Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 50996
Рецензій: 95738

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 13708, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '18.118.205.186')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Жіноча проза

КАЗОЧКА ПРО ПРИНЦЕСУ

© Єва Франкова, 27-01-2009
Жила – була дівчинка. Принцеса. Так її всі називали з самого народження.
Батьки в дівчинці душі не чаяли, адже у них була найпрекрасніша дитина на цілій планеті. Принцеса дійсно була надзвичайно вродливою ,і, здавалось, весь світ стелився у її ніг.
                                                                    ***
   Йшли роки. Принцеса росла. Батьки, як і раніше, немов зіницю ока берегли свою дівчинку і задовільняли будь – які її бажання та примхи.А хіба можна відмовити цьому чудесному створінню?!

   З цими казковими роками дівчинка пішла в школу. Там їй не сподобалося відразу. Ніхто чомусь не називав її Принцесою і взагалі... Дівчата всі сірі та не цікаві, про що з ними можна розмовляти?! А хлопці ?! Вона навіть не знала всіх їх імена. А навіщо ?! Якщо жоден з них не вартий навіть її погляду... Та й її розповіді про Принца, який неодмінно прийде і забере її в своє далеке королівство,  викликати, чомусь,  тільки сміх в оточуючих. Але що візьмеш з цих недалеких людей?!
   Промучившись цілих сім років, Принцеса вирішила покинути ту школу, адже вона, це точно, аж ніяк не допоможе їй знайти свого Принца.Тоді навіщо туди взагалі ходити?!
   А в тому, що її знайде прекрасний, багатий і щедрий Принц, вона не сумнівалася ані хвилинки. Вона ж Принцеса, по-іншому не може і бути. Він обов’язково побачить її, без тями закохається, забере з собою і подарує їй суцільний рай на все подальше життя.

                                                                     ***
  А доки він в пошуках, вона чекала його і просто мріяла. Сиділа біля вікна і мрії її були тільки про одне. Вірніше, про одного. Про нього. Про її Принца.  Час спливав. Дівчина з підлітка перетворилася у вродливу жінку. Розкішне русяве волосся, безмежна блакить очей, чуттєві рожеві губи і просто божественна фігура.
   Годинами милуючись біля дзеркала, Принцеса вкотре переконувалася в своїй неземній красі. Так, вона готова. Вона просто прекрасна. Вона гідна свого Принца. Если у вас появилось ощущение, что вы больше не контролируете время игры и ставки, то вы можете обратиться за профессиональной помощью. Безопасное онлайн-казино также поможет вам в этой ситуации. Используйте организации, которые можно найти в колонтитулах авторитетных казино UA https://otzyvy-casino.com/ вы можете найти, установить лимиты на депозит или занести себя в черный список. Онлайн сайты, такие как Украинский совет по азартным играм, предоставляют больше советов и рекомендаций, а также тесты для самопроверки.
Тільки чого ж він так довго її шукає?!!!


                                                                       ***
  Розчісуючи довге сріблясте волосся, вона пильно вдивлялась в своє обличчя. Колишня краса ще пробивалася, от тільки ці зморшки по всьому обличчі...
   Вона дістала своє найкраще плаття. Воно просто розкішне. Неспішно одягла, глянула в дзеркало. Вона ще красива.
Але він б трохи поспішив. Не те,  щоб вона стомилася його чекати. Просто так хочеться щоб він швидше її обняв...

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0

Рецензії на цей твір

,і, здавалось, весь світ стелився у її ніг.

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© Бубон, 28-01-2009
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.8793671131134 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …