібна істота. Про неї казалося, що вона жила приблизно 14 млн. років тому, і називали її рамапітеком. Її викопні залишки були знайдені в Індії десь біля півтора століття тому. По цім залишкам було відображено мавпоподібну, двоногу, прямоходячу істоту. Хоча цими викопними залишками були лише залишки верхньої та нижньої щелепи плюс декілька зубів. Але потім було виявлено, що раміпітек дуже схожий на представників сучасних людиноподібних мавп. Пізніше було знайдено австралопітека, чиї залишки були знайдені в південній Африці. Він мав маленьку черепну коробку та міцні щелепи. Його теж було поставлено як пращура людей. Але в кінці кінців було виявлено, що «череп австралопітека більше схожий на мавпячий, і відрізняється від людського не лише за об`ємом мозку».

Людям настільки правдоподібною здалася теорія Дарвіна, що вони з усієї сили шукали докази її правдивості замість того, аби тверезо мислити. Це повторює давню історію про те, як поширювалося Християнство на язичницькі народи – знаходили будь-які доводи правдивості цієї релігії, навіть цілком безглузді, і навіть насильно хрестили людей. Що твориться в навчальних закладах  теорію Дарвіна показують як єдину правдиву істину.


"Дарвін навів багато фактів походження людини від тварин:
1. Данні порівняльної анатомії і фізіології людини і тварин показали подібність людини до тварин як у загальному плані так і у окремих деталях. "

Взагалі ані фізично, ані хімічно неможлива повна різниця між людиною та твариною. Більшість зв’язків видно навіть школяреві молодших класів. Єдине що основні релігії стверджують що людина має походження більш високе за тваринний рівень.

Проаналізувавши основні концепції теорії Дарвіна та факти з життя я прийшла до таких висновків:

1. Якщо слідувати за теорією Дарвіна, то еволюція діє на кожну істоту по-своєму. Але на справді це не так. Еволюціонує або увесь вид (рід), або якась одна група істот не залежно від того усі члени групи чи деякі з них стикаються з однаковими проблемами.
2. Зовнішність всіх організмів зазвичай еволюціонує ДО того, як на їхню долю випаде яке-небудь значне випробування при умові що під час теперішнього життя вони стикалися із проблемами.
3. Внутрішні прояви еволюції  зміни на клітинному рівні відбуваються постійно, а ось кардинальні зміни у будові тіла та зовнішньому вигляді відбуваються різко та на протязі практично одного покоління. Грубими словами це виглядає так: у жирафа, що зверху виглядає як жираф але на клітинному рівні уже не зовсім жираф, народжується орангутанг.
4. Мутації ні в якому випадку не прояви еволюції. Вони не успадковуються.
5. Всі живі організми на Землю так чи інакше зв’язані між собою. Так чи інакше життєвий досвід одних передається до інших на підсвідомому рівні. Цей зв’язок сильніший серед видів, родів. Ще сильніший серед якоїсь даної групи тварин (стада).  Найкрасномовнішим підтвердженням цього є новітні дослідження вчених, що віруси та колонії живих клітин мають спільний розум.
Докладніше:
5.1 Зв’язок в одному багатоклітинному організмові дуже сильний між собою. Всі клітини – окремі живі організми що мають власний розум, але кожна клітинка свій життєвий досвід передає іншим сусіднім клітинкам що найбільш схожі на неї.
5.2 Далі життєвий досвід якого-небудь одного органу передається в мозок де зберігається на протязі всього життя. А також цей досвід передається до крові, нервів, і всіх інших органів, від яких прямо залежить життєдіяльність саме цього органу.
5.3 Життєвий досвід всього організму зберігається в мозку, але разом із цим передається до репродуктивної системи (органів розмноження). Аби нове покоління було більш досконалим.
5.4 Життєвий досвід всього організму в цілому має близький зв’язок з подібними йому іншими організмами. Де відбувається на підсвідомому рівні обмін інформацією.
5.5 Обмін життєвим досвідом серед усієї групи тварин, живих організмів. На зразок обміну життєвим досвідом серед клітин одного органу.
5.6 Обмін життєвим досвідом серед усього виду.
5.7 Обмін життєвим досвідом серед усіма взаємозв’язаними видами та родами тварин. На зразок обміну життєвого досвіду, наприклад, печінки, серед органів від життєдіяльності яких залежить життєдіяльність печінки.
І т. д.
5.7 В результаті життєвий досвід усіх живих організмів та поколінь повертається фрагментами назад, керуючи розвитком навіть однієї клітини.


А взагалі ця вся система описана в науці про егрегори.
Егрегор  енергетична розумна субстанція яка є своєрідним мозком що керує розвитком якої-небудь групи, наприклад, 11-Б класу учнів такої-то школи. Егрегори є старші і є молодші, по принципу матрьошки.
Егрегори в Християнстві називаються ангелами. До речі, Бог також своєрідний егрегор.

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.81120896339417 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …