Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 51022
Рецензій: 95764

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 13138, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '18.224.0.25')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Казка для дорослих

Казка про добро і зло

© Дольна Оксана, 14-12-2008
«Будь уважним Мисаїле, - сказав йому Господь ,- Не відходь від неї ні на мить, пильнуй її бо зло не спить ніколи, і відтепер душа цієї дитини в твоїх руках».
«Я нізащо не покину свого посту, - вимовив ангел шанобливо, вклонився і сів на праве бильце колиски бо на маленькому плечі йому було ще незручно».
І в ту саму хвилину як Бог научав свого стража Диявол теж давав настанови учню, тобто учениці бо по ліву руку дівчинки відтепер мала сидіти чарівна демониця.
« Будь пильна доню, - нашіптував Сатана. Звісно, він міг говорити і на повен голос, але надто вже звик до шепоту, - Ока не спускай з цієї дитини, головою за неї відповідаєш бо ті святенники в білому не відходять від своєї жертви ніколи»
І от дияволиця сіла на ліве бильце ліжка. А між ангелом та бісом спала ще зовсім юна дитина.
Поки вона була маленька представники добра й зла мали не надто багато роботи, тому все пильніше придивлялися одне до одного. «А він не такий вже й бридкий, - думала молода чортиця коли Мисаїл посміхався їй:- В нього надзвичайно гарні сині очі, я ще ніколи таких  не бачила бо навколо все тільки чорне. А яке ж м`яке біляве волосся, яка світла шкіра». І дияволиця, всупереч власній волі посміхалася у відповідь. Янгол теж був не сліпий, хоча в ту хвилину шкодував про це бо тонка талія, темні кучерики і такі симпатичні ріжки не залишали його байдужим. «Які в неї чорні очі, яка лиха посмішка і якого дивного червоного відтінку шкіра, а хвостик чого лише вартий. Я й не бачив такого, навколо все таке світле», - думав ангел засоромлено відводячи погляд.
Але дівчинка росла, вони перебралися до неї на плечі: він – на праве, вона – на ліве, рідше бачили одне одного тому було їм вже не до взаємних захоплень. Час минав дуже швидко, обоє мали стільки роботи: тут підкинути спокусу, там – відвернути, тут - підбити до доброго вчинку, там – до злого. Вони так відчайдушно шептали на вухо дівчині, так вперто смикали її з одного боку в інший, що скоро в їхньої підопічної від суперечностей тріщала голова і боліла шия, а янгол з бісом охрипли і дитина кілька днів мала спокій.  Казино Goxbet 5 - це місце, де можна не тільки відпочити та забути про повсякденні проблеми, але й виграти грошовий приз. Тут пропонується великий вибір ігрових автоматів та настільних ігор, які дозволяють отримати додаткові бонуси та виграти значну кількість грошей.
Є таке повір`я: кинути сіль через ліве плече щоб чорт який сидить на ньому не бачив, що робить людина. Дівчина знала про це, тому одного дня в молоду чортицю полетіла чимала грудка солі яка мало не збила її до долу. Дияволиця злякалася, мало не впала від несподіванки, клята сіль роз`їдала очі і всесильна служниця зла заплакала. А янгол, що ж янгол? Він не міг бачити такої несправедливості, швидко перебіг по спині своєї підопічної і опинився на плечі суперниці, котра заливалася гіркими сльозами від пекучого  болю та образи за те, що з нею так  обійшлися.
« О, не плач, - шептав ангел бо вже сам не вмів говорити інакше: - Ти не перша кого намагаються осліпити ці невдячні людці. Я, якось, сидів на плечі чоловіка, то він кинув в свого чорта таку грудку солі, що й мене мало не вбила».
Дияволиця дзвінко розсміялася і ангелу стало дуже приємно бо ніхто й ніколи не сміявся з його жартів, хоча про того чоловіка він говорив зовсім серйозно, але якось забув про це, так весело реготала чортиця.
З того дня в них стало на проблему більше: як перебратися з одного плеча на інше та під яким приводом. Якось несміливий янгол нахилився зовсім близько до червонявого обличчя своєї суперниці й торкнувся губами її губ. Він, спершу, подумав, що вчинив гріх, що треба вибачитися та поспішно вернутися на своє плече, але її руки м`яко обвили його шию, а її вуста виявилися такими солодкими, що йому просто не стало сили відірватися од них.
З того часу ангел і демон були настільки зайняті одне одним, що їм не вистачало часу на дівчину, а вона, нарешті, змогла заспокоїтися і самостійно обирати чого хоче більше: добра чи зла.

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0

Рецензії на цей твір

[ Без назви ]

© оля, 21-09-2011

гдн

На цю рецензію користувачі залишили 2 відгуків
© 111111111111, 03-02-2010

Казка про добро і зло

На цю рецензію користувачі залишили 2 відгуків
© Оля, 10-02-2009
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.54961800575256 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …