Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2683
Творів: 50955
Рецензій: 95697

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 16497, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '44.215.110.142')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Оповідання

Knock-out of love: Мексиканський серіал

© Юрій Дюг, 26-06-2009
- Ти розумієш, що бій ми вже програли? – сказав тренер. – Чому ти не б’єш його? Просто так провозився цілий раунд. Ти вже нічого не зробиш.
- Побачимо, - відповів Дмитро і хижо оскалився.
Останній раунд. Тарас попер на нього зі свого кутка наче танк: один удар зліва – два правих бокових – джеб – три бокових з обох рук – страшної сили правий прямий...
Дмитро чітко блокував три перших удари, ухилившись від решти ударів, прорвався на ближню дистанцію і наніс лише два удари в підборіддя: хук зліва та правий боковий. І... пішов у свій кут. А суперник?! Дмитро знав, що скуштувавши „фірмовий коктейль” „Білий Демон”, суперник не скоро підніметься на ноги.
- Я живий! Живий! – крикнув, схожий на потерпілого в автомобільній катастрофі, Дмитро тренерові, аудиторії, яка просто божеволіла від такої несподіваної розв’язки. – Негайно додому. Досить! Кінець!

Минуле повертається

„…Досить! Кінець! Чудовий у нас із нею вийшов мексиканський серіал, але мені вже остогид, - розмірковував Дмитро на дивані, відпочиваючи після першого за останній місяць тренування. – Так, з нею добре, але коли вона зникає, на душі стає порожньо. Чому вона мені так сподобалася? Впевнена в собі, незалежна, постійно заклопотана, імпульсивна, не визнає стереотипів і заборон, дурна, егоїстка, любить розраховувати все до найменшої дрібниці... Тю`, та це ж я! Невже ми настільки схожі? Хоча. Як кажуть, яке їхало такого й здибало чи два чоботи пара. Правда. От тільки чоботи вже зносилися – пора викидати на сміття. Минуле не повернеш! У душі порожньо. Що ж, розпочнемо життя з чистого аркуша.
Дмитро встав і пішов збирати по квартирі речі, які хоч трішки нагадували йому про Лану. Речей, власне, й не багато було. Лана, як і Дмитро, намагалась не залишати за собою слідів. Тож нашкрібши маленький пакетик, збирався спровадити їх в „останню путь” до сміттєвого бака.
ВІН підійшов до дверей. Раптом пронизливо-противно задзвенів дзвінок. Дмитро відчинив двері й остовпів... МИНУЛЕ ПОВЕРТАЄТЬСЯ?...
Лана стояла біля дверей. І плакала:
- Вибач... я не знала... Не знала що тобі так дісталося... Я й подумати не могла що так станеться... А ми ж у Польщі були на гастролях... – схлипувала дівчина. – Коли дізналась – голубкою полетіла додому... Я моє серце позривалось... Миленький мій.. Дорогенький, як ти почуваєшся?
- Нормально. Подряпини. Переживу.
Лана несподівано обняла Дмитра і промовила пошепки:
- Я тебе кохаю. Вже давно. Раніше боялася це визнати... Тепер хочу бути чесною і перед собою і перед тобою. Завжди.

Далі буде...

Початок:
http://gak.com.ua/creatives/1/16468
http://gak.com.ua/creatives/1/16469
http://gak.com.ua/creatives/1/16496

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.69635486602783 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …